Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Dashi Umami Visbouillon 525 ml - J.Kinski
Dashi Umami Visbouillon 525 ml - J.Kinski
Dashi Umami Visbouillon 525 ml - J.Kinski
Dashi Umami Visbouillon 525 ml - J.Kinski
  • Dashi Umami Visbouillon 525 ml - J.Kinski
  • Dashi Umami Visbouillon 525 ml - J.Kinski
  • Dashi Umami Visbouillon 525 ml - J.Kinski
  • Dashi Umami Visbouillon 525 ml - J.Kinski

Dashi Umami Visbouillon 525 ml

Dashi Umami Visbouillon 525 ml

Dashi Umami Visbouillon 525ml van J.Kinski is een ideale bouillon als basis voor al uw soepen en ramenrecepten met zeevruchtensmaak. Wat is dashi-bouillon? Dashibouillon is een basisbouillon die in de Japanse keuken wordt gebruikt om veel soepen, sauzen en gerechten mee te bereiden. Het is een van de basisprincipes van de Japanse keuken en geeft een delicate en diepe umami-smaak aan culinaire...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

8,95 € / Stk

Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Dashi Umami Visbouillon 525ml van J.Kinski is een ideale bouillon als basis voor al uw soepen en ramenrecepten met zeevruchtensmaak.

Wat is dashi-bouillon?
Dashibouillon is een basisbouillon die in de Japanse keuken wordt gebruikt om veel soepen, sauzen en gerechten mee te bereiden. Het is een van de basisprincipes van de Japanse keuken en geeft een delicate en diepe umami-smaak aan culinaire bereidingen. Veelzijdig, het wordt gebruikt om populaire soepen te bereiden, zoals miso, tonkotsu ramen en suimono. Dashi wordt ook gebruikt om groenten, vis en vlees op smaak te brengen, en om sauzen te maken voor tempura en gyudon (rundvleeskom).

Bewaartips:
Bewaar op een droge plaats, beschermd tegen licht, bij kamertemperatuur. Eenmaal geopend, gekoeld bewaren en binnen 3 dagen consumeren.

Functies :
- Capaciteit: 525ml
- Verpakt in een glazen pot
- Allergenen: vis- Ingrediënten: drinkwater, wakame zeewier*, BONITO FLAKES* (vis), bietsuiker*, NIBOSHI* (vis), steenzout, shiitake*, rijstazijn* (water, ongepelde rijst* Aspergillus oryzae), mirin* (zoet rijst*, shochu* (water, rijst*, koji ferment), rijst*, koji ferment)

*van gecontroleerde biologische landbouw

Schrijf uw recensie

Dashi Umami Visbouillon 525 ml

Dashi Umami Visbouillon 525 ml

Dashi Umami Visbouillon 525ml van J.Kinski is een ideale bouillon als basis voor al uw soepen en ramenrecepten met zeevruchtensmaak.

Wat is dashi-bouillon?
Dashibouillon is een basisbouillon die in de Japanse keuken wordt gebruikt om veel soepen, sauzen en gerechten mee te bereiden. Het is een van de basisprincipes van de Japanse keuken en geeft een delicate en diepe umami-smaak aan culinaire bereidingen. Veelzijdig, het wordt gebruikt om populaire soepen te bereiden, zoals miso, tonkotsu ramen en suimono. Dashi wordt ook gebruikt om groenten, vis en vlees op smaak te brengen, en om sauzen te maken voor tempura en gyudon (rundvleeskom).

Bewaartips:
Bewaar op een droge plaats, beschermd tegen licht, bij kamertemperatuur. Eenmaal geopend, gekoeld bewaren en binnen 3 dagen consumeren.

Functies :
- Capaciteit: 525ml
- Verpakt in een glazen pot
- Allergenen: vis- Ingrediënten: drinkwater, wakame zeewier*, BONITO FLAKES* (vis), bietsuiker*, NIBOSHI* (vis), steenzout, shiitake*, rijstazijn* (water, ongepelde rijst* Aspergillus oryzae), mirin* (zoet rijst*, shochu* (water, rijst*, koji ferment), rijst*, koji ferment)

*van gecontroleerde biologische landbouw