Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Super Glazen Pot 750 ml - Le Parfait
Super Glazen Pot 750 ml - Le Parfait
 • Super Glazen Pot 750 ml - Le Parfait
 • Super Glazen Pot 750 ml - Le Parfait

Super Glazen Pot 750 ml

Super Glazen Pot 750 ml

In de glazen kan Super Le Parfait 750 ml bewaar je de lekkerste recepten voor soepen, fruit op siroop, groenten en andere bereide gerechten. De afgeronde en licht afgeronde vorm is geschikt voor elk voedsel. Le Parfait-potten vallen op door hun metalen frame en oranje ring, een garantie voor kwaliteit. Deze Le Parfait-potten zijn ook ideaal voor een levensstijl zonder afval: opslag,...

5,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

In de glazen kan Super Le Parfait 750 ml bewaar je de lekkerste recepten voor soepen, fruit op siroop, groenten en andere bereide gerechten. De afgeronde en licht afgeronde vorm is geschikt voor elk voedsel. Le Parfait-potten vallen op door hun metalen frame en oranje ring, een garantie voor kwaliteit. Deze Le Parfait-potten zijn ook ideaal voor een levensstijl zonder afval: opslag, batchcooking, bulkwinkelen, enz.

Mooi, praktisch, duurzaam.
Glas is het ideale materiaal voor fruit in blik, gearomatiseerd water, fruit op alcohol, fruit op siroop, groenten in blik (bonen, tomaten, artisjokharten, augurken, enz.), champignons (eekhoorntjesbrood, cantharellen, morieljes, enz.), gekookt in blik sauzen, tomaten, zelfgemaakte gerechten in blik, zelfgemaakte augurken. Maak je eigen conserven door je eten te steriliseren in Super potten van 0,75 L van Le Parfait!

Potten maken is goed voor je gezondheid
Vanuit voedingsoogpunt hebben potten het voordeel dat ze voedsel bijna intact bewaren. Een product in een pot behoudt dezelfde smaak en dezelfde eigenschappen als een vers product. Over het algemeen vindt u bij het heropenen van uw pot alle voedingsstoffen en sporenelementen die aanwezig zijn bij het maken van het recept.

Potten maken is ecologisch en gezond
Natuurlijk, volledig recyclebaar, resistent, lekvrij en smaken behouden, het glas van Le Parfait herbruikbare potten is de gezondste verpakking en voldoet aan de zeer hedendaagse eisen.
In tegenstelling tot plastic bevat dit materiaal geen bisfenol A, een chemische verbinding die mogelijk schadelijk is voor het menselijk lichaam. Al deze eigenschappen, geassocieerd met zijn esthetiek en zijn waarden van authenticiteit, maken het de favoriete verpakking van de Fransen.

Onderhoud en opslag
Maak je Super Le Parfait-pot van 750 ml na gebruik grondig schoon met warm water en zeep door de herbruikbare rubberen afdichting te verwijderen.
Na het drogen gesloten bewaren zonder voegen.
Goed om te weten: de rubberen ring is voor eenmalig gebruik en moet bij elke sterilisatie worden vervangen.

Gemaakt in Frankrijk

Schrijf uw recensie

Super Glazen Pot 750 ml

Super Glazen Pot 750 ml

In de glazen kan Super Le Parfait 750 ml bewaar je de lekkerste recepten voor soepen, fruit op siroop, groenten en andere bereide gerechten. De afgeronde en licht afgeronde vorm is geschikt voor elk voedsel. Le Parfait-potten vallen op door hun metalen frame en oranje ring, een garantie voor kwaliteit. Deze Le Parfait-potten zijn ook ideaal voor een levensstijl zonder afval: opslag, batchcooking, bulkwinkelen, enz.Mooi, praktisch, duurzaam.Glas is het ideale materiaal voor fruit in blik, gearomatiseerd water, fruit op alcohol, fruit op siroop, groenten in blik (bonen, tomaten, artisjokharten, augurken, enz.), champignons (eekhoorntjesbrood, cantharellen, morieljes, enz.), gekookt in blik sauzen, tomaten, zelfgemaakte gerechten in blik, zelfgemaakte augurken. Maak je eigen conserven door je eten te steriliseren in Super potten van 0,75 L van Le Parfait!Potten maken is goed voor je gezondheidVanuit voedingsoogpunt hebben potten het voordeel dat ze voedsel bijna intact bewaren. Een product in een pot behoudt dezelfde smaak en dezelfde eigenschappen als een vers product. Over het algemeen vindt u bij het heropenen van uw pot alle voedingsstoffen en sporenelementen die aanwezig zijn bij het maken van het recept.Potten maken is ecologisch en gezondNatuurlijk, volledig recyclebaar, resistent, lekvrij en smaken behouden, het glas van Le Parfait herbruikbare potten is de gezondste verpakking en voldoet aan de zeer hedendaagse eisen.In tegenstelling tot plastic bevat dit materiaal geen bisfenol A, een chemische verbinding die mogelijk schadelijk is voor het menselijk lichaam. Al deze eigenschappen, geassocieerd met zijn esthetiek en zijn waarden van authenticiteit, maken het de favoriete verpakking van de Fransen.Onderhoud en opslagMaak je Super Le Parfait-pot van 750 ml na gebruik grondig schoon met warm water en zeep door de herbruikbare rubberen afdichting te verwijderen.Na het drogen gesloten bewaren zonder voegen.Goed om te weten: de rubberen ring is voor eenma...