Kookworshops Belgie

De kookworkshops en wijncursus in België zijn zowel bestemd voor liefhebbers als voor de meest veeleisende hobbykoks. Je krijgt advies van professionelen en leert tips en tricks van onze chefs. Je eindigt samen aan tafel en geniet van wat je klaargemaakt hebt, in combinatie met aangepaste wijnen.

Dit zit mee in het pakket: gezellig samenzijn, veel leren en kennis delen. Het aantal deelnemers is bewust beperkt tot 12 inschrijvingen, zodat je zoveel mogelijk kunt leren en goed begeleid kunt worden door onze chef-kok. De chefs en patissiers in spe mogen aan het einde van de les uiteraard trots hun bereide gerechten delen met de groep en samen proeven van al het lekkers!

Dit leer je tijdens onze kooklessen in heel België: slow cooking of lage temperatuur, de moleculaire keuken, de Aziatische keuken, verse pasta maken of het recept voor de befaamde macaron.

Als je beslist om deel te nemen aan een kookworkshop van les Secrets du Chef in België in Brussel, Louvain-la-Neuve of Namen, dan krijg je een keukenschort, recepten, ingrediënten, technische uitleg en kookgerei ter beschikking, en dat alles met de nieuwste huishoudapparaten. Alles wat je nodig hebt om te leren koken!