De 35% Equatoriale Melkchocolade van Valrhona verleidt met zijn ronde vanilletonen, speciaal ontworpen voor coatings, ganaches en pralines.
De Valrhona Grands Crus-chocolaatjes voor banketcreaties die een grote chef waardig zijn, zijn nu ook bereikbaar voor fijnproevers.De couverturechocolaatjes en bakchocolaatjes in bonen van Valrhona zijn dankzij hun unieke vorm eenvoudig af te meten en te smelten en zijn speciaal ontworpen om mee te bakken.
Welke Valrhona chocolade moet u kiezen?
Afhankelijk van uw recept komt elke Valrhona-chocolade optimaal tot zijn recht. Dit zijn de beste toepassingen voor Equatorial Milk Chocolate 35% Beans Bag 1 kg:
Optimale toepassing: Coating
Aanbevolen toepassingen: ijs en sorbet, vormgeving, tabletten, mousses, crèmes en ganaches
Temperen: Smelten 40/50°C, kristallisatie 27/28°C, werkend bij 29/30°C
Functies :
- minimaal 35% cacao, pure cacaoboter
- 1 kg zak
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaobonen, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract
- Mogelijke aanwezigheid van gluten, noten, ei, soja
- Bewaren tussen 16°C en 18°C
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
De 35% Equatoriale Melkchocolade van Valrhona verleidt met zijn ronde vanilletonen, speciaal ontworpen voor coatings, ganaches en pralines.
De Valrhona Grands Crus-chocolaatjes voor banketcreaties die een grote chef waardig zijn, zijn nu ook bereikbaar voor fijnproevers.De couverturechocolaatjes en bakchocolaatjes in bonen van Valrhona zijn dankzij hun unieke vorm eenvoudig af te meten en te smelten en zijn speciaal ontworpen om mee te bakken.
Welke Valrhona chocolade moet u kiezen?
Afhankelijk van uw recept komt elke Valrhona-chocolade optimaal tot zijn recht. Dit zijn de beste toepassingen voor Equatorial Milk Chocolate 35% Beans Bag 1 kg:
Optimale toepassing: Coating
Aanbevolen toepassingen: ijs en sorbet, vormgeving, tabletten, mousses, crèmes en ganaches
Temperen: Smelten 40/50°C, kristallisatie 27/28°C, werkend bij 29/30°C
Functies :
- minimaal 35% cacao, pure cacaoboter
- 1 kg zak
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaobonen, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract
- Mogelijke aanwezigheid van gluten, noten, ei, soja
- Bewaren tussen 16°C en 18°C
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad