Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
  • J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
  • J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
  • J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
  • J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
  • J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
  • J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
  • J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
  • J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura
  • J8 Automatische koffiemachine Piano Black - Jura

J8 Automatische koffiemachine Piano Black

J8 Automatische koffiemachine Piano Black

De dubbele koffiemachine, voor liefhebbers van melkachtige koffie met heerlijke siroop.De J8 Piano Black Jura Automatic Coffee Machine is een gemalen espressomachine voor 2 kopjes waarmee je thuis kunt genieten van kwaliteitskoffie die koffiebars waardig is. Deze 2-kops koffiemachine is gemaakt voor alle liefhebbers van klassieke koffie en alle koffiespecialiteiten, zelfs met gezoet melkschuim,...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

1 899,00 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De dubbele koffiemachine, voor liefhebbers van melkachtige koffie met heerlijke siroop.

De J8 Piano Black Jura Automatic Coffee Machine is een gemalen espressomachine voor 2 kopjes waarmee je thuis kunt genieten van kwaliteitskoffie die koffiebars waardig is. Deze 2-kops koffiemachine is gemaakt voor alle liefhebbers van klassieke koffie en alle koffiespecialiteiten, zelfs met gezoet melkschuim, op elk moment van de dag.

Sweet Foam-functie:
Dankzij de geïntegreerde melkopschuimer en de Sweet Foam-functie kies je ervoor om het melkschuim op smaak te brengen met de smaak van siroop en de intensiteit die jij wilt. Met één druk op de knop maak je bijvoorbeeld een romige Sweet Latte Macchiato, met heerlijk huisgemaakt melkschuim.

De J8 Jura is 's werelds eerste koffiemachine met een stevige aluminium behuizing van 3 millimeter dik! Het maakt indruk met zijn absolute precisie en hoogwaardige oppervlakken. Details zoals de kromming van de zijwanden in een straal van 4000 mm of gebroken randen bepalen het uiterlijk van dit meesterwerk dat traditioneel vakmanschap combineert met geavanceerde afwerkingstechnologie.De Jura J8 Touch-koffiemachine is uitgerust met de Coffee Eye-functie die de locatie van het kopje detecteert en automatisch de aangeboden specialiteiten op het display aanpast.

De sterke punten van de Jura J8 Piano Black Professional Aroma Grinder 2+:
* Aanraakscherm
* Compacte koffiemachine, breedte 31,8 cm
* Ideaal voor espresso en koffiespecialiteiten met gezoet melkschuim
* Professionele Aroma Grinder 2+, supersnel
* P.E.P. voor de espresso
* Accepteert koffiebonen en gemalen koffie

Het innovatieve gepulseerde extractieproces (PEP) van de J8 Jura volautomaat is een perfect percolatieproces voor korte koffies. De AromaG2+ molen maalt verse koffiebonen op meerdere niveaus en snel om al hun aroma te behouden. De extractietijd wordt vervolgens geoptimaliseerd dankzij verschillende injecties van heet water door het koffiepoeder, voor een uitzonderlijke ristretto of espresso bij elk kopje.De J8 Automatic Piano Black Jura Automatic Coffee is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en biedt 31 verschillende voorgeprogrammeerde specialiteiten, naast tien graden koffie-intensiteit. Het bedieningspaneel is eenvoudig in gebruik en de complete machine garandeert een hoge energie-efficiëntie, dankzij de automatische energiebesparende modus, de programmeerbare uitschakeltijd en de Zero-Energy Switch.

De Jura J8 koffierobot heeft ook Claris waterfilters voor een perfecte waterkwaliteit. Dankzij radiotechnologie wordt het filter automatisch gedetecteerd, zodat u het gemakkelijker kunt gebruiken en schoonmaken. Dankzij de geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's geniet je moeiteloos van een totale en onberispelijke hygiëne van je koffiemachine.

De J8 Piano Black Automatic Coffee Machine kan worden aangesloten op uw smartphone en is compatibel met de Jura J.O.E-app, om ten volle te profiteren van alle gepersonaliseerde programmering van uw Jura. Creëer en bereid je favoriete koffie via smartphone of Apple Watch.


Functies
- 10 programmeerbare producten: Espresso, 2 × Espresso, Koffie, 2 × Koffie, Americano, Lungo, Espresso doppio, Cortado, Cortado Zoet Schuim, Espresso macchiato, Espresso macchiato Zoet Schuim, Koffie met melk, Koffie met melk Extra Shot, Koffie met melk Zoet Schuim, Cappuccino , Cappuccino Extra Shot, Cappuccino Sweet Foam, Flat white, Flat white Extra Shot, Flat White Sweet Foam, Latte macchiato, Latte macchiato Extra Shot, Latte macchiato Sweet Foam, Sweet Latte, Sweet Latte Extra Shot, Portie melkschuim, Portie Sweet Schuimmelkschuim, Portie melk, Portie Zoet Schuimmelk, Heet water, Water voor groene thee
- Geïntegreerd thermisch blokverwarmingssysteem
- Koffiestroom in hoogte verstelbaar: 65 tot 111 mm
- Hightech Professionele Aroma Grinder 2+ Grinder
- 10 graden koffie-intensiteit programmeerbaar en instelbaar voor elke bereiding
- Capaciteit watertank: 1,9 l
- Capaciteit van het koffiebonenreservoir: 280 g
- Capaciteit van de koffieresidubak: 16 porties
- Ruimtebesparend: compact, slank en elegant ontwerp
- Gepulseerd extractieproces (P.E.P.): voor een uitzonderlijk resultaat
- Perfect voor korte koffies, ristretto's en espresso's
- Kwaliteit waardig van de grootste koffiebars
- Optimaal en snel slijpen
- Robotmolen met gepatenteerde variabele Jura-zetgroep van 5 tot 16 g
- Geoptimaliseerde extractietijd voor een volledige onthulling van koffiearoma's: perfecte koffie in korte tijd
- Energiebesparing: automatische energiebesparende modus (ESM) + programmeerbare uitschakeltijd + gepatenteerde Zero-Energy Switch
- IPBAS intelligent voorbeschermingssysteem
- Controle van de aroma-beschermhoes
- Poederdetectie voor een tweede soort gemalen koffie
- Intelligent voorverwarmen
- Hoog rendement pomp: 15 bar
- Controle van de lekbak
- Waterhoeveelheid voor programmeerbare koffie
- Geïntegreerde Claris Blue-filterpatroon
- Eenvoudig onderhoud: geïntegreerd programma voor spoelen, reinigen en ontkalken
- Instelbare waterhardheid
- Kabellengte: 1,1 m
- Vermogen: 1450 W (230 V, 50 Hz)
- Gewicht: 10,3 kg
- Afmetingen: 31,8 x 34,6 x 44,6 cm
- Automatische koffiemachine ontworpen voor dagelijks gebruik
- Groot assortiment Jura Belgium koffiemachines en service bij Les Secrets du Chef als premium reseller
- Referentie: 15457

Schrijf uw recensie

J8 Automatische koffiemachine Piano Black

J8 Automatische koffiemachine Piano Black

De dubbele koffiemachine, voor liefhebbers van melkachtige koffie met heerlijke siroop.De J8 Piano Black Jura Automatic Coffee Machine is een gemalen espressomachine voor 2 kopjes waarmee je thuis kunt genieten van kwaliteitskoffie die koffiebars waardig is. Deze 2-kops koffiemachine is gemaakt voor alle liefhebbers van klassieke koffie en alle koffiespecialiteiten, zelfs met gezoet melkschuim, op elk moment van de dag.Sweet Foam-functie:Dankzij de geïntegreerde melkopschuimer en de Sweet Foam-functie kies je ervoor om het melkschuim op smaak te brengen met de smaak van siroop en de intensiteit die jij wilt. Met één druk op de knop maak je bijvoorbeeld een romige Sweet Latte Macchiato, met heerlijk huisgemaakt melkschuim.De J8 Jura is 's werelds eerste koffiemachine met een stevige aluminium behuizing van 3 millimeter dik! Het maakt indruk met zijn absolute precisie en hoogwaardige oppervlakken. Details zoals de kromming van de zijwanden in een straal van 4000 mm of gebroken randen bepalen het uiterlijk van dit meesterwerk dat traditioneel vakmanschap combineert met geavanceerde afwerkingstechnologie.De Jura J8 Touch-koffiemachine is uitgerust met de Coffee Eye-functie die de locatie van het kopje detecteert en automatisch de aangeboden specialiteiten op het display aanpast.De sterke punten van de Jura J8 Piano Black Professional Aroma Grinder 2+:* Aanraakscherm* Compacte koffiemachine, breedte 31,8 cm* Ideaal voor espresso en koffiespecialiteiten met gezoet melkschuim* Professionele Aroma Grinder 2+, supersnel* P.E.P. voor de espresso* Accepteert koffiebonen en gemalen koffieHet innovatieve gepulseerde extractieproces (PEP) van de J8 Jura volautomaat is een perfect percolatieproces voor korte koffies. De AromaG2+ molen maalt verse koffiebonen op meerdere niveaus en snel om al hun aroma te behouden. De extractietijd wordt vervolgens geoptimaliseerd dankzij verschillende injecties van heet water door het koffiepoeder, voor een uitzonderlijke ristretto of es...