Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Patis'gel Voedselkoelspray voor Chocolade 400 ml - Patisdécor
  • Patis'gel Voedselkoelspray voor Chocolade 400 ml - Patisdécor

Patis'gel Voedselkoelspray voor Chocolade 400 ml

Patis'gel Voedselkoelspray voor Chocolade 400 ml

Patis'gel Chocolade Koelspray 400 ml van Patisdecor is een geur- en kleurloze koelspray, speciaal ontworpen voor het direct assembleren en lijmen van suiker- en chocoladeproducten. Deze gebruiksklare professionele spray is ideaal voor alle chocolade- en suikerassemblages en decoraties. Hoe gebruikt u Patis'gel Chocolade Koelspray 400 ml ? - Schud de spray enkele seconden voor elk gebruik. -...

20,95 €

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Patis'gel Chocolade Koelspray 400 ml van Patisdecor is een geur- en kleurloze koelspray, speciaal ontworpen voor het direct assembleren en lijmen van suiker- en chocoladeproducten. Deze gebruiksklare professionele spray is ideaal voor alle chocolade- en suikerassemblages en decoraties.

Hoe gebruikt u Patis'gel Chocolade Koelspray 400 ml ?
- Schud de spray enkele seconden voor elk gebruik.
- Spuit in korte stoten vanaf een afstand van 25 tot 30 cm, in dunne lagen, direct op het te koelen oppervlak.
- Houd de spuitbus rechtop voor een optimale verneveling.

We raden aan uw werkoppervlak te beschermen, aangezien de spray vluchtiger is. Spuit niet in de lucht. Bewaar de spray op een koele, droge plaats, bij een maximale temperatuur van 30 °C.

Eigenschappen:
- Spuitbus van 400 ml
- Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik en een dunne, gelijkmatige laag spuiten vanaf een afstand van 25/30 cm van het oppervlak. Bewaren op een koele, droge plaats.
- Voorzorgsmaatregelen: Drukvat. Beschermen tegen zonlicht en niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet in de ogen spuiten.
- Gebruiken in een goed geventileerde ruimte. Niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van alle ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten bereik van kinderen houden.

Schrijf uw recensie

Patis'gel Voedselkoelspray voor Chocolade 400 ml

Patis'gel Voedselkoelspray voor Chocolade 400 ml

Patis'gel Chocolade Koelspray 400 ml van Patisdecor is een geur- en kleurloze koelspray, speciaal ontworpen voor het direct assembleren en lijmen van suiker- en chocoladeproducten. Deze gebruiksklare professionele spray is ideaal voor alle chocolade- en suikerassemblages en decoraties.

Hoe gebruikt u Patis'gel Chocolade Koelspray 400 ml ?
- Schud de spray enkele seconden voor elk gebruik.
- Spuit in korte stoten vanaf een afstand van 25 tot 30 cm, in dunne lagen, direct op het te koelen oppervlak.
- Houd de spuitbus rechtop voor een optimale verneveling.

We raden aan uw werkoppervlak te beschermen, aangezien de spray vluchtiger is. Spuit niet in de lucht. Bewaar de spray op een koele, droge plaats, bij een maximale temperatuur van 30 °C.

Eigenschappen:
- Spuitbus van 400 ml
- Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik en een dunne, gelijkmatige laag spuiten vanaf een afstand van 25/30 cm van het oppervlak. Bewaren op een koele, droge plaats.
- Voorzorgsmaatregelen: Drukvat. Beschermen tegen zonlicht en niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet in de ogen spuiten.
- Gebruiken in een goed geventileerde ruimte. Niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van alle ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten bereik van kinderen houden.