Met het Kuchenprofi Houten Gnocchi/Garganelli Pastabord maak je eenvoudig heerlijke verse zelfgemaakte pasta.
Volgens het traditionele Italiaanse recept:
- Gnocchi
- Garganelli
- Malloredus
- Rigatoni
- Cavatelli
- Capunti
- enz...
Het stevige beukenhouten bord heeft een handvat voor uitstekende grip en wordt verkocht met een klein stokje waarmee je de garganellipasta kunt rollen.
Zeer eenvoudig in gebruik: oefen gewoon druk uit op het pastabord om mooie, perfect gestreepte gnocchi te verkrijgen.
Het Garganelli Cavatelli Houten Gnocchi Pastabord kan ook worden gebruikt voor het bereiden van zoete en hartige koekjes voor snacks of aperitieven. Laat uw creativiteit zich uiten!
Garganelli zijn pasta's die lijken op penne, gerold uit een diamant, typisch voor de regio Emilia-Romagna. Cavatelli is een Italiaanse pastasoort met een holle vorm, die lijkt op kleine schelpen of kleine gevouwen buisjes. Ze komen oorspronkelijk uit Zuid-Italië, met name in de regio's Apulië en Calabrië.
Hoeveel gnocchi per persoon bereiden?
Reken voor alle verse pastarecepten, zoals gnocchi, 100 g per persoon.
Hoe weet je of gnocchi gaar is?
Dompel de gnocchi in een grote hoeveelheid kokend gezouten water. Zodra de gnocchi naar de oppervlakte komen, zijn de gnocchi gaar
Kenmerken
- Afmetingen: lengte met handvat 20,5 cm / breedte 9 cm
- Materiaal: natuurlijk beukenhout
- Onderhoud: reinigen met een doek en een borstel, zonder onder water te lopen
- Niet geschikt voor de vaatwasser
- Gemaakt in Italië
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Met het Kuchenprofi Houten Gnocchi/Garganelli Pastabord maak je eenvoudig heerlijke verse zelfgemaakte pasta.
Volgens het traditionele Italiaanse recept:
- Gnocchi
- Garganelli
- Malloredus
- Rigatoni
- Cavatelli
- Capunti
- enz...
Het stevige beukenhouten bord heeft een handvat voor uitstekende grip en wordt verkocht met een klein stokje waarmee je de garganellipasta kunt rollen.
Zeer eenvoudig in gebruik: oefen gewoon druk uit op het pastabord om mooie, perfect gestreepte gnocchi te verkrijgen.
Het Garganelli Cavatelli Houten Gnocchi Pastabord kan ook worden gebruikt voor het bereiden van zoete en hartige koekjes voor snacks of aperitieven. Laat uw creativiteit zich uiten!
Garganelli zijn pasta's die lijken op penne, gerold uit een diamant, typisch voor de regio Emilia-Romagna. Cavatelli is een Italiaanse pastasoort met een holle vorm, die lijkt op kleine schelpen of kleine gevouwen buisjes. Ze komen oorspronkelijk uit Zuid-Italië, met name in de regio's Apulië en Calabrië.
Hoeveel gnocchi per persoon bereiden?
Reken voor alle verse pastarecepten, zoals gnocchi, 100 g per persoon.
Hoe weet je of gnocchi gaar is?
Dompel de gnocchi in een grote hoeveelheid kokend gezouten water. Zodra de gnocchi naar de oppervlakte komen, zijn de gnocchi gaar
Kenmerken
- Afmetingen: lengte met handvat 20,5 cm / breedte 9 cm
- Materiaal: natuurlijk beukenhout
- Onderhoud: reinigen met een doek en een borstel, zonder onder water te lopen
- Niet geschikt voor de vaatwasser
- Gemaakt in Italië
close |