Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
  • Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
  • Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
  • Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
  • Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
  • Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
  • Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub
  • Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l - Staub

Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l

Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l

De Staub Ovale Stoofpot 33 cm Mat Zwart 6,7 l in geëmailleerd gietijzer is onmisbaar in een pannenset. De gietijzeren braadpan van Staub is ideaal voor 8 - 10 personen en stelt u in staat stoofschotels, braadstukken, gevogelte en zelfs brood te bereiden! Aanbraden, koken of sudderen van vlees, vis of groenten, u krijgt een sappige en malse bereiding dankzij het speciale deksel en de spikes.Het...

369,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Staub Ovale Stoofpot 33 cm Mat Zwart 6,7 l in geëmailleerd gietijzer is onmisbaar in een pannenset. De gietijzeren braadpan van Staub is ideaal voor 8 - 10 personen en stelt u in staat stoofschotels, braadstukken, gevogelte en zelfs brood te bereiden! Aanbraden, koken of sudderen van vlees, vis of groenten, u krijgt een sappige en malse bereiding dankzij het speciale deksel en de spikes.
Het zeer slijtvaste matzwarte binnenglazuur is bijzonder geschikt voor het aanbraden, braden en karamelliseren van voedsel.

De continue sprinklerinstallatie van Staub
Met zijn uitgebreide ontwerp en geoptimaliseerd gewicht heeft het voorgevormde platte deksel uitstekende vochtretentie-eigenschappen en zorgt het dankzij de spikes voor een gelijkmatige watergift voor gerechten die lang sudderen.

Meer voordelen
o De messing of vernikkelde knop bestand tegen 250 ° C voor het koken in de oven.
o Het komvormige deksel voor het plaatsen van ijsblokjes om het condensatieproces binnenin te versnellen of om je houten lepel erop te plaatsen tijdens het koken.
o De karakteristieke en ergonomische Staub handgrepen voor een goede grip.

9 x efficiënter
1. Het continue beregeningssysteem zorgt voor een effect van "waterdruppels" die continu op de inhoud van de snelkookpan vallen. Dit dekselsysteem met continue watergift van Staub is negen keer efficiënter dan conventionele deksels.
2. De ingrediënten behouden hun voedingswaarden en alle intensiteit van hun smaken. Het vlees blijft mals en de groenten zacht.
3. Welk gerecht je ook maakt, met de Staub gietijzeren braadpan zul je zeker genieten terwijl je goed voor jezelf zorgt!
4. Gietijzer wordt al millennia gewaardeerd om zijn sterkte en warmtevasthoudende eigenschappen.
5. Gietijzer is een ijzerlegering die rijk is aan koolstof, een van de materialen die warmte het beste vasthoudt, langzaam verspreidt en op een perfect homogene manier herverdeelt.
6. Als het gietijzer eenmaal heet is, kunt u dankzij de warmtevasthoudende eigenschappen het vuur tot een minimum beperken, zodat uw gerechten zacht kunnen sudderen en uw energieverbruik wordt verminderd.
7. Gietijzer houdt ook de kou vast: zet je gerecht voor het serveren in de koelkast en het blijft een keer vers aan tafel.
8. Email, dat voornamelijk uit glas bestaat, is extreem resistent.
9. Geëmailleerd gietijzer is compatibel met alle warmtebronnen, inclusief inductie.


Kenmerken :
- Afmetingen: 33 x 26.5 x 17.3 cm (Lengte x Breedte x Hoogte)
- Materiaal: gietijzer
- Capaciteit: 6,7 L
- Kleur: Mat Zwart
- Thermische weerstand: tot 250 ° C
- Ergonomische handgrepen voor een goede grip
- Compatibel met alle kookplaten, inclusief inductie
- Geschikt voor vriezer
- Vaatwasserbestendig
- Gemaakt in Frankrijk

Schrijf uw recensie

Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l

Ovale Stoofpot 33 cm Zwart 6,7 l

De Staub Ovale Stoofpot 33 cm Mat Zwart 6,7 l in geëmailleerd gietijzer is onmisbaar in een pannenset. De gietijzeren braadpan van Staub is ideaal voor 8 - 10 personen en stelt u in staat stoofschotels, braadstukken, gevogelte en zelfs brood te bereiden! Aanbraden, koken of sudderen van vlees, vis of groenten, u krijgt een sappige en malse bereiding dankzij het speciale deksel en de spikes.Het zeer slijtvaste matzwarte binnenglazuur is bijzonder geschikt voor het aanbraden, braden en karamelliseren van voedsel.De continue sprinklerinstallatie van StaubMet zijn uitgebreide ontwerp en geoptimaliseerd gewicht heeft het voorgevormde platte deksel uitstekende vochtretentie-eigenschappen en zorgt het dankzij de spikes voor een gelijkmatige watergift voor gerechten die lang sudderen.Meer voordeleno De messing of vernikkelde knop bestand tegen 250 ° C voor het koken in de oven.o Het komvormige deksel voor het plaatsen van ijsblokjes om het condensatieproces binnenin te versnellen of om je houten lepel erop te plaatsen tijdens het koken.o De karakteristieke en ergonomische Staub handgrepen voor een goede grip.9 x efficiënter1. Het continue beregeningssysteem zorgt voor een effect van "waterdruppels" die continu op de inhoud van de snelkookpan vallen. Dit dekselsysteem met continue watergift van Staub is negen keer efficiënter dan conventionele deksels.2. De ingrediënten behouden hun voedingswaarden en alle intensiteit van hun smaken. Het vlees blijft mals en de groenten zacht.3. Welk gerecht je ook maakt, met de Staub gietijzeren braadpan zul je zeker genieten terwijl je goed voor jezelf zorgt!4. Gietijzer wordt al millennia gewaardeerd om zijn sterkte en warmtevasthoudende eigenschappen.5. Gietijzer is een ijzerlegering die rijk is aan koolstof, een van de materialen die warmte het beste vasthoudt, langzaam verspreidt en op een perfect homogene manier herverdeelt.6. Als het gietijzer eenmaal heet is, kunt u dankzij de warmtevasthoudende eigenschappen het vuur tot...