Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Pure Gerijpte Moutazijn 500 ml - Malt-O
  • Pure Gerijpte Moutazijn 500 ml - Malt-O

Pure Gerijpte Moutazijn 500 ml

Pure Gerijpte Moutazijn 500 ml

Malt-O Pure Gerijpte Moutazijn 500 ml is een azijn gemaakt met gerstemout.Gerijpt in eiken vaten, het is vol, delicaat, zacht in de mond en delicaat zoet en zuur. Deze innovatieve smaakmaker wordt verkregen uit gerstemout door alcoholische fermentatie en vervolgens geoxideerd door acetobacteriën. Rijping in vaten, zoals balsamicoazijn, geeft moutazijn die onnavolgbare houtachtige aroma's...

14,50 € / Stk

 

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Malt-O Pure Gerijpte Moutazijn 500 ml is een azijn gemaakt met gerstemout.Gerijpt in eiken vaten, het is vol, delicaat, zacht in de mond en delicaat zoet en zuur.

Deze innovatieve smaakmaker wordt verkregen uit gerstemout door alcoholische fermentatie en vervolgens geoxideerd door acetobacteriën. Rijping in vaten, zoals balsamicoazijn, geeft moutazijn die onnavolgbare houtachtige aroma's die het tot een kostbaar product maken.

Deze pure moutazijn past perfect bij groenten en salades, maar ook bij vlees en vis. Gebruik het om heel verschillende gerechten op smaak te brengen: fish & chips, taco's, Kim Chi, sushi...

Ingrediënten: Moutazijn (water, GERSTEmout, GERST), GERSTEmoutextract (BARRIER, water)

Schrijf uw recensie

Pure Gerijpte Moutazijn 500 ml

Pure Gerijpte Moutazijn 500 ml

Malt-O Pure Gerijpte Moutazijn 500 ml is een azijn gemaakt met gerstemout.Gerijpt in eiken vaten, het is vol, delicaat, zacht in de mond en delicaat zoet en zuur. Deze innovatieve smaakmaker wordt verkregen uit gerstemout door alcoholische fermentatie en vervolgens geoxideerd door acetobacteriën. Rijping in vaten, zoals balsamicoazijn, geeft moutazijn die onnavolgbare houtachtige aroma's...