Gratis levering vanaf 50,00 € * aankoop of afhalen in de winkel (*price available for belgian customers)
Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook
voor uw online-aankopen
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook voor
online-aankopen
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Brussels

04/02/2020 - 19h
Sint-Lambrechts-Woluwe
Duur
4 uur
Taal
Frans
Chef-kok
Alessandro
Op Ontdekkingsreis

Toevoegen aan Verlanglijst

Delizie in Cucina 2

Un cours de cuisine Italienne dans toute sa splendeur, composée d’ingrédients fabuleux et de belles associations.

Au programme de ce cours de cuisine :

- Le véritable vitello tonnato revisité et rafraichit de son sorbet concombre et truffe,
- Pintade rôtie aux champignons des bois, gnocchi de patates douces et parmesan, jus court au Marsala,
- Le Sabayon à la Piémontaise accompagné de sa traditionnelle tarte aux noisettes.

65,00 €

Victim of it's success.

Kookworkshoplocatie

Les Secrets du Chef / Bruxelles - Woluwe

Woluwe Shopping Center
Rue Saint-Lambert 200
1200 Woluwé-Saint-Lambert

Happy Friday ! Free Parking on Friday from 17.00 to 20.00

+32 2 762 03 05
woluwe@lessecretsduchef.be

Un cours de cuisine Italienne dans toute sa splendeur, composée d’ingrédients fabuleux et de belles associations.

Au programme de ce cours de cuisine :

- Le véritable vitello tonnato revisité et rafraichit de son sorbet concombre et truffe,
- Pintade rôtie aux champignons des bois, gnocchi de patates douces et parmesan, jus court au Marsala,
- Le Sabayon à la Piémontaise accompagné de sa traditionnelle tarte aux noisettes.

Delizie in Cucina 2

65,00 €