Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien - Editions du Chêne
In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien - Editions du Chêne
In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien - Editions du Chêne
In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien - Editions du Chêne
  • In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien - Editions du Chêne
  • In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien - Editions du Chêne
  • In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien - Editions du Chêne
  • In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien - Editions du Chêne

In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien

In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien

Franse Versie Het kookboek In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien is het gloednieuwe prachtige boek van de jonge chef-kok Matthias Marc.Matthias Marc, kleinzoon en zoon van houthakkers, groeide op in een klein dorpje in de Franche-Comté. Chef van restaurant Substance in Parijs, de voormalige Topchef-kandidaat is erg trots op zijn geboortestreek, die zijn belangrijkste...

49,90 €

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Franse Versie

Het kookboek In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien is het gloednieuwe prachtige boek van de jonge chef-kok Matthias Marc.Matthias Marc, kleinzoon en zoon van houthakkers, groeide op in een klein dorpje in de Franche-Comté. Chef van restaurant Substance in Parijs, de voormalige Topchef-kandidaat is erg trots op zijn geboortestreek, die zijn belangrijkste inspiratiebron is voor het boek. De recepten in het InSitu-boek zijn gastronomische recepten geïnspireerd op zijn Parijse restaurant met Michelin-sterren en traditionele recepten uit de Jura.Gnocchi, gevogelte en gele wijn; wijnworst; sifon van gerookte aardappelen, poefs van muntkolotte en forel; wilde bramen met zwarte thee;... laat je meeslepen door gerechten met unieke en ongelooflijke smaken.

Kenmerken:
- Auteur: Matthias Marc
- Aantal pagina's: 224 pagina's
- Publicatiedatum: 11 oktober 2023
- Formaat: 222 x 278 mm
- Frans Versie

Schrijf uw recensie

In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien

In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien

Franse Versie

Het kookboek In Situ - Recettes Signature d'un cuisinier du Massif Jurassien is het gloednieuwe prachtige boek van de jonge chef-kok Matthias Marc.Matthias Marc, kleinzoon en zoon van houthakkers, groeide op in een klein dorpje in de Franche-Comté. Chef van restaurant Substance in Parijs, de voormalige Topchef-kandidaat is erg trots op zijn geboortestreek, die zijn belangrijkste inspiratiebron is voor het boek. De recepten in het InSitu-boek zijn gastronomische recepten geïnspireerd op zijn Parijse restaurant met Michelin-sterren en traditionele recepten uit de Jura.Gnocchi, gevogelte en gele wijn; wijnworst; sifon van gerookte aardappelen, poefs van muntkolotte en forel; wilde bramen met zwarte thee;... laat je meeslepen door gerechten met unieke en ongelooflijke smaken.

Kenmerken:
- Auteur: Matthias Marc
- Aantal pagina's: 224 pagina's
- Publicatiedatum: 11 oktober 2023
- Formaat: 222 x 278 mm
- Frans Versie