Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Startpakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley - Le Marquier
Startpakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley - Le Marquier
Startpakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley - Le Marquier
  • Startpakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley - Le Marquier
  • Startpakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley - Le Marquier
  • Startpakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley - Le Marquier

Startpakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley

Startpakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley

Het Starterspakket La Petite Française 150 Duo Electric Plancha + Black Trolley is een compleet pakket waarmee je jezelf kunt uitrusten met een La Petite Française 150 Duo Enamelled Cast Iron Signature Electric Plancha, een trolley op wielen met planken en een beschermhoes.De plancha: De Elektrische Plancha La Petite Française 150 Inox Duo Pack LSDC Le Marquier is een compacte elektrische...
579,00 €
-30,00 €

549,00 €

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Het Starterspakket La Petite Française 150 Duo Electric Plancha + Black Trolley is een compleet pakket waarmee je jezelf kunt uitrusten met een La Petite Française 150 Duo Enamelled Cast Iron Signature Electric Plancha, een trolley op wielen met planken en een beschermhoes.

De plancha:
De Elektrische Plancha La Petite Française 150 Inox Duo Pack LSDC Le Marquier is een compacte elektrische plancha met trolley, waarmee u vele hartige en zoete bereidingen kunt maken: vlees, vis, zeevruchten, gegrild vlees, groenten, pannenkoeken, pannenkoeken. .. Het bord, met levenslange garantie, van hoogwaardig geëmailleerd gietijzer en van 50 bij 35 cm, stelt u in staat om gemakkelijk goede maaltijden te bereiden voor 4 tot 8 personen! De plancha Le Marquier wordt gemaakt in Frankrijk en zal uw beste bondgenoot worden tijdens uw maaltijden met vrienden of familie.De Le Marquier elektrische plancha heeft een kookzone met een krachtige warmtestraler, waardoor de temperatuur snel stijgt, en regelbaar met een thermostaat van 50 tot 250°C! Perfect om verschillende bereidingen tegelijk te bereiden. Met de bedieningsknop kunt u het kooktempo op de plaat aanpassen aan uw wensen.

De Trolley in zwart geëpoxeerd staal voor plancha is uitgerust met:
- 2 uitneembare legborden (verstelbaar in 3 standen)
- zwarte epoxy geverfde stalen kap
- 4 zelfremmende zwenkwielen

Dankzij de wielen verplaatst de trolley zich heel gemakkelijk over alle soorten terrein, op het terras of in de tuin. De kar biedt ook praktische opbergruimte voor je kookgerei en andere ingrediënten.

De hoes voor plancha:
De hoes Le Marquier is gemaakt van zwart geëpoxeerd staal en beschermt uw plancha tegen slecht weer en vuil. Wanneer geopend, doet het deksel ook dienst als dressoir.

Handig
De plancha, verkocht met servies, vindt een ideale plaats op uw terras, buiten of zelfs in uw keuken. Op het dressoir kunt u uw plancha gemakkelijk verplaatsen en biedt het u praktische opbergruimte voor uw keukengerei en andere ingrediënten. Met de hoes kunt u de gietijzeren plaat in alle weersomstandigheden beschermen en verandert hij in een dressoir zodra hij is geopend. De 2 zijplanken van de trolley zijn uitneembaar en in 3 standen verstelbaar.

Makkelijk te onderhouden
Qua onderhoud is de Le Marquier teppanyaki bakplaat uitgerust met een rechthoekige roestvrijstalen vetopvangbak aan de zijkant. Hierdoor kan je de kooksappen recupereren dankzij het aanwezige gat op de gietijzeren plaat. De geëmailleerde gietijzeren plaat is door zijn hoogwaardige samenstelling zeer eenvoudig schoon te maken.Dankzij de IPX4-certificering kunt u uw elektrische plancha buiten gebruiken zonder bang te zijn voor de regen!
De plancha is volledig beschermd tegen opspattend water en slecht weer.

Starterspakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley, is gericht op koks die houden van innovatie. Dit assortiment staat synoniem voor kwaliteit, design en innovatie.
Functies :
- Gemaakt in Frankrijk
- Geëmailleerde gietijzeren plaat (met gat) 50 x 35 cm
- 1 verwarming van 2 kW
- 1 kookzone met warmtestraler geregeld door temperatuurthermostaat regelbaar van 50 tot 250°C
- Ergonomische en antislip bedieningsknop
- 1 verwarmingsindicatielampje
- Zijdelingse rechthoekige roestvrijstalen vetopvangbak
- Chassis + kruidenrek in gesatineerde RVS uitvoering
- Werkt op 220V elektrische stroom
- IPX4-certificering (waterdicht): gegarandeerd gebruik buitenshuis met totale bescherming tegen opspattend water en slecht weer
- Open afmetingen: 92 x 47 x 105,5 cm
- Afmetingen gesloten: 53 x 42 x 91,5 cm
- Gewicht: 22 kg
- Garantie: levenslang op de plaat, 2 jaar op de verwarming en op het frame

Schrijf uw recensie

Startpakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley

Startpakket Elektrische Plancha La Petite Française 150 Duo + Zwarte Trolley

Het Starterspakket La Petite Française 150 Duo Electric Plancha + Black Trolley is een compleet pakket waarmee je jezelf kunt uitrusten met een La Petite Française 150 Duo Enamelled Cast Iron Signature Electric Plancha, een trolley op wielen met planken en een beschermhoes.De plancha: De Elektrische Plancha La Petite Française 150 Inox Duo Pack LSDC Le Marquier is een compacte elektrische plancha met trolley, waarmee u vele hartige en zoete bereidingen kunt maken: vlees, vis, zeevruchten, gegrild vlees, groenten, pannenkoeken, pannenkoeken. .. Het bord, met levenslange garantie, van hoogwaardig geëmailleerd gietijzer en van 50 bij 35 cm, stelt u in staat om gemakkelijk goede maaltijden te bereiden voor 4 tot 8 personen! De plancha Le Marquier wordt gemaakt in Frankrijk en zal uw beste bondgenoot worden tijdens uw maaltijden met vrienden of familie.De Le Marquier elektrische plancha heeft een kookzone met een krachtige warmtestraler, waardoor de temperatuur snel stijgt, en regelbaar met een thermostaat van 50 tot 250°C! Perfect om verschillende bereidingen tegelijk te bereiden. Met de bedieningsknop kunt u het kooktempo op de plaat aanpassen aan uw wensen. De Trolley in zwart geëpoxeerd staal voor plancha is uitgerust met: - 2 uitneembare legborden (verstelbaar in 3 standen)- zwarte epoxy geverfde stalen kap- 4 zelfremmende zwenkwielenDankzij de wielen verplaatst de trolley zich heel gemakkelijk over alle soorten terrein, op het terras of in de tuin. De kar biedt ook praktische opbergruimte voor je kookgerei en andere ingrediënten. De hoes voor plancha: De hoes Le Marquier is gemaakt van zwart geëpoxeerd staal en beschermt uw plancha tegen slecht weer en vuil. Wanneer geopend, doet het deksel ook dienst als dressoir.HandigDe plancha, verkocht met servies, vindt een ideale plaats op uw terras, buiten of zelfs in uw keuken. Op het dressoir kunt u uw plancha gemakkelijk verplaatsen en biedt het u praktische opbergruimte voor uw keukengerei en andere ingrediënt...