Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black - Jura
NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black - Jura
NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black - Jura
NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black - Jura
NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black - Jura
 • NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black - Jura
 • NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black - Jura
 • NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black - Jura
 • NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black - Jura
 • NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black - Jura

NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black

NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black

Net als de ENA 8 richt deze machine zich op consumenten van alle soorten koffie, melkachtig of niet, maar maakt de bereiding van 2 zwarte koffies tegelijk mogelijk, voor een verbruik van minder dan 10 koffies per dag.De compacte dubbele koffiemachine voor liefhebbers van koffie en melkdranken, van espresso tot flat white, ideaal voor maximaal 10 kopjes per dag.De ENA 8 Touch Metropolitan Black...

1 099,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

Net als de ENA 8 richt deze machine zich op consumenten van alle soorten koffie, melkachtig of niet, maar maakt de bereiding van 2 zwarte koffies tegelijk mogelijk, voor een verbruik van minder dan 10 koffies per dag.

De compacte dubbele koffiemachine voor liefhebbers van koffie en melkdranken, van espresso tot flat white, ideaal voor maximaal 10 kopjes per dag.

De ENA 8 Touch Metropolitan Black Jura Koffiemachine is nu uitgerust met een touchscreen voor nog meer instinctief dagelijks gebruik. Met deze espressomolen voor 1 kopje kunt u thuis genieten van kwaliteitskoffie waardig aan koffiebars. Deze 1-kops koffiemachine is gemaakt voor alle puristen die houden van uitzonderlijke koffie, een ristretto of een espresso op elk moment van de dag.

Wat is het verschil tussen de ENA 8 en New ENA 8 koffiemachine?De nieuwe Jura-koffiemachine kan 2 koppen koffie tegelijk zetten, in tegenstelling tot de ENA 8, die ontworpen is voor een enkele kop. De nieuwe ENA 8 EC-machine is uitgerust met een ultrasnelle Professional Aroma-molen en biedt 15 verschillende reeds geprogrammeerde specialiteiten (10 specialiteiten geprogrammeerd voor de ENA 8).

De Jura ENA 8 Tactile-koffiemachine is uitgerust met kunstmatige intelligentie, die het startscherm aanpast aan uw favoriete specialiteiten dankzij een algoritme dat uw smaakvoorkeuren voortdurend analyseert.

De sterke punten van de Jura New ENA 8 EC TouchScreen Metropolitan Black:
* Aanraakscherm
* Compacte koffiemachine, breedte 27,1 cm
* Elegant, met een reservoir geïnspireerd op kristallen karaffen
* Professionele aromamolen, ultrasnel
* P.E.P. voor de ristretto en espresso
* Accepteert koffiebonen en gemalen koffie

Het innovatieve gepulseerde extractieproces (PEP) van de ENA8 Metropolitan Black Touch Jura Automatische Koffiezetapparaat is een perfect zetproces voor korte koffie. De AromaG3 molen maalt verse koffiebonen op verschillende niveaus en snel om al hun aroma's te behouden. De extractietijd wordt vervolgens geoptimaliseerd door meerdere injecties met heet water door het koffiepoeder, voor een uitzonderlijke ristretto of espresso bij elk kopje.
De ENA 8 Touchscreen Metropolitan Black Jura Automatische Koffiemachine is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en biedt 10 verschillende voorgeprogrammeerde specialiteiten, naast tien graden koffie-intensiteit. Het bedieningspaneel is eenvoudig in gebruik en de complete machine garandeert een hoge energie-efficiëntie dankzij de automatische energiebesparende modus, de programmeerbare uitschakeltijd en de Zero-Energy Switch.

De Jura ENA 8 EC Touch Metropolitan Black koffiemachine heeft ook Claris waterfilters voor een perfecte waterkwaliteit. Dankzij radiotechnologie wordt het filter automatisch gedetecteerd voor eenvoudig gebruik en reiniging. Dankzij de geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's geniet je moeiteloos van totale en onberispelijke hygiëne van je koffiemachine.

NIEUW ENA 8 Touch volautomatische koffiemachine Metropolitan Black kan worden aangesloten op uw smartphone en is compatibel met de Jura J.O.E-app, om ten volle te profiteren van alle gepersonaliseerde programmering van uw Jura. Creëer en bereid je favoriete koffie via smartphone of Apple Watch.

Functies
- 15 programmeerbare producten: 1 espresso, dubbele espresso, 1 koffie, dubbele koffie, caffè barista, 1 espresso doppio, 1 cortado, 1 cappuccino, 1 extra shot cappuccino, 1 flat white, 1 extra shot flat white, 1 latte macchiato, 1 extra shot latte macchiato, melkschuim, heet water
- Kleur controlepaneel met touchscreen
- Geïntegreerd thermisch blokverwarmingssysteem
- Koffiestroom in hoogte verstelbaar: 58 tot 138 mm
- Inclusief cappuccinomondstuk van fijn schuim
- Molen : Professionele Aroma Grinder
- 10 graden koffie-intensiteit programmeerbaar en instelbaar voor elke bereiding
- Capaciteit watertank: 1,1 l
- Capaciteit van het koffiebonenreservoir: 125 g
- Capaciteit van de koffieresidubak: 10 porties
- Ruimtebesparend: compact, slank en elegant ontwerp
- Gepulseerd extractieproces (P.E.P.): voor een uitzonderlijk resultaat
- Perfect voor korte koffies, ristretto's en espresso's
- Kwaliteit waardig van de grootste koffiebars
- Optimaal en snel slijpen
- Robotmolen met gepatenteerde variabele Jura-zetgroep van 6 tot 10 g
- Geoptimaliseerde extractietijd voor een volledige onthulling van koffiearoma's: perfecte koffie in korte tijd
- Energiebesparing: automatische energiebesparende modus (ESM) + programmeerbare uitschakeltijd + gepatenteerde Zero-Energy Switch
- IPBAS intelligent voorbeschermingssysteem
- Controle van de aroma-beschermhoes
- Poederdetectie voor een tweede soort gemalen koffie
- Intelligent voorverwarmen
- Hoog rendement pomp: 15 bar
- Controle van de lekbak
- Waterhoeveelheid voor programmeerbare koffie
- Geïntegreerde Claris Blue-filterpatroon
- Eenvoudig onderhoud: geïntegreerd programma voor spoelen, reinigen en ontkalken
- Instelbare waterhardheid
- Kabellengte: 1,1 m
- Vermogen: 1450 W (230 V, 50 Hz)
- Gewicht: 9,4 kg
- Afmetingen: 27,1 x 32,3 x 44,5 cm
- Automatische koffiemachine ontworpen voor dagelijks gebruik
- Groot assortiment Jura Belgium koffiemachines en service bij Les Secrets du Chef als premium reseller
- Referentie: 15493

Schrijf uw recensie

NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black

NEW ENA 8 Touch Machine à Café Automatique Metropolitan Black

Net als de ENA 8 richt deze machine zich op consumenten van alle soorten koffie, melkachtig of niet, maar maakt de bereiding van 2 zwarte koffies tegelijk mogelijk, voor een verbruik van minder dan 10 koffies per dag.De compacte dubbele koffiemachine voor liefhebbers van koffie en melkdranken, van espresso tot flat white, ideaal voor maximaal 10 kopjes per dag.De ENA 8 Touch Metropolitan Black Jura Koffiemachine is nu uitgerust met een touchscreen voor nog meer instinctief dagelijks gebruik. Met deze espressomolen voor 1 kopje kunt u thuis genieten van kwaliteitskoffie waardig aan koffiebars. Deze 1-kops koffiemachine is gemaakt voor alle puristen die houden van uitzonderlijke koffie, een ristretto of een espresso op elk moment van de dag.Wat is het verschil tussen de ENA 8 en New ENA 8 koffiemachine?De nieuwe Jura-koffiemachine kan 2 koppen koffie tegelijk zetten, in tegenstelling tot de ENA 8, die ontworpen is voor een enkele kop. De nieuwe ENA 8 EC-machine is uitgerust met een ultrasnelle Professional Aroma-molen en biedt 15 verschillende reeds geprogrammeerde specialiteiten (10 specialiteiten geprogrammeerd voor de ENA 8).De Jura ENA 8 Tactile-koffiemachine is uitgerust met kunstmatige intelligentie, die het startscherm aanpast aan uw favoriete specialiteiten dankzij een algoritme dat uw smaakvoorkeuren voortdurend analyseert.De sterke punten van de Jura New ENA 8 EC TouchScreen Metropolitan Black:* Aanraakscherm* Compacte koffiemachine, breedte 27,1 cm* Elegant, met een reservoir geïnspireerd op kristallen karaffen* Professionele aromamolen, ultrasnel* P.E.P. voor de ristretto en espresso* Accepteert koffiebonen en gemalen koffieHet innovatieve gepulseerde extractieproces (PEP) van de ENA8 Metropolitan Black Touch Jura Automatische Koffiezetapparaat is een perfect zetproces voor korte koffie. De AromaG3 molen maalt verse koffiebonen op verschillende niveaus en snel om al hun aroma's te behouden. De extractietijd wordt vervolgens geoptimaliseerd door m...