Levering voor Kerstmis voor alle bestellingen vóór 19 december
Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook
voor uw online-aankopen
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook voor
online-aankopen
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Grillen en Planchas

Toevoegen aan Verlanglijst

Teppanyaki Plancha Large 53 x 32 cm 7 Ply

Grotere stukken vlees of vis of grotere hoeveelheden voedselbak je best op de teppanyaki/plancha. Zet de plaat op tweevuren van het fornuis of in de oven. Zo bereid je bijvoorbeeldheerlijke ‘gamba’s à la plancha’ of bak je meerdere steaks,zeetongen, groenten, kleine hapjes enz.De teppanyaki/plancha zijngemaakt van een 7-lagenmateriaal tot aan de rand van 4 mmdikte voor een gelijkmatige w...

379,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels

Grotere stukken vlees of vis of grotere hoeveelheden voedsel
bak je best op de teppanyaki/plancha. Zet de plaat op twee
vuren van het fornuis of in de oven. Zo bereid je bijvoorbeeld
heerlijke ‘gamba’s à la plancha’ of bak je meerdere steaks,
zeetongen, groenten, kleine hapjes enz.
De teppanyaki/plancha zijn
gemaakt van een 7-lagenmateriaal tot aan de rand van 4 mm
dikte voor een gelijkmatige warmtespreiding over het volledige
oppervlak.

Schrijf uw recensie

Teppanyaki Plancha Large 53 x 32 cm 7 Ply

Teppanyaki Plancha Large 53 x 32 cm 7 Ply

Grotere stukken vlees of vis of grotere hoeveelheden voedselbak je best op de teppanyaki/plancha. Zet de plaat op tweevuren van het fornuis of in de oven. Zo bereid je bijvoorbeeldheerlijke ‘gamba’s à la plancha’ of bak je meerdere steaks,zeetongen, groenten, kleine hapjes enz.De teppanyaki/plancha zijngemaakt van een 7-lagenmateriaal tot aan de rand van 4 mmdikte voor een gelijkmatige w...