Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Accademia Steelpan 16 cm 1,5 L - Lagostina
Accademia Steelpan 16 cm 1,5 L - Lagostina
Accademia Steelpan 16 cm 1,5 L - Lagostina
  • Accademia Steelpan 16 cm 1,5 L - Lagostina
  • Accademia Steelpan 16 cm 1,5 L - Lagostina
  • Accademia Steelpan 16 cm 1,5 L - Lagostina

Accademia Steelpan 16 cm 1,5 L

Accademia Steelpan 16 cm 1,5 L

Bodem: 2 aluminium lagen tussen 3 lagen roestvrij staal (inox-aluminium-inox-aluminium-magnetsiche inox). Wand: Inox 18/10 3 lagen (inox-aluminium-inox). Voor het beste culinaire resultaat wordt de warmte eerst doorgegeven naar de bodem en daarna naar het midden van de pan. Het gerecht wordt snel verwarmd of tot het kookpunt gebracht en het sudderen wordt makkelijk gecontroleerd. Van pasta...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

135,00 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Bodem: 2 aluminium lagen tussen 3 lagen roestvrij staal (inox-aluminium-inox-aluminium-magnetsiche inox).
Wand: Inox 18/10 3 lagen (inox-aluminium-inox).

Voor het beste culinaire resultaat wordt de warmte eerst doorgegeven naar de bodem en daarna naar het midden van de pan. Het gerecht wordt snel verwarmd of tot het kookpunt gebracht en het sudderen wordt makkelijk gecontroleerd. Van pasta tot saus, levert de technologie FIVE-PLY de ultieme kookervaring.
Inox handgrepen
Ergonomische vormgeving uit gesmolten roestvrij staal, vastgehecht met stevige klinknagels.

Schrijf uw recensie

Accademia Steelpan 16 cm 1,5 L

Accademia Steelpan 16 cm 1,5 L

Bodem: 2 aluminium lagen tussen 3 lagen roestvrij staal (inox-aluminium-inox-aluminium-magnetsiche inox).
Wand: Inox 18/10 3 lagen (inox-aluminium-inox).

Voor het beste culinaire resultaat wordt de warmte eerst doorgegeven naar de bodem en daarna naar het midden van de pan. Het gerecht wordt snel verwarmd of tot het kookpunt gebracht en het sudderen wordt makkelijk gecontroleerd. Van pasta tot saus, levert de technologie FIVE-PLY de ultieme kookervaring.
Inox handgrepen
Ergonomische vormgeving uit gesmolten roestvrij staal, vastgehecht met stevige klinknagels.