Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
 • Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
 • Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
 • Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
 • Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
 • Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking
 • Siliconen Insertlogvorm 25 cm - Scrapcooking

Siliconen Insertlogvorm 25 cm

Siliconen Insertlogvorm 25 cm

De 25 cm ScrapCooking siliconen Insertlogvorm voor houtblokken is het ideale gereedschap voor het maken van een zelfgemaakte Kerstlogboek of een bevroren dessert, een geweldige banketbakker waardig.Verras uw gasten en speel op de texturen met een yule log met een fruitig of knapperig hart, voor een gastronomisch en smakelijk dessert.Om een stam met een inzetstuk te maken, gebruikt u de...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

15,95 €

Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De 25 cm ScrapCooking siliconen Insertlogvorm voor houtblokken is het ideale gereedschap voor het maken van een zelfgemaakte Kerstlogboek of een bevroren dessert, een geweldige banketbakker waardig.

Verras uw gasten en speel op de texturen met een yule log met een fruitig of knapperig hart, voor een gastronomisch en smakelijk dessert.
Om een stam met een inzetstuk te maken, gebruikt u de siliconen stamvorm met de inzetvorm en de ScrapCooking siliconen zoolplaat. Maak bijvoorbeeld een frambozenijsblok met een vanille-inzet of een chocoladeblok met een speculoos-, karamel- of koffiemousse-inzet.

Hoe gebruik je een loginzet?
Vul de mal voor de helft met de basis naar keuze. Plaats vervolgens voorzichtig de inzetvorm (voorheen gevuld met een mousse, compote of iets anders) op de onderste vulling. Sluit de inlegvorm af met een krokant preparaat, zoals een koekje, gemaakt met de siliconen zoolplaat. Bedek de vorm vervolgens met de basisvulling van de stam en een laag van je koekjesbereiding.

Makkelijk te gebruiken:
De rechthoekige inlegvorm heeft een speciale antiaanbaklaag die niet plakt, wat een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige lossing garandeert.

Professionele kwaliteit:
De goudkleurige mal is gemaakt van 100% platina siliconen materiaal van professionele kwaliteit en geschikt voor voedselcontact.Zeer resistent, het is veilig in de oven en magnetron, tot +230°C, maar ook in de koelkast en vriezer, tot -20°C.

Tips voor het koken:
Verwarm uw oven voor op de juiste temperatuur voor uw bereiding en kies de heteluchtstand. Voordat u uw siliconenvorm vult, kunt u overwegen deze op een geperforeerde bakplaat te plaatsen om manipulatie en vervorming te voorkomen.
Zet vervolgens de vorm op de geperforeerde plaat, gecentreerd op het ovenrek.


Kenmerken:
- Afmetingen: L25 x B3,5 x H 3,3 cm
- Materiaal: 100% platina professionele siliconen geschikt voor contact met voedsel
- Gebruik: oven, magnetron, koelkast of vriezer
- Bestand tegen temperaturen van -20°C tot + 230°C
- Was de vorm voor het eerste gebruik en na elk gebruik in heet water zonder afwasmiddel of in de vaatwasser
- Voor gebruik in de oven, beboter de vorm alleen de eerste keer dat u hem gebruikt

Schrijf uw recensie

Siliconen Insertlogvorm 25 cm

Siliconen Insertlogvorm 25 cm

De 25 cm ScrapCooking siliconen Insertlogvorm voor houtblokken is het ideale gereedschap voor het maken van een zelfgemaakte Kerstlogboek of een bevroren dessert, een geweldige banketbakker waardig.Verras uw gasten en speel op de texturen met een yule log met een fruitig of knapperig hart, voor een gastronomisch en smakelijk dessert.Om een stam met een inzetstuk te maken, gebruikt u de siliconen stamvorm met de inzetvorm en de ScrapCooking siliconen zoolplaat. Maak bijvoorbeeld een frambozenijsblok met een vanille-inzet of een chocoladeblok met een speculoos-, karamel- of koffiemousse-inzet.Hoe gebruik je een loginzet?Vul de mal voor de helft met de basis naar keuze. Plaats vervolgens voorzichtig de inzetvorm (voorheen gevuld met een mousse, compote of iets anders) op de onderste vulling. Sluit de inlegvorm af met een krokant preparaat, zoals een koekje, gemaakt met de siliconen zoolplaat. Bedek de vorm vervolgens met de basisvulling van de stam en een laag van je koekjesbereiding.Makkelijk te gebruiken:De rechthoekige inlegvorm heeft een speciale antiaanbaklaag die niet plakt, wat een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige lossing garandeert.Professionele kwaliteit:De goudkleurige mal is gemaakt van 100% platina siliconen materiaal van professionele kwaliteit en geschikt voor voedselcontact.Zeer resistent, het is veilig in de oven en magnetron, tot +230°C, maar ook in de koelkast en vriezer, tot -20°C.Tips voor het koken:Verwarm uw oven voor op de juiste temperatuur voor uw bereiding en kies de heteluchtstand. Voordat u uw siliconenvorm vult, kunt u overwegen deze op een geperforeerde bakplaat te plaatsen om manipulatie en vervorming te voorkomen. Zet vervolgens de vorm op de geperforeerde plaat, gecentreerd op het ovenrek.Kenmerken:- Afmetingen: L25 x B3,5 x H 3,3 cm- Materiaal: 100% platina professionele siliconen geschikt voor contact met voedsel- Gebruik: oven, magnetron, koelkast of vriezer- Bestand tegen temperaturen van -20°C tot + 230°C- Was de vorm ...