Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen - Cookut
Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen - Cookut
Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen - Cookut
  • Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen - Cookut
  • Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen - Cookut
  • Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen - Cookut

Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen

Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen

Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen van Cookut is een keramische koekenpan ideaal om al je gerechten met weinig vet te bereiden. Ontworpen voor de bereiding van al uw dagelijkse maaltijden, met name voor het dichtschroeien van vlees, het koken van vis, eieren, pannenkoeken, het maken van omeletten of het bruinen van aardappelen. De Incroyable koekenpan is gemaakt van 100%...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

59,90 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen van Cookut is een keramische koekenpan ideaal om al je gerechten met weinig vet te bereiden. Ontworpen voor de bereiding van al uw dagelijkse maaltijden, met name voor het dichtschroeien van vlees, het koken van vis, eieren, pannenkoeken, het maken van omeletten of het bruinen van aardappelen. De Incroyable koekenpan is gemaakt van 100% gerecycled metaal en is gegarandeerd PFOA-vrij, voor gezond koken.

De hoge braadpan maakt het ook gemakkelijk om alle soorten sauzen en stoofschotels te bereiden.

Elegant, de groen koekenpan met handvat van imitatiehout in polymeer, combineert perfect met de ongelooflijke groen varen gietijzeren braadpan Cookut.

Anti-aanbakpan
De Cookut braadpan heeft een minerale antiaanbaklaag, respectvol voor het milieu en de gezondheid.De dikke, hoogwaardige basis van aluminiumlegering garandeert een perfecte warmteverdeling en smakelijk koken.

Compatibel met alle vuren
De Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm groen varen is geschikt voor alle soorten vuur. Het kan worden gebruikt voor koken op gas, glaskeramiek, inductie of elektrisch.

Wat is het materiaal van de Cookut-pan?
De pan is gemaakt van gegoten aluminium met een 100% minerale en natuurlijke antiaanbaklaag. De coating wordt eenvoudig verkregen door vitrificatie bij hoge temperatuur van het hoofdbestanddeel van zand (silica) en water.De grote koekenpan is dus veilig voor de gezondheid en bevat geen PFOA, PTFE of bisfenol.Het merk Cookut maakt deel uit van een duurzame, ecologische en ethische productiebenadering. Daarom kun je in alle Les Secrets du Chef-winkels de Incroyable koekenpan Cookut kopen met je ecocheques!

Compatibele Cookut-accessoires
- RVS stoommandje 28cm
- Bamboe stoommandje 28 cm

Kenmerken
- Diameter: 28cm
- Materiaal: gegoten aluminium
- Coating: keramiek
- Kleur: groen varen
- Vaatwasserbestendig

Schrijf uw recensie

Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen

Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen

Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm Groen Varen van Cookut is een keramische koekenpan ideaal om al je gerechten met weinig vet te bereiden. Ontworpen voor de bereiding van al uw dagelijkse maaltijden, met name voor het dichtschroeien van vlees, het koken van vis, eieren, pannenkoeken, het maken van omeletten of het bruinen van aardappelen. De Incroyable koekenpan is gemaakt van 100% gerecycled metaal en is gegarandeerd PFOA-vrij, voor gezond koken.De hoge braadpan maakt het ook gemakkelijk om alle soorten sauzen en stoofschotels te bereiden.Elegant, de groen koekenpan met handvat van imitatiehout in polymeer, combineert perfect met de ongelooflijke groen varen gietijzeren braadpan Cookut.Anti-aanbakpanDe Cookut braadpan heeft een minerale antiaanbaklaag, respectvol voor het milieu en de gezondheid.De dikke, hoogwaardige basis van aluminiumlegering garandeert een perfecte warmteverdeling en smakelijk koken.Compatibel met alle vuren De Incroyable Koekenpan met Antiaanbaklaag 28 cm groen varen is geschikt voor alle soorten vuur. Het kan worden gebruikt voor koken op gas, glaskeramiek, inductie of elektrisch.Wat is het materiaal van de Cookut-pan?De pan is gemaakt van gegoten aluminium met een 100% minerale en natuurlijke antiaanbaklaag. De coating wordt eenvoudig verkregen door vitrificatie bij hoge temperatuur van het hoofdbestanddeel van zand (silica) en water.De grote koekenpan is dus veilig voor de gezondheid en bevat geen PFOA, PTFE of bisfenol.Het merk Cookut maakt deel uit van een duurzame, ecologische en ethische productiebenadering. Daarom kun je in alle Les Secrets du Chef-winkels de Incroyable koekenpan Cookut kopen met je ecocheques!Compatibele Cookut-accessoires - RVS stoommandje 28cm- Bamboe stoommandje 28 cmKenmerken- Diameter: 28cm- Materiaal: gegoten aluminium- Coating: keramiek- Kleur: groen varen- Vaatwasserbestendig