Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Dolcevita Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood - Guzzini
Dolcevita Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood - Guzzini
  • Dolcevita Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood - Guzzini
  • Dolcevita Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood - Guzzini

Dolcevita Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood

Dolcevita Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood

De Bioplastic Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood Dolcevita van Fratelli Guzzini is een elegante en eigentijdse presentatieschaal, gemaakt met een biosourced materiaal, een modern organisch plastic gemaakt van plantaardig afval.Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp weerspiegelt de transparante en rood stijve en geribbelde biokunststof karaf uit de Dolcevita-collectie de Italiaanse levensstijl en...

33,50 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Bioplastic Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood Dolcevita van Fratelli Guzzini is een elegante en eigentijdse presentatieschaal, gemaakt met een biosourced materiaal, een modern organisch plastic gemaakt van plantaardig afval.

Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp weerspiegelt de transparante en rood stijve en geribbelde biokunststof karaf uit de Dolcevita-collectie de Italiaanse levensstijl en elegantie aan tafel, en past hij prachtig bij glazen uit dezelfde serie.

Biosourced materiaal:
De Dolcevita-collectie van Fratelli Guzzini is duurzaam en gemaakt van afval en biomassaresten van planten*, dus hernieuwbaar, niet-fossiel en 100% recyclebaar.
De Biolastic Saladekom M 20x8,5 cm Intens rood is een innovatief product dat eigentijds design en het behoud van de planeet combineert

Praktisch en ontwerp:
De Biolastic Saladekom M 20x8,5 cm Intens rood Dolcevita is met zijn ronde, halve bolvorm perfect voor het serveren van alle soorten koude bereidingen, zoals salades, rauwkost, groenten, pastasalades, aardappelsalades of rijst. Ook ideaal voor het serveren van desserts om te delen zoals chocolademousse, tiramisu, fruitsalades, of kan gebruikt worden als fruitmand.

Naast het ecologische aspect is de slakom stapelbaar, licht van gewicht en breekt niet, wat een veilige en praktische oplossing biedt voor alle gelegenheden, zowel thuis als buiten tijdens picknicks, barbecues, verjaardagen of andere levendige evenementen! Bovendien is het vaatwasmachinebestendig, voor moeiteloze onberispelijke hygiëne.

Met zijn strakke en eigentijdse design zal de transparante en groene stijve en geribbelde plastic slakom uit de Dolcevita collectie een kleurrijk tintje aan tafel geven en de Italiaanse levensstijl en elegantie aan tafel weerspiegelen. Past prachtig bij de glazen en de grote slakom uit dezelfde serie.

Kenmerken:
- Afmetingen: ø20 x h8,5 cm
- Stapelbaar
- Dolcevita-collectie
- Ontworpen door Pio&Tito Toso
- Kunststof geschikt voor contact met levensmiddelen BPA-vrij
- *Voor 60% gemaakt van biologisch geproduceerd plastic. Het plastic is afkomstig van biologisch afval dat aan dit product wordt toegeschreven volgens de ISCC-massabalansmethode
- Onderhoud: vaatwasmachinebestendig
- Gemaakt in Italië

Schrijf uw recensie

Dolcevita Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood

Dolcevita Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood

De Bioplastic Slakom M 20x8,5 cm Intens Rood Dolcevita van Fratelli Guzzini is een elegante en eigentijdse presentatieschaal, gemaakt met een biosourced materiaal, een modern organisch plastic gemaakt van plantaardig afval.Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp weerspiegelt de transparante en rood stijve en geribbelde biokunststof karaf uit de Dolcevita-collectie de Italiaanse levensstijl en elegantie aan tafel, en past hij prachtig bij glazen uit dezelfde serie.Biosourced materiaal:De Dolcevita-collectie van Fratelli Guzzini is duurzaam en gemaakt van afval en biomassaresten van planten*, dus hernieuwbaar, niet-fossiel en 100% recyclebaar.De Biolastic Saladekom M 20x8,5 cm Intens rood is een innovatief product dat eigentijds design en het behoud van de planeet combineertPraktisch en ontwerp:De Biolastic Saladekom M 20x8,5 cm Intens rood Dolcevita is met zijn ronde, halve bolvorm perfect voor het serveren van alle soorten koude bereidingen, zoals salades, rauwkost, groenten, pastasalades, aardappelsalades of rijst. Ook ideaal voor het serveren van desserts om te delen zoals chocolademousse, tiramisu, fruitsalades, of kan gebruikt worden als fruitmand.Naast het ecologische aspect is de slakom stapelbaar, licht van gewicht en breekt niet, wat een veilige en praktische oplossing biedt voor alle gelegenheden, zowel thuis als buiten tijdens picknicks, barbecues, verjaardagen of andere levendige evenementen! Bovendien is het vaatwasmachinebestendig, voor moeiteloze onberispelijke hygiëne.Met zijn strakke en eigentijdse design zal de transparante en groene stijve en geribbelde plastic slakom uit de Dolcevita collectie een kleurrijk tintje aan tafel geven en de Italiaanse levensstijl en elegantie aan tafel weerspiegelen. Past prachtig bij de glazen en de grote slakom uit dezelfde serie.Kenmerken:- Afmetingen: ø20 x h8,5 cm- Stapelbaar- Dolcevita-collectie- Ontworpen door Pio&Tito Toso- Kunststof geschikt voor contact met levensmiddelen BPA-vrij- *Voor 60% gemaakt...