Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Biologische Crau Hooi om te Roken 500 g - Radis et Capucine
  • Biologische Crau Hooi om te Roken 500 g - Radis et Capucine

Biologische Crau Hooi om te Roken 500 g

Biologische Crau Hooi om te Roken 500 g

Biologische Crau Hooi om te Roken 500gr is toegewijd aan roken en zal een licht rokerige, kruidige smaak geven aan uw vlees-, vis- en zelfs kaasgerechten! Koken met hooi komt steeds vaker voor, vooral in de Provence, waar we het enige BOB-hooi in Frankrijk vinden, Crau-hooi. Wat is heet roken? Deze voorouderlijke techniek is gebaseerd op de verbranding bij hoge temperatuur (tussen 55 en 100 °...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

6,50 €

Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Biologische Crau Hooi om te Roken 500gr is toegewijd aan roken en zal een licht rokerige, kruidige smaak geven aan uw vlees-, vis- en zelfs kaasgerechten!

Koken met hooi komt steeds vaker voor, vooral in de Provence, waar we het enige BOB-hooi in Frankrijk vinden, Crau-hooi.

Wat is heet roken?
Deze voorouderlijke techniek is gebaseerd op de verbranding bij hoge temperatuur (tussen 55 en 100 ° C) van zaagsel of hooi dat eerder op de bodem van uw vlees- of zalmroker lag.

Om gevogelte of braadstukken te koken, plaatst u uw vlees in een ovenschaal bedekt met hooi voor een origineel baksel, recepten ontbreken niet.
Voor meer spektakel plaatst u uw vlees of andere bereiding die al gekookt is in een ovenschaal op een bedje van hooi. Steek je hooi aan met een vlam en sluit je ovenschaal. Het hooi verbrandt en geeft een rokerige smaak aan je bereiding met groentesmaken. Als de braadpan wordt geopend, komen alle aroma's van de rook naar voren.

Varieer de creaties door bessen en biologische zaadkruiden toe te voegen.

Crau hooi, nettogewicht: 500 g
Ingrediënt van biologische landbouw gecertificeerd door FR-BIO-01

Schrijf uw recensie

Biologische Crau Hooi om te Roken 500 g

Biologische Crau Hooi om te Roken 500 g

Biologische Crau Hooi om te Roken 500gr is toegewijd aan roken en zal een licht rokerige, kruidige smaak geven aan uw vlees-, vis- en zelfs kaasgerechten!

Koken met hooi komt steeds vaker voor, vooral in de Provence, waar we het enige BOB-hooi in Frankrijk vinden, Crau-hooi.

Wat is heet roken?
Deze voorouderlijke techniek is gebaseerd op de verbranding bij hoge temperatuur (tussen 55 en 100 ° C) van zaagsel of hooi dat eerder op de bodem van uw vlees- of zalmroker lag.

Om gevogelte of braadstukken te koken, plaatst u uw vlees in een ovenschaal bedekt met hooi voor een origineel baksel, recepten ontbreken niet.
Voor meer spektakel plaatst u uw vlees of andere bereiding die al gekookt is in een ovenschaal op een bedje van hooi. Steek je hooi aan met een vlam en sluit je ovenschaal. Het hooi verbrandt en geeft een rokerige smaak aan je bereiding met groentesmaken. Als de braadpan wordt geopend, komen alle aroma's van de rook naar voren.

Varieer de creaties door bessen en biologische zaadkruiden toe te voegen.

Crau hooi, nettogewicht: 500 g
Ingrediënt van biologische landbouw gecertificeerd door FR-BIO-01