De Emile Henry Rood Grand Cru Rechthoekige Broodvorm is een broodbaksteen waarmee je zelfgemaakt rechthoekig brood kunt maken met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruim. Het licht gewelfde deksel geeft de vochtigheid weer die nodig is voor het bakken van alle soorten brood, om een knapperige buitenkant en een luchtig, zacht kruim te verkrijgen.
De Emile Henry Grand Cru rechthoekige broodvorm is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en kan moeiteloos in de vaatwasser worden gereinigd en gaat direct van warm naar koud. Varieer de geneugten en laat uw fantasie de vrije loop door nieuwe broden te maken: met granen, volkorenbrood, zoet, hartig, peperkoek, witbrood, roggebrood, glutenvrij brood, met kastanjemeel, vlasmeel, rijstmeel, maïsmeel of gearomatiseerd.
Voorbereiding en koken
- Bereid uw brooddeeg voor en laat het voor het eerst rijzen in een afgedekte slakom, vrij van tocht.
- Vet de bodem van uw Emile Henry-broodpan royaal in, op de bodem en zijkanten. Bloem het dan met bloem.
- Ontgass na de eerste opname uw deeg door het opnieuw met de hand te bewerken en plaats het in de broodpan om de tweede opname te maken. Dek af met het deksel.
- Laat het deeg rusten voor de tweede duw. Het volume dat aan het einde van de tweede shoot wordt verkregen, is het bijna uiteindelijke volume van uw brood.
- Borstel het oppervlak vlak voor het koken met water af. In tegenstelling tot baguettes of andere broodballetjes is het niet nodig om aan het oppervlak van het brood te "knabbelen".
- Plaats het in de oven met deksel erop: de oventemperatuur zal minder hoog zijn dan bij traditioneel brood (max 220/230 ° C).
Door de kleine gaatjes in de bodem en in het deksel kan koolstofdioxide ontsnappen tijdens het koken, terwijl de luchtvochtigheid hoog blijft om een ??knapperig brood te verkrijgen.
Kenmerken
- Materiaal: vuurvast keramiek van hoge kwaliteit
- Uitstekende warmteverdeling: zacht en gelijkmatig koken
- Gegarandeerd knapperige korst en luchtige kruim
- Oven, magnetron, vriezer, koelkast en vaatwasser bestendig
- Antikraskwaliteit: splijt niet en slijt niet
- Antikleefstrepen in de bodem van de vorm: het brood is gemakkelijk uit te draaien
- Ergonomische handgrepen voor een goede grip
- Weerstaat thermische schokken (van -20 ° C tot + 250 ° C) en schuursponzen
- Afmetingen: 24 x 15 x 12 cm
- Inhoud: 2 l
- Kleur: Rood
- Gemaakt in Frankrijk
- Gegarandeerd 10 jaar
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Emile Henry Rood Grand Cru Rechthoekige Broodvorm is een broodbaksteen waarmee je zelfgemaakt rechthoekig brood kunt maken met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruim. Het licht gewelfde deksel geeft de vochtigheid weer die nodig is voor het bakken van alle soorten brood, om een knapperige buitenkant en een luchtig, zacht kruim te verkrijgen.
De Emile Henry Grand Cru rechthoekige broodvorm is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en kan moeiteloos in de vaatwasser worden gereinigd en gaat direct van warm naar koud. Varieer de geneugten en laat uw fantasie de vrije loop door nieuwe broden te maken: met granen, volkorenbrood, zoet, hartig, peperkoek, witbrood, roggebrood, glutenvrij brood, met kastanjemeel, vlasmeel, rijstmeel, maïsmeel of gearomatiseerd.
Voorbereiding en koken
- Bereid uw brooddeeg voor en laat het voor het eerst rijzen in een afgedekte slakom, vrij van tocht.
- Vet de bodem van uw Emile Henry-broodpan royaal in, op de bodem en zijkanten. Bloem het dan met bloem.
- Ontgass na de eerste opname uw deeg door het opnieuw met de hand te bewerken en plaats het in de broodpan om de tweede opname te maken. Dek af met het deksel.
- Laat het deeg rusten voor de tweede duw. Het volume dat aan het einde van de tweede shoot wordt verkregen, is het bijna uiteindelijke volume van uw brood.
- Borstel het oppervlak vlak voor het koken met water af. In tegenstelling tot baguettes of andere broodballetjes is het niet nodig om aan het oppervlak van het brood te "knabbelen".
- Plaats het in de oven met deksel erop: de oventemperatuur zal minder hoog zijn dan bij traditioneel brood (max 220/230 ° C).
Door de kleine gaatjes in de bodem en in het deksel kan koolstofdioxide ontsnappen tijdens het koken, terwijl de luchtvochtigheid hoog blijft om een ??knapperig brood te verkrijgen.
Kenmerken
- Materiaal: vuurvast keramiek van hoge kwaliteit
- Uitstekende warmteverdeling: zacht en gelijkmatig koken
- Gegarandeerd knapperige korst en luchtige kruim
- Oven, magnetron, vriezer, koelkast en vaatwasser bestendig
- Antikraskwaliteit: splijt niet en slijt niet
- Antikleefstrepen in de bodem van de vorm: het brood is gemakkelijk uit te draaien
- Ergonomische handgrepen voor een goede grip
- Weerstaat thermische schokken (van -20 ° C tot + 250 ° C) en schuursponzen
- Afmetingen: 24 x 15 x 12 cm
- Inhoud: 2 l
- Kleur: Rood
- Gemaakt in Frankrijk
- Gegarandeerd 10 jaar
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |