Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Extra Dozen voor Bentos 4 dlg - MonBento
Extra Dozen voor Bentos 4 dlg - MonBento
Extra Dozen voor Bentos 4 dlg - MonBento
Extra Dozen voor Bentos 4 dlg - MonBento
 • Extra Dozen voor Bentos 4 dlg - MonBento
 • Extra Dozen voor Bentos 4 dlg - MonBento
 • Extra Dozen voor Bentos 4 dlg - MonBento
 • Extra Dozen voor Bentos 4 dlg - MonBento

Extra Dozen voor Bentos 4 dlg

Extra Dozen voor Bentos 4 dlg

De Extra Dozen voor Bentos Mon Bento zijn ideaal voor het organiseren en compartimenteren van uw voedsel in uw lunchbox. Dankzij hun 3 verschillende maten kunt u de twee verdiepingen van de MB Original bento segmenteren en uw verschillende bereidingen van elkaar scheiden.De Bento Doos Grijs Coton Monbento is een praktische Bento-box met beperkte oplage die overal mee naar toe genomen kan...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

26,90 €

Levertijd van 2 tot 4 week

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Extra Dozen voor Bentos Mon Bento zijn ideaal voor het organiseren en compartimenteren van uw voedsel in uw lunchbox. Dankzij hun 3 verschillende maten kunt u de twee verdiepingen van de MB Original bento segmenteren en uw verschillende bereidingen van elkaar scheiden.


De Bento Doos Grijs Coton Monbento is een praktische Bento-box met beperkte oplage die overal mee naar toe genomen kan worden, op school, op het werk, op een picknick, voor een televisie of op vakantie.

Veruit de meest verfijnde broodjesdoos in uw collectie, deze lunchbox beschikt over twee stapelbare luchtdichte containers, een verwijderbare doos en een elastische band. Perfect om de versheid van de ingrediënten te behouden en ze niet te mengen, deze Monbento snackdoos past in alle tassen, veilig dankzij de hermetische muren.

De bento-box, rechtstreeks uit Japan, is de perfecte container om overal met je mee te nemen. Voor het plezier van de kleintjes, zoals in de grote hebzucht, kunt u met zijn meerdere compartimenten en vloeren uw bereidingen scheiden en een ingang, een salade, een warme of koude schotel of een dessert in dezelfde doosmaaltijd bewaren. Plaats bijvoorbeeld een stuk quiche of een maaltijd om op één verdieping te verwarmen, en een salade op de andere verdieping, vergezeld van een vinaigrette in de doos, om op het laatste moment te mengen. Laat uw verbeelding de vrije loop en zet uw ingrediënten op een artistieke en gastronomische manier in uw lunchdoos, voor het plezier van kinderen!

Eenvoudig te onderhouden, de originele Bento Box Made in France Grijs Coton Monbento is eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser.

Het ontwerp, dat al is beloond met de Gia Award en de Reddot Design Award, stelt u in staat om uw MB Original bento in één oogopslag te herkennen tussen andere snackdozen.

Specificaties
- Bestand tegen de magnetron
- Eenvoudig onderhoud: vaatwasmachinebestendig
- Opmerkelijke waterdichtheid: volledig hermetisch, voor een veilig transport naar alle nomadische lunches
- Materiaal: zacht aanvoelend plastic voor contact met voedsel, siliconen en elastische spandexafdichtingen
- Gezond: hoogwaardige materialen, gegarandeerd zonder bisfenol A (zonder BPA)
- Solide: robuuste samenstelling en ontworpen om lang mee te gaan
- De ideale container voor een gezond en uitgebalanceerd dieet
- Afmetingen: klein blikje L 5,7 x B 8,7 x H 3,2 cm, middelgroot blikje L 8,7 x B 8,7 x H 3,2 cm (x2), groot blikje L 11,9 x B 8,7 x H 3,2 cm
- Inhoud: kleine kan 95 ml, middelgrote kan 150 ml (x2), grote kan 210 ml
- 3 jaar garantie
- Ontwerp in beperkte oplage, winnaar van twee designprijzen
- Gemaakt in Frankrijk / Made in France

Schrijf uw recensie

Extra Dozen voor Bentos 4 dlg

Extra Dozen voor Bentos 4 dlg

De Extra Dozen voor Bentos Mon Bento zijn ideaal voor het organiseren en compartimenteren van uw voedsel in uw lunchbox. Dankzij hun 3 verschillende maten kunt u de twee verdiepingen van de MB Original bento segmenteren en uw verschillende bereidingen van elkaar scheiden.De Bento Doos Grijs Coton Monbento is een praktische Bento-box met beperkte oplage die overal mee naar toe genomen kan worden, op school, op het werk, op een picknick, voor een televisie of op vakantie.Veruit de meest verfijnde broodjesdoos in uw collectie, deze lunchbox beschikt over twee stapelbare luchtdichte containers, een verwijderbare doos en een elastische band. Perfect om de versheid van de ingrediënten te behouden en ze niet te mengen, deze Monbento snackdoos past in alle tassen, veilig dankzij de hermetische muren.De bento-box, rechtstreeks uit Japan, is de perfecte container om overal met je mee te nemen. Voor het plezier van de kleintjes, zoals in de grote hebzucht, kunt u met zijn meerdere compartimenten en vloeren uw bereidingen scheiden en een ingang, een salade, een warme of koude schotel of een dessert in dezelfde doosmaaltijd bewaren. Plaats bijvoorbeeld een stuk quiche of een maaltijd om op één verdieping te verwarmen, en een salade op de andere verdieping, vergezeld van een vinaigrette in de doos, om op het laatste moment te mengen. Laat uw verbeelding de vrije loop en zet uw ingrediënten op een artistieke en gastronomische manier in uw lunchdoos, voor het plezier van kinderen!Eenvoudig te onderhouden, de originele Bento Box Made in France Grijs Coton Monbento is eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser.Het ontwerp, dat al is beloond met de Gia Award en de Reddot Design Award, stelt u in staat om uw MB Original bento in één oogopslag te herkennen tussen andere snackdozen.Specificaties- Bestand tegen de magnetron- Eenvoudig onderhoud: vaatwasmachinebestendig- Opmerkelijke waterdichtheid: volledig hermetisch, voor een veilig transport naar alle nomadische lunches- Mate...