Citroen-pompelmoespulp-azijn heeft frisse en pittige tonen en is perfect bij vis en zeevruchten.A l'Olivier Citroen-pompelmoespulp-azijn kan ook worden gebruikt om gebakken langoustines te blussen of een tartaar van tonijn of zalm op smaak te brengen. De frisheid gaat heerlijk samen met een gevogeltesalade met gedroogd fruit.
Meer informatie gebruiksaanwijzing : Al'Olivier citruspulpazijn is ideaal met extra vierge olijfolie, vierge amandel- of geroosterde sesamolie. Je kunt het ook combineren met de frisheid van een olijfolie met Dille of Citroen & Gember.
Functies :
- Ingrediënten: Alcoholazijn 43%, citruspulp 40% (citroenpulp 14,4%, roze grapefruitsap en pulp 10,8%, sinaasappelsap en pulp uit concentraat 10,8%, suiker, antioxidant: ascorbinezuur), kristalsuiker, appelpectine
- Inhoud: 200ml
- Glazen fles
- Schudden voor gebruik
- Na opening in de koelkast bewaren
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Citroen-pompelmoespulp-azijn heeft frisse en pittige tonen en is perfect bij vis en zeevruchten.A l'Olivier Citroen-pompelmoespulp-azijn kan ook worden gebruikt om gebakken langoustines te blussen of een tartaar van tonijn of zalm op smaak te brengen. De frisheid gaat heerlijk samen met een gevogeltesalade met gedroogd fruit.
Meer informatie gebruiksaanwijzing : Al'Olivier citruspulpazijn is ideaal met extra vierge olijfolie, vierge amandel- of geroosterde sesamolie. Je kunt het ook combineren met de frisheid van een olijfolie met Dille of Citroen & Gember.
Functies :
- Ingrediënten: Alcoholazijn 43%, citruspulp 40% (citroenpulp 14,4%, roze grapefruitsap en pulp 10,8%, sinaasappelsap en pulp uit concentraat 10,8%, suiker, antioxidant: ascorbinezuur), kristalsuiker, appelpectine
- Inhoud: 200ml
- Glazen fles
- Schudden voor gebruik
- Na opening in de koelkast bewaren
close |