Gratis levering vanaf 50,00 € (*price available for belgian customers)
Glucosestroop Bio 300 g - Patisdécor
  • Glucosestroop Bio 300 g - Patisdécor

Glucosestroop Bio 300 g

Glucosestroop Bio 300 g

De Glucosestroop Bio van Patisdecor zorgt voor elasticiteit en kneedbaarheid bij het koken van suiker voor het maken van getrokken suiker, gepofte suiker, schietsuiker, gekookte suiker en nougatinestukken.Het biedt ook elasticiteit tijdens de productie van ijs waardoor het gemakkelijker wordt om de ganaches te verzachten, om kristallisatie van suiker te voorkomen en chocoladefondant te b...

5,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Glucosestroop Bio van Patisdecor zorgt voor elasticiteit en kneedbaarheid bij het koken van suiker voor het maken van getrokken suiker, gepofte suiker, schietsuiker, gekookte suiker en nougatinestukken.
Het biedt ook elasticiteit tijdens de productie van ijs waardoor het gemakkelijker wordt om de ganaches te verzachten, om kristallisatie van suiker te voorkomen en chocoladefondant te brengen.

De organische glucosestroop Patisdecor wordt geproduceerd uit de hydrolyse van tarwezetmeel met behulp van natuurlijke (niet-GMO) enzymen.

Specificaties :
- Gewicht: 300 g
- Ingrediënt: glucosestroop uit de biologische landbouw
- Gebruik: maak uw hand nat voordat u een handvol zachte glucose inneemt; dit voorkomt dat hij blijft plakken

Schrijf uw recensie

Glucosestroop Bio 300 g

Glucosestroop Bio 300 g

De Glucosestroop Bio van Patisdecor zorgt voor elasticiteit en kneedbaarheid bij het koken van suiker voor het maken van getrokken suiker, gepofte suiker, schietsuiker, gekookte suiker en nougatinestukken.Het biedt ook elasticiteit tijdens de productie van ijs waardoor het gemakkelijker wordt om de ganaches te verzachten, om kristallisatie van suiker te voorkomen en chocoladefondant te b...