Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
RollGrill Box Cilinder Kookmand voor Barbecue 4 St - Cookut
RollGrill Box Cilinder Kookmand voor Barbecue 4 St - Cookut
RollGrill Box Cilinder Kookmand voor Barbecue 4 St - Cookut
  • RollGrill Box Cilinder Kookmand voor Barbecue 4 St - Cookut
  • RollGrill Box Cilinder Kookmand voor Barbecue 4 St - Cookut
  • RollGrill Box Cilinder Kookmand voor Barbecue 4 St - Cookut

RollGrill Box Cilinder Kookmand voor Barbecue 4 St

RollGrill Box Cilinder Kookmand voor Barbecue 4 St

Met de RollGrill Cilinder Kookmandenset voor Barbecue 4-delig van Cookut wordt het heel eenvoudig om alle kleine of moeilijk draaibare gerechten te bereiden, op de barbecue of op de plancha. De kookcilinders zijn perfect voor het grillen van groenten zoals champignons, kerstomaatjes, bloemkoolroosjes, paprikareepjes etc... maar ook gemarineerde kipreepjes, scampi's of kleine aardappelen of...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

32,90 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Met de RollGrill Cilinder Kookmandenset voor Barbecue 4-delig van Cookut wordt het heel eenvoudig om alle kleine of moeilijk draaibare gerechten te bereiden, op de barbecue of op de plancha. De kookcilinders zijn perfect voor het grillen van groenten zoals champignons, kerstomaatjes, bloemkoolroosjes, paprikareepjes etc... maar ook gemarineerde kipreepjes, scampi's of kleine aardappelen of zelfs spiesjes, terwijl je ruimte bespaart op de grill voor stukjes vlees of vis.

De RollGrill Cilinder Kookmandenset voor Barbecue 4-delig bevat:
- 2 roestvrijstalen gaaskookcilinders
- 1 stuk gereedschap voor het draaien en uittrekken van de cilinders
- 1 boek met 20 barbecuerecepten

Zelfs koken:
De cilindrische vorm zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte rond het voedsel, waardoor een gelijkmatige bereiding op 360°C wordt gegarandeerd. Bovendien maken de cilindervormige manden het ook gemakkelijk om voedsel in te bewaren, waardoor verlies en rommel tijdens het koken wordt voorkomen.De roestvrijstalen grill is bestand tegen hoge temperaturen en laat hitte en rook vrij rond het voedsel circuleren, voor een heerlijk gegrild aroma.

Compatibel met barbecue en plancha:
Cookut kookmanden zijn compatibel met alle soorten houtskoolbarbecues, zoals de Big Green Egg, gasbarbecues en plancha’s, zoals Le Marquier en Ofyr.

Eenvoudig gebruik:
Elke cilinder heeft aan het uiteinde een gemakkelijke opening, waardoor al het voedsel heel eenvoudig met een tang of een grote lepel kan worden ingebracht en verwijderd. Zodra de cilinder op de warmtebron is geplaatst, draait u hem eenvoudigweg om met het meegeleverde speciale gereedschap om een gelijkmatige bereiding te verkrijgen.Geniet van heerlijke momenten met vrienden en familie in je buitenkeuken!

Kenmerken:
- Bevat: 2 kookcilinders + 1 bestek + 1 receptenboek
- Materiaal: hoogwaardig roestvrij staal
- Met de hand of in de vaatwasser reinigen
- Compatibel met houtskool- en gasbarbecue + plancha

Schrijf uw recensie

RollGrill Box Cilinder Kookmand voor Barbecue 4 St

RollGrill Box Cilinder Kookmand voor Barbecue 4 St

Met de RollGrill Cilinder Kookmandenset voor Barbecue 4-delig van Cookut wordt het heel eenvoudig om alle kleine of moeilijk draaibare gerechten te bereiden, op de barbecue of op de plancha. De kookcilinders zijn perfect voor het grillen van groenten zoals champignons, kerstomaatjes, bloemkoolroosjes, paprikareepjes etc... maar ook gemarineerde kipreepjes, scampi's of kleine aardappelen of zelfs spiesjes, terwijl je ruimte bespaart op de grill voor stukjes vlees of vis.De RollGrill Cilinder Kookmandenset voor Barbecue 4-delig bevat:- 2 roestvrijstalen gaaskookcilinders- 1 stuk gereedschap voor het draaien en uittrekken van de cilinders- 1 boek met 20 barbecuereceptenZelfs koken:De cilindrische vorm zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte rond het voedsel, waardoor een gelijkmatige bereiding op 360°C wordt gegarandeerd. Bovendien maken de cilindervormige manden het ook gemakkelijk om voedsel in te bewaren, waardoor verlies en rommel tijdens het koken wordt voorkomen.De roestvrijstalen grill is bestand tegen hoge temperaturen en laat hitte en rook vrij rond het voedsel circuleren, voor een heerlijk gegrild aroma.Compatibel met barbecue en plancha:Cookut kookmanden zijn compatibel met alle soorten houtskoolbarbecues, zoals de Big Green Egg, gasbarbecues en plancha’s, zoals Le Marquier en Ofyr.Eenvoudig gebruik:Elke cilinder heeft aan het uiteinde een gemakkelijke opening, waardoor al het voedsel heel eenvoudig met een tang of een grote lepel kan worden ingebracht en verwijderd. Zodra de cilinder op de warmtebron is geplaatst, draait u hem eenvoudigweg om met het meegeleverde speciale gereedschap om een gelijkmatige bereiding te verkrijgen.Geniet van heerlijke momenten met vrienden en familie in je buitenkeuken! Kenmerken: - Bevat: 2 kookcilinders + 1 bestek + 1 receptenboek- Materiaal: hoogwaardig roestvrij staal- Met de hand of in de vaatwasser reinigen- Compatibel met houtskool- en gasbarbecue + plancha