Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L - FoodSaver

Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L

Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L

Vershouddozen van FoodSaver® zijn fraai, stapelbaar en geschikt voor gebruik met alle FoodSaver®-vacumeersystemen. De ultieme oplossing voor het bewaren van voedsel in huis: eenvoudige vershouddozen waarin u uw etenswaar vacuüm kunt sealen. Behoud de verse smaken van uw favoriete ingrediënten en maaltijden in uw koelkast, vriezer of keukenkast.700ML + 1,2 liter + 1.8 liter bewaardoos houdt uw...

19,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

Vershouddozen van FoodSaver® zijn fraai, stapelbaar en geschikt voor gebruik met alle FoodSaver®-vacumeersystemen. De ultieme oplossing voor het bewaren van voedsel in huis: eenvoudige vershouddozen waarin u uw etenswaar vacuüm kunt sealen. Behoud de verse smaken van uw favoriete ingrediënten en maaltijden in uw koelkast, vriezer of keukenkast.

700ML + 1,2 liter + 1.8 liter bewaardoos houdt uw eten vers
Werkt met alle FoodSaver®-vacumeersystemen
Geschikt voor koelkast, diepvries of keukenkast
BPA-vrij: veilig voor het hele gezin
Bewaar vloeistoffen of droge voedingswaren dankzij lekvrije, luchtdichte deksel
Vers eten is altijd het lekkerst. Door de lucht te verwijderen en alle smaken in te sluiten met het FoodSaver®-systeem, houdt u de inhoud veilig en vers. Met FoodSaver®-vacumeersystemen blijven de versheid en voedingsstoffen van uw eten behouden, gooit u minder weg en bespaart u op uw wekelijkse boodschappen. Het FoodSaver®-apparaat sealt het voedsel optimaal om lucht en vocht buiten te sluiten. Zo wordt vriesbrand voorkomen en blijven voedingsstoffen, smaak en versheid tot vijfmaal langer behouden dan met traditionele bewaarmethoden.

Voedsel moet worden bereid, gedeeld, bewaard en dan weer worden gedeeld. Met het FoodSaver®-systeem blijft het eten net zo lekker en smaakvol als de dag dat u het heeft klaargemaakt. Door het eten vacuüm te sealen, blijven alle voedingsstoffen bewaard en levert u niets in op kwaliteit en smaak.

FoodSaver®-vershouddozen lijken op normale bewaardozen, maar het verschil wordt duidelijk wanneer ze met een FoodSaver®-vacumeerapparaat worden gebruikt. FoodSaver®-vacumeersystemen worden geleverd met een accessoireslang. Deze slang kan op de vershouddozen worden aangesloten om alle lucht uit de doos te onttrekken en dan luchtdicht te sealen, waardoor de lucht buiten en de versheid binnen blijft. Ideaal voor fruit, salades, koekjes, noten en etensrestjes. De vershouddozen van FoodSaver® zijn perfect voor gebruik thuis of onderweg. De deksel van de vacuüm gesealde doos is hermetisch gesloten. Dit maakt de vershouddozen ideaal om etensresten of verse salades mee te nemen. Geniet altijd van een verse lunch met FoodSaver®!

De FoodSaver®-vershouddozen passen zich aan uw flexibele levensstijl aan: bewaar uw eten eenvoudig in de doos, warm het op in de magnetron (zonder deksel) en zet de lege doos dan in de vaatwasmachine. Eenvoudiger kan het niet! De FoodSaver®-vershouddozen zijn BPA-vrij. U kunt uw eten dus bewaren met de gemoedsrust dat uw gezin helemaal veilig van lekker, voedzaam eten kan genieten. De FoodSaver®-vershouddoos van 700ML + 1,2 liter + 1,8 liter is ideaal voor het bewaren van uiteenlopende voedingswaren: van vers gemaakte salades tot smakelijke restjes, met de vacumeertechnologie blijft al uw eten tot vijf keer langer vers.

FoodSaver® is het originele vacumeersysteem voor consumenten. Als wereldwijd leider en innovator op het gebied van vacuüm sealen, heeft FoodSaver® tot op heden ruim 20 miljoen eenheden verkocht. FoodSaver® blijft innoveren als onderdeel van haar missie uw voedsel langer vers te houden.

Schrijf uw recensie

Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L

Fresh 2.0 Vershouddoos 1,8 L

Vershouddozen van FoodSaver® zijn fraai, stapelbaar en geschikt voor gebruik met alle FoodSaver®-vacumeersystemen. De ultieme oplossing voor het bewaren van voedsel in huis: eenvoudige vershouddozen waarin u uw etenswaar vacuüm kunt sealen. Behoud de verse smaken van uw favoriete ingrediënten en maaltijden in uw koelkast, vriezer of keukenkast.700ML + 1,2 liter + 1.8 liter bewaardoos houdt uw eten versWerkt met alle FoodSaver®-vacumeersystemenGeschikt voor koelkast, diepvries of keukenkastBPA-vrij: veilig voor het hele gezinBewaar vloeistoffen of droge voedingswaren dankzij lekvrije, luchtdichte dekselVers eten is altijd het lekkerst. Door de lucht te verwijderen en alle smaken in te sluiten met het FoodSaver®-systeem, houdt u de inhoud veilig en vers. Met FoodSaver®-vacumeersystemen blijven de versheid en voedingsstoffen van uw eten behouden, gooit u minder weg en bespaart u op uw wekelijkse boodschappen. Het FoodSaver®-apparaat sealt het voedsel optimaal om lucht en vocht buiten te sluiten. Zo wordt vriesbrand voorkomen en blijven voedingsstoffen, smaak en versheid tot vijfmaal langer behouden dan met traditionele bewaarmethoden.Voedsel moet worden bereid, gedeeld, bewaard en dan weer worden gedeeld. Met het FoodSaver®-systeem blijft het eten net zo lekker en smaakvol als de dag dat u het heeft klaargemaakt. Door het eten vacuüm te sealen, blijven alle voedingsstoffen bewaard en levert u niets in op kwaliteit en smaak.FoodSaver®-vershouddozen lijken op normale bewaardozen, maar het verschil wordt duidelijk wanneer ze met een FoodSaver®-vacumeerapparaat worden gebruikt. FoodSaver®-vacumeersystemen worden geleverd met een accessoireslang. Deze slang kan op de vershouddozen worden aangesloten om alle lucht uit de doos te onttrekken en dan luchtdicht te sealen, waardoor de lucht buiten en de versheid binnen blijft. Ideaal voor fruit, salades, koekjes, noten en etensrestjes. De vershouddozen van FoodSaver® zijn perfect voor gebruik thuis of onderweg. De dekse...