Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L - FoodSaver
Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L - FoodSaver
Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L - FoodSaver
Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L - FoodSaver
Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L - FoodSaver
 • Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L - FoodSaver

Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L

Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L

De nieuwe Fresh 2.0 Vershouddoos en marinadedoos 0,7 l Foodsaver voor vacuumsealer is de perfecte conserveringsoplossing om alle versheid en smaken van uw eten te behouden dankzij de 2 verschillende vacuümstanden.VacuümmodusDe vacuümmodus houdt je etenswaren vers in de vriezer, koelkast en kast.Marinade-modusMet de marinade-modus marineer je vlees, vis en groenten in minuten in plaats van...

14,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De nieuwe Fresh 2.0 Vershouddoos en marinadedoos 0,7 l Foodsaver voor vacuumsealer is de perfecte conserveringsoplossing om alle versheid en smaken van uw eten te behouden dankzij de 2 verschillende vacuümstanden.

Vacuümmodus
De vacuümmodus houdt je etenswaren vers in de vriezer, koelkast en kast.

Marinade-modus
Met de marinade-modus marineer je vlees, vis en groenten in minuten in plaats van uren.

* Vacuümmodus
* Nieuwe geïntegreerde marinade-modus
* Gemaakt van ultrabestendig Tritan ™
* Zonder bisfenol A, zonder ftalaat.
* Geen krassen - anti-barst
* Bestand tegen geurtjes en vlekken
* Visuele indicator van het einde van het stofzuigen.
* Stapelbaar en transparant voor betere zichtbaarheid van inhoud
* Compatibel met alle apparaten uit het Foodsaver-assortiment behalve het FFS010X-model (kan alleen worden gebruikt met apparaten van hetzelfde merk).
* Compatibel met magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.

De Fresh 2.0 Vershouddoos en marinadedoos 0,7 l Foodsaver is gemakkelijk in gebruik en heeft een visuele indicatie van het einde van het stofzuigen. Draai gewoon het ventiel naar de modus van uw keuze, sluit uw draadloze machine of accessoire aan en stofzuig. Perfect voor uw vers bereide maaltijden en etensresten.

FoodSaver Vacuumsealer en Marinade Sealers zijn handig omdat ze nesten en stapelen om je keuken altijd netjes te houden.

Ze zijn gemaakt van Tritan, een premium materiaal voor extreme duurzaamheid, zodat de dozen niet barsten of vlekken vertonen. Ze hebben ook een pakking voor langdurig stofzuigen, een flexibel deksel met lipjes om ze gemakkelijk te openen en zijn vaatwasmachinebestendig voor eenvoudig schoonmaken.

Deze Vacuum Sealer en Marinade Sealants zijn lekvrij, BPA- en ftalaatvrij en werken met alle FoodSaver vacuümsealsystemen.

Kenmerken
- Materiaal: ultrabestendig tritan
- Inhoud verpakking: 1 doos 700 ml
- Compatibel met alle Foodsaver onderbunkers
- Geschikt voor koelkast, vriezer en magnetron
- Vaatwasserbestendig
- Gegarandeerd BPA-vrij
- Referentie: FFC021

Schrijf uw recensie

Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L

Fresh 2.0 Vershouddoos 0,7 L

De nieuwe Fresh 2.0 Vershouddoos en marinadedoos 0,7 l Foodsaver voor vacuumsealer is de perfecte conserveringsoplossing om alle versheid en smaken van uw eten te behouden dankzij de 2 verschillende vacuümstanden.VacuümmodusDe vacuümmodus houdt je etenswaren vers in de vriezer, koelkast en kast.Marinade-modusMet de marinade-modus marineer je vlees, vis en groenten in minuten in plaats van uren.* Vacuümmodus* Nieuwe geïntegreerde marinade-modus* Gemaakt van ultrabestendig Tritan ™* Zonder bisfenol A, zonder ftalaat.* Geen krassen - anti-barst* Bestand tegen geurtjes en vlekken* Visuele indicator van het einde van het stofzuigen.* Stapelbaar en transparant voor betere zichtbaarheid van inhoud* Compatibel met alle apparaten uit het Foodsaver-assortiment behalve het FFS010X-model (kan alleen worden gebruikt met apparaten van hetzelfde merk).* Compatibel met magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.De Fresh 2.0 Vershouddoos en marinadedoos 0,7 l Foodsaver is gemakkelijk in gebruik en heeft een visuele indicatie van het einde van het stofzuigen. Draai gewoon het ventiel naar de modus van uw keuze, sluit uw draadloze machine of accessoire aan en stofzuig. Perfect voor uw vers bereide maaltijden en etensresten.FoodSaver Vacuumsealer en Marinade Sealers zijn handig omdat ze nesten en stapelen om je keuken altijd netjes te houden.Ze zijn gemaakt van Tritan, een premium materiaal voor extreme duurzaamheid, zodat de dozen niet barsten of vlekken vertonen. Ze hebben ook een pakking voor langdurig stofzuigen, een flexibel deksel met lipjes om ze gemakkelijk te openen en zijn vaatwasmachinebestendig voor eenvoudig schoonmaken.Deze Vacuum Sealer en Marinade Sealants zijn lekvrij, BPA- en ftalaatvrij en werken met alle FoodSaver vacuümsealsystemen. Kenmerken - Materiaal: ultrabestendig tritan- Inhoud verpakking: 1 doos 700 ml- Compatibel met alle Foodsaver onderbunkers- Geschikt voor koelkast, vriezer en magnetron- Vaatwasserbestendig- Gegarandeerd BPA-vrij- Referentie...