Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Moule à Pain Rectangulaire Fusain - Emile Henry
Moule à Pain Rectangulaire Fusain - Emile Henry
Moule à Pain Rectangulaire Fusain - Emile Henry
Moule à Pain Rectangulaire Fusain - Emile Henry
 • Moule à Pain Rectangulaire Fusain - Emile Henry
 • Moule à Pain Rectangulaire Fusain - Emile Henry
 • Moule à Pain Rectangulaire Fusain - Emile Henry
 • Moule à Pain Rectangulaire Fusain - Emile Henry

Moule à Pain Rectangulaire Fusain

Moule à Pain Rectangulaire Fusain

De Emile Henry Rechthoekige Broodvorm Fusain is een broodbaksteen waarmee je zelfgemaakt rechthoekig brood kunt maken met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruim. Het licht gewelfde deksel geeft de vochtigheidsgraad weer die nodig is voor het bakken van alle soorten brood, om een knapperige buitenkant en een luchtige zachte kruim te verkrijgen.Gemakkelijk te gebruiken en...

84,90 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Emile Henry Rechthoekige Broodvorm Fusain is een broodbaksteen waarmee je zelfgemaakt rechthoekig brood kunt maken met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruim. Het licht gewelfde deksel geeft de vochtigheidsgraad weer die nodig is voor het bakken van alle soorten brood, om een knapperige buitenkant en een luchtige zachte kruim te verkrijgen.

Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, de Emile Henry Rechthoekige Broodpan Fusain kan moeiteloos in de vaatwasser worden gereinigd en gaat onmiddellijk van warm naar koud. Varieer de geneugten en laat je fantasie de vrije loop door nieuwe broden te maken: met granen, volkorenbrood, zoet, hartig, peperkoek, wit brood, roggebrood, glutenvrij brood, met kastanjemeel, vlasmeel, rijstmeel, maïsmeel of gearomatiseerd.

Voorbereiding en koken
- Bereid uw brooddeeg voor en laat het voor het eerst rijzen in een overdekte slakom, vrij van tocht.
- Vet de bodem van uw Emile Henry-broodpan royaal in, op de bodem en zijkanten. Bloem het dan met bloem.
- Ontgass na de eerste opname uw deeg door het opnieuw met de hand te bewerken en plaats het in de broodpan om de tweede opname te maken. Dek af met het deksel.
- Laat het deeg rusten voor de tweede duw. Het volume dat aan het einde van de tweede shoot wordt verkregen, is het bijna uiteindelijke volume van uw brood.
- Borstel het oppervlak vlak voor het koken met water af. In tegenstelling tot baguettes of andere broodballetjes is het niet nodig om aan het oppervlak van het brood te "knabbelen".
- Plaats het in de oven met deksel erop: de temperatuur in de oven zal minder hoog zijn dan bij traditioneel brood (220/230 ° C max).
Door de kleine gaatjes in de bodem en in het deksel kan koolstofdioxide ontsnappen tijdens het koken, terwijl de luchtvochtigheid hoog blijft om een ??knapperig brood te verkrijgen.

Kenmerken
- Materiaal: vuurvast keramiek van hoge kwaliteit
- Uitstekende warmteverdeling: zacht en gelijkmatig koken
- Gegarandeerd knapperige korst en luchtige kruim
- Oven, magnetron, vriezer, koelkast en vaatwasser bestendig
- Antikraskwaliteit: splijt niet en slijt niet
- Antikleefstrepen in de bodem van de vorm: het brood is gemakkelijk uit de vorm te halen
- Ergonomische handgrepen voor een goede grip
- Weerstaat thermische schokken (van -20 ° C tot + 250 ° C) en schuursponzen
- Afmetingen: 24 x 15 x 12 cm
- Inhoud: 2 l
- Kleur: Grijs
- Gemaakt in Frankrijk
- Gegarandeerd 10 jaar

Schrijf uw recensie

Moule à Pain Rectangulaire Fusain

Moule à Pain Rectangulaire Fusain

De Emile Henry Rechthoekige Broodvorm Fusain is een broodbaksteen waarmee je zelfgemaakt rechthoekig brood kunt maken met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruim. Het licht gewelfde deksel geeft de vochtigheidsgraad weer die nodig is voor het bakken van alle soorten brood, om een knapperige buitenkant en een luchtige zachte kruim te verkrijgen.Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, de Emile Henry Rechthoekige Broodpan Fusain kan moeiteloos in de vaatwasser worden gereinigd en gaat onmiddellijk van warm naar koud. Varieer de geneugten en laat je fantasie de vrije loop door nieuwe broden te maken: met granen, volkorenbrood, zoet, hartig, peperkoek, wit brood, roggebrood, glutenvrij brood, met kastanjemeel, vlasmeel, rijstmeel, maïsmeel of gearomatiseerd.Voorbereiding en koken- Bereid uw brooddeeg voor en laat het voor het eerst rijzen in een overdekte slakom, vrij van tocht.- Vet de bodem van uw Emile Henry-broodpan royaal in, op de bodem en zijkanten. Bloem het dan met bloem.- Ontgass na de eerste opname uw deeg door het opnieuw met de hand te bewerken en plaats het in de broodpan om de tweede opname te maken. Dek af met het deksel.- Laat het deeg rusten voor de tweede duw. Het volume dat aan het einde van de tweede shoot wordt verkregen, is het bijna uiteindelijke volume van uw brood.- Borstel het oppervlak vlak voor het koken met water af. In tegenstelling tot baguettes of andere broodballetjes is het niet nodig om aan het oppervlak van het brood te "knabbelen".- Plaats het in de oven met deksel erop: de temperatuur in de oven zal minder hoog zijn dan bij traditioneel brood (220/230 ° C max).Door de kleine gaatjes in de bodem en in het deksel kan koolstofdioxide ontsnappen tijdens het koken, terwijl de luchtvochtigheid hoog blijft om een ??knapperig brood te verkrijgen.Kenmerken- Materiaal: vuurvast keramiek van hoge kwaliteit- Uitstekende warmteverdeling: zacht en gelijkmatig koken- Gegarandeerd knapperige korst en luchtige kru...