Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 - Le Marquier
Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 - Le Marquier
  • Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 - Le Marquier
  • Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 - Le Marquier

Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360

Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360

De Plancha Gas Signature Amalia Fonte Geëmailleerd 360 Le Marquier is een gasplancha waarmee u vele bereidingen kunt maken: vlees, vis, zeevruchten, gegrild vlees, groenten... De grote kantelbare plaat in geëmailleerd gietijzer (levenslange garantie) van hoge kwaliteit en met een afmeting van 60 bij 40 cm, kook je met gemak een goede maaltijd voor 6 tot 10 personen! De plancha van Le Marquier,...

629,00 €

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Plancha Gas Signature Amalia Fonte Geëmailleerd 360 Le Marquier is een gasplancha waarmee u vele bereidingen kunt maken: vlees, vis, zeevruchten, gegrild vlees, groenten... De grote kantelbare plaat in geëmailleerd gietijzer (levenslange garantie) van hoge kwaliteit en met een afmeting van 60 bij 40 cm, kook je met gemak een goede maaltijd voor 6 tot 10 personen!

De plancha van Le Marquier, gemaakt in Frankrijk en gegarandeerd voor 10 jaar, wordt uw beste bondgenoot tijdens uw maaltijden met vrienden of familie.Praktisch, dankzij het ontstekingssysteem met elektronische piëzo, geïntegreerd in de knoppen, kunt u hem in een oogwenk aansteken. Daarnaast heeft de plancha 3 rechte hoog rendement dubbelwandige RVS branders, om je verschillende warmtezones op je kookplaat te bieden.
De 4 in hoogte verstelbare antislipvoetjes zijn een pluspunt voor uw comfort en stellen u in staat uw plancha aan te passen voor aangenaam koken.

Qua onderhoud is de Le Marquier teppanyaki bakplaat voorzien van een vierkante RVS vetopvangbak van 9 x 9 cm. Hierdoor kan je de kooksappen recupereren dankzij het aanwezige gat op de gietijzeren plaat. De geëmailleerde gietijzeren plaat is door zijn hoogwaardige samenstelling zeer eenvoudig schoon te maken.

Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 gasbakplaat is bedoeld voor koks die houden van innovatie. Dit assortiment staat synoniem voor kwaliteit, design en innovatie.

Functies :
- Gemaakt in Frankrijk
- Liggende geëmailleerde gietijzeren plaat (met gat) 60 x 40 cm
- 3 hoog rendement rechte dubbelwandige RVS branders
- Regelaar niet inbegrepen
- Thermokoppel veiligheid
- Elektronische piëzo-ontsteking geïntegreerd in de bedieningsknoppen
- Ergonomische en antislip bedieningsknoppen
- 4 in hoogte verstelbare voeten
- Vierkante RVS recuperator 9 x 9 cm
- Werkt op butaan- of propaangas
- Frame van twee materialen: zwart geëpoxeerd staal
- Afmetingen: 62 x 55 x 25 cm
- Gewicht: 26 kg
- Garantie: levenslang op de plaat en de branders, 2 jaar op het frame en 5 jaar op de piëzzo

Schrijf uw recensie

Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360

Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360

De Plancha Gas Signature Amalia Fonte Geëmailleerd 360 Le Marquier is een gasplancha waarmee u vele bereidingen kunt maken: vlees, vis, zeevruchten, gegrild vlees, groenten... De grote kantelbare plaat in geëmailleerd gietijzer (levenslange garantie) van hoge kwaliteit en met een afmeting van 60 bij 40 cm, kook je met gemak een goede maaltijd voor 6 tot 10 personen! De plancha van Le Marquier, gemaakt in Frankrijk en gegarandeerd voor 10 jaar, wordt uw beste bondgenoot tijdens uw maaltijden met vrienden of familie.Praktisch, dankzij het ontstekingssysteem met elektronische piëzo, geïntegreerd in de knoppen, kunt u hem in een oogwenk aansteken. Daarnaast heeft de plancha 3 rechte hoog rendement dubbelwandige RVS branders, om je verschillende warmtezones op je kookplaat te bieden.De 4 in hoogte verstelbare antislipvoetjes zijn een pluspunt voor uw comfort en stellen u in staat uw plancha aan te passen voor aangenaam koken.Qua onderhoud is de Le Marquier teppanyaki bakplaat voorzien van een vierkante RVS vetopvangbak van 9 x 9 cm. Hierdoor kan je de kooksappen recupereren dankzij het aanwezige gat op de gietijzeren plaat. De geëmailleerde gietijzeren plaat is door zijn hoogwaardige samenstelling zeer eenvoudig schoon te maken.Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 gasbakplaat is bedoeld voor koks die houden van innovatie. Dit assortiment staat synoniem voor kwaliteit, design en innovatie.Functies :- Gemaakt in Frankrijk- Liggende geëmailleerde gietijzeren plaat (met gat) 60 x 40 cm- 3 hoog rendement rechte dubbelwandige RVS branders- Regelaar niet inbegrepen- Thermokoppel veiligheid- Elektronische piëzo-ontsteking geïntegreerd in de bedieningsknoppen- Ergonomische en antislip bedieningsknoppen- 4 in hoogte verstelbare voeten- Vierkante RVS recuperator 9 x 9 cm- Werkt op butaan- of propaangas- Frame van twee materialen: zwart geëpoxeerd staal- Afmetingen: 62 x 55 x 25 cm- Gewicht: 26 kg- Garantie: levenslang op de plaat en de branders, 2 jaar ...