Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 - Ofyr

Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100

Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100

De Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 Ofyr werkt op een houtvuur en combineert een barbecue, een plancha en een vuurpot. Met de Zweedse barbecue, ontworpen voor gebruik buitenshuis, kunt u voedsel koken, braden en grillen voor 15 tot 20 personen (volledige maaltijden) en maximaal 60 personen (tapasaperitief). Ervaar het plezier van buiten koken en een echt moment van gezelligheid met...

2 195,00 €

  In voorraad

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 Ofyr werkt op een houtvuur en combineert een barbecue, een plancha en een vuurpot. Met de Zweedse barbecue, ontworpen voor gebruik buitenshuis, kunt u voedsel koken, braden en grillen voor 15 tot 20 personen (volledige maaltijden) en maximaal 60 personen (tapasaperitief). Ervaar het plezier van buiten koken en een echt moment van gezelligheid met vrienden en familie!

De Barbecue Plancha Classic Storage Corten, met een diameter van 100cm, bevat:
- 1 Cortenstalen onderstel met ruimte voor het opbergen van hout 50x50x73 cm
- 1 vuurkorf van cortenstaal 100 cm
- 1 ronde bakplaat in zwart staal

Oneindige kooktechnieken:
Dankzij de Ofyr plancha-komfoor en zijn kookaccessoires is het mogelijk om eindeloze gerechten te bereiden, zodat er ruimte is voor uw creativiteit!

Bakplaat:
Op de grote stalen kookplaat maak je heerlijke teppanyaki plancha's! Kook en gril groenten, vlees, vis of schaaldieren, zoals mosselen, oesters of garnalen. Het ronde kookoppervlak maakt het mogelijk om een grote hoeveelheid voedsel te bereiden, direct toegankelijk voor alle gasten rond de vuurpot.

Barbecue:
Om hem als barbecue te gebruiken, plaats je gewoon het 100 ronde stalen rooster (optioneel) in het midden van de vuurpot en kook je gegrild vlees.

Pizzaoven :
Dankzij het accessoire "Ofyr Pizza Oven 100" (optioneel) bak je een heerlijke houtgestookte pizza op steen. De vrijstaande en compacte Ofyr pizzaoven heeft de vorm van een bel en kan ook gebruikt worden als traditionele oven. Dankzij de speciale pootjes zit de pizzaoven direct aan de binnenkant van de stalen kookplaat van je Ofyr.

Rotisserie :
Kook heerlijke aan het spit geroosterde kip met krokant vel, geroosterde ananas met de Ofyr rotisserie set (optioneel). Zeer eenvoudig te installeren, het draaispit klikt op de kookplaat.

Welk hout te gebruiken voor Ofyr?
Om het meeste uit uw Classic Storage Corten 100 Plancha Barbecue te halen, kunt u het beste blokken van zeer droog hout gebruiken (max. 20% vochtigheid) die de kookzone snel zullen opwarmen. U kunt Ofyr kokosbriketten ook midden op houten blokken leggen.De ultramoderne Brazier Plancha Ofyr is ook een designobject dat een warme en vriendelijke sfeer zal creëren tijdens uw maaltijden en avonden met vrienden of familie, op het terras en in de tuin.

Kenmerken:
- Afmeting voet: 50x50x73 cm
- Doorsnede kookplaat: 100 cm
- Oppervlakte kookoppervlak: 0,55 m2
- Houtopslagruimte: 0,12 m2
- Plaatgewicht: 55 kg
- Totaal gewicht: 117 kg
- Structuurmateriaal: cortenstaal
- Materiaal kookplaat: zwart staal
- Verlichtingstijd in de zomer: 25 - 30 minuten
- Ontstekingstijd in de winter: 45 - 60 minuten
- 2 jaar garantie

Schrijf uw recensie

Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100

Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100

De Barbecue Plancha Classic Storage Corten 100 Ofyr werkt op een houtvuur en combineert een barbecue, een plancha en een vuurpot. Met de Zweedse barbecue, ontworpen voor gebruik buitenshuis, kunt u voedsel koken, braden en grillen voor 15 tot 20 personen (volledige maaltijden) en maximaal 60 personen (tapasaperitief). Ervaar het plezier van buiten koken en een echt moment van gezelligheid met vrienden en familie!De Barbecue Plancha Classic Storage Corten, met een diameter van 100cm, bevat:- 1 Cortenstalen onderstel met ruimte voor het opbergen van hout 50x50x73 cm- 1 vuurkorf van cortenstaal 100 cm- 1 ronde bakplaat in zwart staalOneindige kooktechnieken:Dankzij de Ofyr plancha-komfoor en zijn kookaccessoires is het mogelijk om eindeloze gerechten te bereiden, zodat er ruimte is voor uw creativiteit!Bakplaat:Op de grote stalen kookplaat maak je heerlijke teppanyaki plancha's! Kook en gril groenten, vlees, vis of schaaldieren, zoals mosselen, oesters of garnalen. Het ronde kookoppervlak maakt het mogelijk om een grote hoeveelheid voedsel te bereiden, direct toegankelijk voor alle gasten rond de vuurpot.Barbecue:Om hem als barbecue te gebruiken, plaats je gewoon het 100 ronde stalen rooster (optioneel) in het midden van de vuurpot en kook je gegrild vlees.Pizzaoven :Dankzij het accessoire "Ofyr Pizza Oven 100" (optioneel) bak je een heerlijke houtgestookte pizza op steen. De vrijstaande en compacte Ofyr pizzaoven heeft de vorm van een bel en kan ook gebruikt worden als traditionele oven. Dankzij de speciale pootjes zit de pizzaoven direct aan de binnenkant van de stalen kookplaat van je Ofyr.Rotisserie :Kook heerlijke aan het spit geroosterde kip met krokant vel, geroosterde ananas met de Ofyr rotisserie set (optioneel). Zeer eenvoudig te installeren, het draaispit klikt op de kookplaat.Welk hout te gebruiken voor Ofyr?Om het meeste uit uw Classic Storage Corten 100 Plancha Barbecue te halen, kunt u het beste blokken van zeer droog hout gebruiken (max. 20% v...