Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood - Lékué
Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood - Lékué
Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood - Lékué
Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood - Lékué
  • Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood - Lékué
  • Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood - Lékué
  • Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood - Lékué
  • Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood - Lékué

Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood

Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood

Deze springvorm van Lékué is de eenvoudigste manier om een Charlottetaart te maken. Verdeel de lange vingers over de bodem en de zijkant van de vorm.Giet je beslag, afwisselend met een laagje biscuit indien je dit wenst, in de vorm. Plaats de vorm in de koelkast gedurende enkele uren. Om de taart uit de vorm te halen kan je eenvoudig de zijkanten verwijderen. Serveer nadien op de witte b...

32,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Deze springvorm van Lékué is de eenvoudigste manier om een Charlottetaart te maken. Verdeel de lange vingers over de bodem en de zijkant van de vorm.

Giet je beslag, afwisselend met een laagje biscuit indien je dit wenst, in de vorm. Plaats de vorm in de koelkast gedurende enkele uren.
Om de taart uit de vorm te halen kan je eenvoudig de zijkanten verwijderen. Serveer nadien op de witte bodem. Oven-, microgolfoven- en diepvriesbestendig.

Schrijf uw recensie

Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood

Springvorm voor Charlottetaart 18 cm Rood

Deze springvorm van Lékué is de eenvoudigste manier om een Charlottetaart te maken. Verdeel de lange vingers over de bodem en de zijkant van de vorm.Giet je beslag, afwisselend met een laagje biscuit indien je dit wenst, in de vorm. Plaats de vorm in de koelkast gedurende enkele uren. Om de taart uit de vorm te halen kan je eenvoudig de zijkanten verwijderen. Serveer nadien op de witte b...