Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L - CrockPot
Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L - CrockPot
Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L - CrockPot
Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L - CrockPot
 • Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L - CrockPot
 • Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L - CrockPot
 • Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L - CrockPot
 • Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L - CrockPot

Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L

Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L

De CrockPot Beige Slowcooker 3,5L elektrische slowcooker is een digitale elektrische slowcooker waarmee je heerlijke gerechten in saus en stoofschotels kunt bereiden. Met de functie "sauteren" kunt u de meeste ingrediënten aanbraden en bruinen. Met de "slowcooker" -modus kunt u doorgaan met uw recept om zacht en sappig voedsel te verkrijgen, zonder hun voedingsstoffen te verliezen. Met deze...

79,00 €

  In voorraad

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De CrockPot Beige Slowcooker 3,5L elektrische slowcooker is een digitale elektrische slowcooker waarmee je heerlijke gerechten in saus en stoofschotels kunt bereiden. Met de functie "sauteren" kunt u de meeste ingrediënten aanbraden en bruinen. Met de "slowcooker" -modus kunt u doorgaan met uw recept om zacht en sappig voedsel te verkrijgen, zonder hun voedingsstoffen te verliezen. Met deze Crockpot maak je heerlijke en gevarieerde recepten dankzij de slowcooking op lage temperatuur instelbaar tot wel 20 uur. Geweldig voor vlees, curry's, chili con carne, soepen, gebraad en zelfs desserts.

Veel Amerikaanse en Britse huishoudens gebruiken al geruime tijd koken op lage temperatuur. Maar wat is slowcooking precies? Makkelijk: je doet alle ingrediënten van het gerecht naar keuze in je Crock-Pot, je selecteert de gewenste bereiding en je laat het de hele dag sudderen op een temperatuur van maximaal 96 ° C.
U heeft de keuze tussen twee standen die verschillen door de evolutie van de temperatuur. In de lage stand duurt het langer dan in de hoge stand om de gewenste temperatuur van 96 graden te bereiken, wat voor sommige gerechten handig kan zijn. Slowcookers met een timer schakelen aan het einde van de bereiding automatisch over op "warmhouden". Dus als je thuiskomt, is je maaltijd klaar en warm!
Omdat het gerecht nooit aan de kook wordt gebracht, behouden alle ingrediënten en kruiden hun pure smaak en gaan noch vitamines noch mineralen verloren. Bovendien is dankzij de keramische antiaanbaklaag van de Crock-Pot eventueel vet overbodig.
Bovendien schakelt het veiligheidssysteem in geval van oververhitting automatisch de digitale slowcooker uit! Zo hoef je tijdens de bereidingsuren niet op je gerecht te letten. U kunt uw maaltijd rustig laten sudderen. En als u terugkomt, hoeft u alleen maar te gaan zitten om te genieten van een voedzame en heerlijke maaltijd!
Multifunctioneel, je kunt al je favoriete recepten maken met de Crock Pot slowcooker: van soepen en pasta tot sauzen, taarten en niet te vergeten traditionele stoofschotels.
Bovendien rijmt Crock-Pot met ecologie. Laag vermogen, dit apparaat verbruikt weinig energie: acht uur koken vereist slechts het equivalent van de elektriciteit die wordt gebruikt om de waterkoker twee keer te verwarmen.

De Crock Pot 3.5L Slowcooker Elektrische Slowcooker biedt een handmatige aanpassing van de kooktijd en de opwarmfunctie om uw bereidingen op temperatuur te houden tot ze worden geserveerd.

Kenmerken
- Materialen: transparant glazen deksel bestand tegen hoge temperaturen, aluminium schaal geschikt voor voedselcontact
- 3 functies: roerbakken, slowcooker en warmer
- 2 warmteniveaus (lage temperatuur of hoge temperatuur)
- Capaciteit kom: 3,5 l voor stellen en kleine gezinnen
- Digitale timer voor het programmeren van een kooktijd tussen 30min en 20u
- Scharnierend deksel: serveer en mix uw gerechten gemakkelijk dankzij het scharnierende deksel dat het morsen van voedsel en condensatie beperkt
- Afneembare bakplaat met antiaanbaklaag, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer bestendig
- Ontworpen voor dagelijks en intensief gebruik
- Receptenboekje inbegrepen
- Referentie: CR060

Schrijf uw recensie

Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L

Elektrische Slowcooker Beige CrockPot 3,5 L

De CrockPot Beige Slowcooker 3,5L elektrische slowcooker is een digitale elektrische slowcooker waarmee je heerlijke gerechten in saus en stoofschotels kunt bereiden. Met de functie "sauteren" kunt u de meeste ingrediënten aanbraden en bruinen. Met de "slowcooker" -modus kunt u doorgaan met uw recept om zacht en sappig voedsel te verkrijgen, zonder hun voedingsstoffen te verliezen. Met deze Crockpot maak je heerlijke en gevarieerde recepten dankzij de slowcooking op lage temperatuur instelbaar tot wel 20 uur. Geweldig voor vlees, curry's, chili con carne, soepen, gebraad en zelfs desserts.Veel Amerikaanse en Britse huishoudens gebruiken al geruime tijd koken op lage temperatuur. Maar wat is slowcooking precies? Makkelijk: je doet alle ingrediënten van het gerecht naar keuze in je Crock-Pot, je selecteert de gewenste bereiding en je laat het de hele dag sudderen op een temperatuur van maximaal 96 ° C.U heeft de keuze tussen twee standen die verschillen door de evolutie van de temperatuur. In de lage stand duurt het langer dan in de hoge stand om de gewenste temperatuur van 96 graden te bereiken, wat voor sommige gerechten handig kan zijn. Slowcookers met een timer schakelen aan het einde van de bereiding automatisch over op "warmhouden". Dus als je thuiskomt, is je maaltijd klaar en warm!Omdat het gerecht nooit aan de kook wordt gebracht, behouden alle ingrediënten en kruiden hun pure smaak en gaan noch vitamines noch mineralen verloren. Bovendien is dankzij de keramische antiaanbaklaag van de Crock-Pot eventueel vet overbodig.Bovendien schakelt het veiligheidssysteem in geval van oververhitting automatisch de digitale slowcooker uit! Zo hoef je tijdens de bereidingsuren niet op je gerecht te letten. U kunt uw maaltijd rustig laten sudderen. En als u terugkomt, hoeft u alleen maar te gaan zitten om te genieten van een voedzame en heerlijke maaltijd!Multifunctioneel, je kunt al je favoriete recepten maken met de Crock Pot slowcooker: van soepen en pasta tot ...