Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Cacaoboterpoeder 80 g - Scrapcooking
  • Cacaoboterpoeder 80 g - Scrapcooking

Cacaoboterpoeder 80 g

Cacaoboterpoeder 80 g

Scrapcooking Cacaoboter in Poedervorm is mycryo wat het tempereren van de chocolade makkelijker maakt en zorgt voor vloeibare chocolade. Gebruiksaanwijzing voor 100 g chocolade: Smelt uw chocolade au bain-marie. Verhoog de temperatuur naar 40-45°C. Haal de bain-marie eruit en voeg 1 g cacaoboter toe. Laat de temperatuur dalen naar 34-35°C (pure chocolade) of 33-34°C (melk- of witte chocolade)....

8,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Scrapcooking Cacaoboter in Poedervorm is mycryo wat het tempereren van de chocolade makkelijker maakt en zorgt voor vloeibare chocolade.

Gebruiksaanwijzing voor 100 g chocolade:
Smelt uw chocolade au bain-marie. Verhoog de temperatuur naar 40-45°C. Haal de bain-marie eruit en voeg 1 g cacaoboter toe. Laat de temperatuur dalen naar 34-35°C (pure chocolade) of 33-34°C (melk- of witte chocolade). Meng vervolgens met een spatel tot een temperatuur van 31-32°C (pure chocolade) of 29-30°C (melk- of witte chocolade). Alles is klaar, je kunt je chocolade gebruiken!

Functies
- Gewicht: 80 gram
- Hersluitbare zak
- Ingrediënten: 100% cacaoboter.
- Allergenen: kan sporen bevatten van noten, gluten, eieren, melk, sesamzaad, lupine en soja.
- Bewaar uit de buurt van licht en warmte
- Sluit het sachet goed af na gebruik en neem het niet in zoals het is.

Schrijf uw recensie

Cacaoboterpoeder 80 g

Cacaoboterpoeder 80 g

Scrapcooking Cacaoboter in Poedervorm is mycryo wat het tempereren van de chocolade makkelijker maakt en zorgt voor vloeibare chocolade.

Gebruiksaanwijzing voor 100 g chocolade:
Smelt uw chocolade au bain-marie. Verhoog de temperatuur naar 40-45°C. Haal de bain-marie eruit en voeg 1 g cacaoboter toe. Laat de temperatuur dalen naar 34-35°C (pure chocolade) of 33-34°C (melk- of witte chocolade). Meng vervolgens met een spatel tot een temperatuur van 31-32°C (pure chocolade) of 29-30°C (melk- of witte chocolade). Alles is klaar, je kunt je chocolade gebruiken!

Functies
- Gewicht: 80 gram
- Hersluitbare zak
- Ingrediënten: 100% cacaoboter.
- Allergenen: kan sporen bevatten van noten, gluten, eieren, melk, sesamzaad, lupine en soja.
- Bewaar uit de buurt van licht en warmte
- Sluit het sachet goed af na gebruik en neem het niet in zoals het is.