Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
  • Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
  • Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
  • Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
  • Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
  • Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry
  • Artisan Broodbakvorm Fusain - Emile Henry

Artisan Broodbakvorm Fusain

Artisan Broodbakvorm Fusain

De Broodbakvorm Artisan Fusain van Emile Henry is een broodpan waarmee je een zelfgemaakt ovaal brood kunt maken met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruimel. Het licht gewelfde deksel reproduceert de vochtigheidsgraad die nodig is voor het bakken van alle soorten brood, om een frisse buitenkant en een zachte, luchtige kruim te verkrijgen.Gemakkelijk te gebruiken en te...

104,90 €

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Broodbakvorm Artisan Fusain van Emile Henry is een broodpan waarmee je een zelfgemaakt ovaal brood kunt maken met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruimel. Het licht gewelfde deksel reproduceert de vochtigheidsgraad die nodig is voor het bakken van alle soorten brood, om een frisse buitenkant en een zachte, luchtige kruim te verkrijgen.

Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, de Emile Henry Artisan broodpan kan moeiteloos in de vaatwasser worden gereinigd en gaat direct van warm naar koud. Varieer de geneugten en laat uw verbeelding de vrije loop door nieuwe broden te maken: granen, volkoren, zoete, hartige broden, sandwichbrood, roggebrood, glutenvrij brood, kastanjebloem, vlasbloem, bloem rijst, maïsmeel of gearomatiseerd.

Voorbereiding en koken
- Bereid uw brooddeeg voor en laat het voor het eerst rijzen in een overdekte kom en uit de buurt van tocht.
- Royaal boter op de bodem van uw Emile Henry broodpan, aan de onderkant en zijkanten. Meel het dan.
- Ontgast uw deeg na de eerste spruit door het opnieuw met de hand te bewerken en plaats het in de broodpan om de tweede spruit te maken. Bedek met het deksel.
- Laat het deeg rusten voor de tweede spruit. Het volume dat aan het einde van de tweede shoot wordt verkregen, is het bijna definitieve volume van uw brood.
- Borstel het oppervlak vlak voor het koken met water.
- Zet in de oven met het deksel: de oventemperatuur zal minder heet zijn dan voor een traditioneel brood (max. 220/230 ° C).

De gekruiste lijnen in de bodem van de vorm voorkomen dat het deeg blijft kleven.

Kenmerken:
- Materiaal: hoogwaardig vuurvast keramiek
- Uitstekende warmteverdeling: zacht en gelijkmatig koken
- Krokante korst en luchtige kruim gegarandeerd
- Bestand tegen oven, magnetron, vriezer, koelkast en vaatwasser
- Antikraskwaliteit: schilfert niet en verslijt niet
- Non-stick krassen in de bodem van de vorm: het brood komt er gemakkelijk uit
- Ergonomische handgrepen voor goede grip
- Bestand tegen thermische schokken (van -20 ° C tot + 250 ° C) en schurende sponzen
- Afmetingen: 34 x 21,5 x 15 cm
- Capaciteit: 2 l
- Gewicht: 2,7 kg
- Kleur: grijs
- Gemaakt in Frankrijk
- Garantie: 10 jaar

Schrijf uw recensie

Artisan Broodbakvorm Fusain

Artisan Broodbakvorm Fusain

De Broodbakvorm Artisan Fusain van Emile Henry is een broodpan waarmee je een zelfgemaakt ovaal brood kunt maken met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruimel. Het licht gewelfde deksel reproduceert de vochtigheidsgraad die nodig is voor het bakken van alle soorten brood, om een frisse buitenkant en een zachte, luchtige kruim te verkrijgen.Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, de Emile Henry Artisan broodpan kan moeiteloos in de vaatwasser worden gereinigd en gaat direct van warm naar koud. Varieer de geneugten en laat uw verbeelding de vrije loop door nieuwe broden te maken: granen, volkoren, zoete, hartige broden, sandwichbrood, roggebrood, glutenvrij brood, kastanjebloem, vlasbloem, bloem rijst, maïsmeel of gearomatiseerd.Voorbereiding en koken- Bereid uw brooddeeg voor en laat het voor het eerst rijzen in een overdekte kom en uit de buurt van tocht.- Royaal boter op de bodem van uw Emile Henry broodpan, aan de onderkant en zijkanten. Meel het dan.- Ontgast uw deeg na de eerste spruit door het opnieuw met de hand te bewerken en plaats het in de broodpan om de tweede spruit te maken. Bedek met het deksel.- Laat het deeg rusten voor de tweede spruit. Het volume dat aan het einde van de tweede shoot wordt verkregen, is het bijna definitieve volume van uw brood.- Borstel het oppervlak vlak voor het koken met water.- Zet in de oven met het deksel: de oventemperatuur zal minder heet zijn dan voor een traditioneel brood (max. 220/230 ° C).De gekruiste lijnen in de bodem van de vorm voorkomen dat het deeg blijft kleven.Kenmerken:- Materiaal: hoogwaardig vuurvast keramiek- Uitstekende warmteverdeling: zacht en gelijkmatig koken- Krokante korst en luchtige kruim gegarandeerd- Bestand tegen oven, magnetron, vriezer, koelkast en vaatwasser- Antikraskwaliteit: schilfert niet en verslijt niet- Non-stick krassen in de bodem van de vorm: het brood komt er gemakkelijk uit- Ergonomische handgrepen voor goede grip- Bestand tegen thermische scho...