Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Barbecue Plancha Classic Corten 75 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Corten 75 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Corten 75 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Corten 75 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Corten 75 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Corten 75 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Corten 75 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Corten 75 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Corten 75 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Corten 75 - Ofyr

Barbecue Plancha Classic Corten 75

Barbecue Plancha Classic Corten 75

De Corten 75 Ofyr Classic Plancha Barbecue werkt op een houtvuur en combineert een barbecue, een plancha en een vuurpot. Met de Zweedse barbecue, ontworpen voor gebruik buitenshuis, kunt u voedsel koken, braden en grillen voor 4 tot 6 personen (volledige maaltijden) en maximaal 20 personen (tapasaperitief). Ervaar het plezier van buiten koken en een echt moment van gezelligheid met vrienden en...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

1 295,00 €

Levertijd van 2 tot 4 week

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Corten 75 Ofyr Classic Plancha Barbecue werkt op een houtvuur en combineert een barbecue, een plancha en een vuurpot. Met de Zweedse barbecue, ontworpen voor gebruik buitenshuis, kunt u voedsel koken, braden en grillen voor 4 tot 6 personen (volledige maaltijden) en maximaal 20 personen (tapasaperitief). Ervaar het plezier van buiten koken en een echt moment van gezelligheid met vrienden en familie!

De Barbecue Plancha Classic Corten, met een diameter van 85cm, bevat:
- 1 Cortenstalen sokkel 40x40x77 cm
- 1 kom van Cortenstaal 74 cm
- 1 ronde bakplaat in zwart staal

Oneindige kooktechnieken:
Dankzij de Ofyr plancha-komfoor en zijn kookaccessoires is het mogelijk om eindeloze gerechten te bereiden, zodat er ruimte is voor uw creativiteit!

Bakplaat:
Op de grote stalen kookplaat maak je heerlijke teppanyaki plancha's! Kook en gril groenten, vlees, vis of schaaldieren, zoals mosselen, oesters of garnalen. Het ronde kookoppervlak maakt het mogelijk om een grote hoeveelheid voedsel te bereiden, direct toegankelijk voor alle gasten rond de vuurpot.

Barbecue:
Om het als barbecue te gebruiken, plaats je gewoon het 85 ronde stalen rooster (optioneel) in het midden van de vuurpot en kook je gegrild vlees.


Welk hout te gebruiken voor Ofyr?
Om het meeste uit uw Classic Corten 75 Plancha Barbecue te halen, is het het beste om blokken van zeer droog hout te gebruiken (max. 20% vochtigheid) die de kookzone snel zullen opwarmen. U kunt Ofyr kokosbriketten ook midden op houten blokken leggen.

De ultramoderne Brazier Plancha Ofyr is ook een designobject dat een warme en vriendelijke sfeer zal creëren tijdens uw maaltijden en avonden met vrienden of familie, op het terras en in de tuin.

Kenmerken:
- Afmeting voet: 40x40x77 cm
- Diameter kookplaat: 84 cm
- Kookoppervlakte: 0,33 m2
- Plaatgewicht: 24 kg
- Totaal gewicht: 54,5 kg
- Structuurmateriaal: cortenstaal
- Materiaal kookplaat: zwart staal
- Verlichtingstijd in de zomer: 20 - 25 minuten
- Ontstekingstijd in de winter: 40 - 50 minuten
- 2 jaar garantie

Schrijf uw recensie

Barbecue Plancha Classic Corten 75

Barbecue Plancha Classic Corten 75

De Corten 75 Ofyr Classic Plancha Barbecue werkt op een houtvuur en combineert een barbecue, een plancha en een vuurpot. Met de Zweedse barbecue, ontworpen voor gebruik buitenshuis, kunt u voedsel koken, braden en grillen voor 4 tot 6 personen (volledige maaltijden) en maximaal 20 personen (tapasaperitief). Ervaar het plezier van buiten koken en een echt moment van gezelligheid met vrienden en familie!De Barbecue Plancha Classic Corten, met een diameter van 85cm, bevat:- 1 Cortenstalen sokkel 40x40x77 cm- 1 kom van Cortenstaal 74 cm- 1 ronde bakplaat in zwart staalOneindige kooktechnieken:Dankzij de Ofyr plancha-komfoor en zijn kookaccessoires is het mogelijk om eindeloze gerechten te bereiden, zodat er ruimte is voor uw creativiteit!Bakplaat:Op de grote stalen kookplaat maak je heerlijke teppanyaki plancha's! Kook en gril groenten, vlees, vis of schaaldieren, zoals mosselen, oesters of garnalen. Het ronde kookoppervlak maakt het mogelijk om een grote hoeveelheid voedsel te bereiden, direct toegankelijk voor alle gasten rond de vuurpot.Barbecue:Om het als barbecue te gebruiken, plaats je gewoon het 85 ronde stalen rooster (optioneel) in het midden van de vuurpot en kook je gegrild vlees.Welk hout te gebruiken voor Ofyr?Om het meeste uit uw Classic Corten 75 Plancha Barbecue te halen, is het het beste om blokken van zeer droog hout te gebruiken (max. 20% vochtigheid) die de kookzone snel zullen opwarmen. U kunt Ofyr kokosbriketten ook midden op houten blokken leggen.De ultramoderne Brazier Plancha Ofyr is ook een designobject dat een warme en vriendelijke sfeer zal creëren tijdens uw maaltijden en avonden met vrienden of familie, op het terras en in de tuin.Kenmerken:- Afmeting voet: 40x40x77 cm- Diameter kookplaat: 84 cm- Kookoppervlakte: 0,33 m2- Plaatgewicht: 24 kg- Totaal gewicht: 54,5 kg- Structuurmateriaal: cortenstaal- Materiaal kookplaat: zwart staal- Verlichtingstijd in de zomer: 20 - 25 minuten- Ontstekingstijd in de winter: 40 - 50 minuten- 2 jaa...