Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Harde Tarwe Zuurdesem 150 g - Patisdécor
Harde Tarwe Zuurdesem 150 g - Patisdécor
  • Harde Tarwe Zuurdesem 150 g - Patisdécor
  • Harde Tarwe Zuurdesem 150 g - Patisdécor

Harde Tarwe Zuurdesem 150 g

Harde Tarwe Zuurdesem 150 g

Patisdecor harde tarwe zuurdesem 150 g is een droge mix van harde tarwe zuurdesem en bakkersgist, ideaal voor het maken van witbrood en brioche en gebak.Het kant-en-klare mengsel staat garant voor een smakelijke smaak en een mooi wit kruim met een zachte vezelige structuur.Zeer eenvoudig in gebruik, de durumtarwe zuurdesem 150 g wordt eenvoudig toegevoegd aan uw bereiding van witte broden en...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

4,95 € / Stk

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Patisdecor harde tarwe zuurdesem 150 g is een droge mix van harde tarwe zuurdesem en bakkersgist, ideaal voor het maken van witbrood en brioche en gebak.

Het kant-en-klare mengsel staat garant voor een smakelijke smaak en een mooi wit kruim met een zachte vezelige structuur.

Zeer eenvoudig in gebruik, de durumtarwe zuurdesem 150 g wordt eenvoudig toegevoegd aan uw bereiding van witte broden en brioches, u hoeft geen extra bakkersgist toe te voegen.Het mengsel kan ook worden gebruikt voor uw pizzadeegbereiding.

Basisrecept voor het maken van witbrood:
Verwarm in een kom 600 g water.
Doe gedurende deze tijd en in de kom van een staande mixer 1 kg tarwebloem T55, 40 g zuurdesem/gistmengsel Patisdécor en 16 g zout.Vang het lauwe (niet hete) water op en giet het over het bloem/gist-gist/zout mengsel. Kneed op lage snelheid 8 minuten en vervolgens 5 minuten op gemiddelde snelheid.Bedek het deeg met een vochtige doek en laat 1 uur rijzen bij kamertemperatuur (ca. 22°C).Ontgas het deeg en geef het de gewenste vorm: dit is de vormfase. Laat nog 1 uur rijzen.Snijd het oppervlak van het brood in met een grignet en bak het gevormde stuk deeg gedurende 40 minuten op 240°C met heteluchtverwarming.
Tips:De maalfase maakt de evacuatie van gassen mogelijk tijdens de eerste minuten van het koken: de CO2 die tijdens de fermentatie wordt geproduceerd en de waterdampen kunnen correct worden afgevoerd. Grigne heeft dus invloed op het volume en de structuur van het brood.
Door tijdens het bakken een bak water op de bodem van de oven te plaatsen, voorkomt u dat het oppervlak van het deeg uitdroogt, vertraagt de korstvorming en wordt het dunner en glanzender.U kunt uw brood laten gisten in een broodmand.

Basisrecept voor het maken van een zelfgemaakte brioche:
Doe in de kom van een staande mixer 1 kg tarwebloem T55, 10 g zout, 160 g suiker, 40 g zuurdesem/gist Patisdécor-mengsel, 400 ml melk en 4 eieren.Kneed op lage snelheid 5 minuten, voeg dan 160 g boter in kleine stukjes toe en kneed vervolgens weer 8 minuten op gemiddelde snelheid.Bedek het deeg met een vochtige doek en laat het 1u30 rijzen bij kamertemperatuur (ongeveer 22°C).Ontgas het deeg en geef het vervolgens de gewenste vorm: dit is de vormfase (familie- en/of individuele broodjes).
Laat nog 1 uur rijzen.Verwarm de oven voor op 190°C en bak 20 min (bij individuele brioches) of 45 min (bij grote brioche).Tips: Bruin het oppervlak van de brioche voor het bakken: het krijgt een mooie gouden kleur!


Functies:
- Gewicht: 150g
- Verpakt in een 100% recyclebare zak
- Kant-en-klaar mengsel
- Ingrediënten: Gedevitaliseerde durumtarwe zuurdesem, instant droge gist (Saccharomyces cerevisiae), emulgator E491 (plantaardige oorsprong)
- Allergenen: Kan sporen bevatten van ei, soja, melk, noten, lupine en sulfieten
- Geschikt voor vegetariërs en veganisten
- Verwijderd houden van hitte en snel consumeren na opening

Schrijf uw recensie

Harde Tarwe Zuurdesem 150 g

Harde Tarwe Zuurdesem 150 g

Patisdecor harde tarwe zuurdesem 150 g is een droge mix van harde tarwe zuurdesem en bakkersgist, ideaal voor het maken van witbrood en brioche en gebak.Het kant-en-klare mengsel staat garant voor een smakelijke smaak en een mooi wit kruim met een zachte vezelige structuur.Zeer eenvoudig in gebruik, de durumtarwe zuurdesem 150 g wordt eenvoudig toegevoegd aan uw bereiding van witte broden en brioches, u hoeft geen extra bakkersgist toe te voegen.Het mengsel kan ook worden gebruikt voor uw pizzadeegbereiding.Basisrecept voor het maken van witbrood:Verwarm in een kom 600 g water. Doe gedurende deze tijd en in de kom van een staande mixer 1 kg tarwebloem T55, 40 g zuurdesem/gistmengsel Patisdécor en 16 g zout.Vang het lauwe (niet hete) water op en giet het over het bloem/gist-gist/zout mengsel. Kneed op lage snelheid 8 minuten en vervolgens 5 minuten op gemiddelde snelheid.Bedek het deeg met een vochtige doek en laat 1 uur rijzen bij kamertemperatuur (ca. 22°C).Ontgas het deeg en geef het de gewenste vorm: dit is de vormfase. Laat nog 1 uur rijzen.Snijd het oppervlak van het brood in met een grignet en bak het gevormde stuk deeg gedurende 40 minuten op 240°C met heteluchtverwarming.Tips:De maalfase maakt de evacuatie van gassen mogelijk tijdens de eerste minuten van het koken: de CO2 die tijdens de fermentatie wordt geproduceerd en de waterdampen kunnen correct worden afgevoerd. Grigne heeft dus invloed op het volume en de structuur van het brood.Door tijdens het bakken een bak water op de bodem van de oven te plaatsen, voorkomt u dat het oppervlak van het deeg uitdroogt, vertraagt de korstvorming en wordt het dunner en glanzender.U kunt uw brood laten gisten in een broodmand.Basisrecept voor het maken van een zelfgemaakte brioche:Doe in de kom van een staande mixer 1 kg tarwebloem T55, 10 g zout, 160 g suiker, 40 g zuurdesem/gist Patisdécor-mengsel, 400 ml melk en 4 eieren.Kneed op lage snelheid 5 minuten, voeg dan 160 g boter in kleine stukjes toe en kneed ...