Levering voor Kerstmis voor alle bestellingen vóór 19 december
Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook
voor uw online-aankopen
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook voor
online-aankopen
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Accessoires voor cocktails

Toevoegen aan Verlanglijst

Barlepel

Barlepel uit de Point-Virgule Cocktailcollectie. Deze barlepel met twist over de gehele staaf kan zowel gebruikt worden om te roeren als om laagjes te maken. RECEPT DRY MARTINI: *1 scoop gepileerd ijs • 12-tal ijsblokjes • een flinke scheut droge vermouth (Noilly Prat) • 6 cl Bombay Sapphire gin • ½ cocktaillepel Orange bitters Garnituur • 3 groene olijven • martiniglas • mixglas • cockt...

7,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels

Barlepel uit de Point-Virgule Cocktailcollectie. Deze barlepel met twist over de gehele staaf kan zowel gebruikt worden om te roeren als om laagjes te maken.

RECEPT DRY MARTINI: *1 scoop gepileerd ijs • 12-tal ijsblokjes • een flinke scheut droge vermouth (Noilly Prat) • 6 cl Bombay Sapphire gin • ½ cocktaillepel Orange bitters Garnituur • 3 groene olijven • martiniglas • mixglas • cocktaillepel • strainer • cocktailmaatje • cocktailprikker Koel het martiniglas voor met gepileerd ijs. Vul het mixglas met ijsblokjes en een stevige scheut Noilly Prat. Roer goed om, zodat het ijs wordt gecoat door de vermouth. Neem een strainer, plaats die op het mixglas en giet de vermouth weg (hoe minder vermouth, hoe droger de Martini). Doe er de gin en Orange bitters bij. Roer een tiental seconden. Verwijder het ijs uit het martiniglas en strain de cocktail in het voorgekoelde martiniglas. Garneer met drie olijven op een cocktailprikker.

Schrijf uw recensie

Barlepel

Barlepel

Barlepel uit de Point-Virgule Cocktailcollectie. Deze barlepel met twist over de gehele staaf kan zowel gebruikt worden om te roeren als om laagjes te maken. RECEPT DRY MARTINI: *1 scoop gepileerd ijs • 12-tal ijsblokjes • een flinke scheut droge vermouth (Noilly Prat) • 6 cl Bombay Sapphire gin • ½ cocktaillepel Orange bitters Garnituur • 3 groene olijven • martiniglas • mixglas • cockt...