Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg - Marcato
Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg - Marcato
Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg - Marcato
Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg - Marcato
 • Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg - Marcato
 • Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg - Marcato
 • Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg - Marcato
 • Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg - Marcato

Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg

Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg

De Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca Marcato is een elektrische deegmixer en pastamachine, perfect voor het maken van verse pasta en andere soorten pasta. Het perfecte cadeau voor alle liefhebbers van verse zelfgemaakte pasta!Deze snelle en compacte kneder is ontworpen om thuis verse pasta te maken! De Pasta Fresca-machine kneedt brood, pizza en koekjes in enkele minuten en snijdt...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

379,00 €

Levertijd van 2 tot 4 week

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca Marcato is een elektrische deegmixer en pastamachine, perfect voor het maken van verse pasta en andere soorten pasta. Het perfecte cadeau voor alle liefhebbers van verse zelfgemaakte pasta!

Deze snelle en compacte kneder is ontworpen om thuis verse pasta te maken! De Pasta Fresca-machine kneedt brood, pizza en koekjes in enkele minuten en snijdt verschillende pastamaten dankzij de praktische accessoires.

De Pasta Fresca Pastamachine Marcato is een verse pastamolen waarmee je dankzij deze accessoires lasagne (150 mm), fettuccine of tagliatelle (6,5 mm) en tagliolini (1,5 mm) kunt maken.

Vind de goede smaak van verse, traditioneel met de hand gemaakte pasta, heel gemakkelijk en snel. Eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, deze traditionele verse pastamachine heeft een 10-standenregelaar (om de dikte van uw pasta aan te passen), een klem (om deze aan de tafel te bevestigen) en een crank. Aluminium rollers laten geen metaaloverdracht of smaak toe aan uw pasta.

Dit Pasta Fresca-apparaat biedt veel mogelijkheden in de keuken:
- Kneder: In slechts 3 minuten kneedt Pasta Fresca 500 g bloem met hetzelfde resultaat als dat met de hand wordt verkregen: een compacte, elastische en homogene pasta.
- Pasta: Pasta Fresca kan verschillende bloemmixen voor pasta verwerken, waardoor altijd een perfecte pasta voor verschillende formaten wordt gegarandeerd.
- Brood en pizza: de bijzondere beweging van het blenderblad is ideaal voor het bereiden van gezouten pasta en voor het reactiveren na het opkomen.
- Cakes en koekjes: Pasta Fresca kan zandkoek en zoete deegwaren kneden, met een langer proces dan voor pasta.

Specificaties :
- Materialen: verchroomd staal, gladde rollen van geanodiseerde aluminiumlegering
- Handwas aanbevolen, zonder metalen voorwerpen. Gebruik bij voorkeur een droge doek, tandenstoker of borstel
- Afmetingen: 21 x 31 x 15,5 cm
- Gewicht: 3,6 kg
- Gegarandeerd 2 jaar
- Geen afgifte van metalen op het deeg
- Variabele dikte: 10-positie regulator om de dikte van pasta aan te passen (van 4,8 tot 0,6 mm)
- Gemaakt in Italië

Belangrijk:
- Niet wassen in de vaatwasser
- Niet reinigen met metalen voorwerpen
- Reinig met tandenstoker of borstel

Schrijf uw recensie

Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg

Pasta Fresca Elektrische Pasta Machine Set 4 dlg

De Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca Marcato is een elektrische deegmixer en pastamachine, perfect voor het maken van verse pasta en andere soorten pasta. Het perfecte cadeau voor alle liefhebbers van verse zelfgemaakte pasta!Deze snelle en compacte kneder is ontworpen om thuis verse pasta te maken! De Pasta Fresca-machine kneedt brood, pizza en koekjes in enkele minuten en snijdt verschillende pastamaten dankzij de praktische accessoires.De Pasta Fresca Pastamachine Marcato is een verse pastamolen waarmee je dankzij deze accessoires lasagne (150 mm), fettuccine of tagliatelle (6,5 mm) en tagliolini (1,5 mm) kunt maken.Vind de goede smaak van verse, traditioneel met de hand gemaakte pasta, heel gemakkelijk en snel. Eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, deze traditionele verse pastamachine heeft een 10-standenregelaar (om de dikte van uw pasta aan te passen), een klem (om deze aan de tafel te bevestigen) en een crank. Aluminium rollers laten geen metaaloverdracht of smaak toe aan uw pasta.Dit Pasta Fresca-apparaat biedt veel mogelijkheden in de keuken:- Kneder: In slechts 3 minuten kneedt Pasta Fresca 500 g bloem met hetzelfde resultaat als dat met de hand wordt verkregen: een compacte, elastische en homogene pasta.- Pasta: Pasta Fresca kan verschillende bloemmixen voor pasta verwerken, waardoor altijd een perfecte pasta voor verschillende formaten wordt gegarandeerd.- Brood en pizza: de bijzondere beweging van het blenderblad is ideaal voor het bereiden van gezouten pasta en voor het reactiveren na het opkomen.- Cakes en koekjes: Pasta Fresca kan zandkoek en zoete deegwaren kneden, met een langer proces dan voor pasta.Specificaties : - Materialen: verchroomd staal, gladde rollen van geanodiseerde aluminiumlegering- Handwas aanbevolen, zonder metalen voorwerpen. Gebruik bij voorkeur een droge doek, tandenstoker of borstel- Afmetingen: 21 x 31 x 15,5 cm- Gewicht: 3,6 kg- Gegarandeerd 2 jaar- Geen afgifte van metalen op het deeg- Variabele dikte: 10-...