Gratis levering vanaf 50,00 € (*price available for belgian customers)
Pectine NH 125 g - Patisdécor
  • Pectine NH 125 g - Patisdécor

Pectine NH 125 g

Pectine NH 125 g

Pectine NH Patisdécor van Cerf Dellier is een geleermiddel voor confituren met een dikke textuur, melkconfituren, desserts met topping, vruchtenpuree, melkdesserts in gelei en dieet- en caloriearme producten.Gebruik: 0,3 tot 0,5 g per kg of 4 tot 5 g per liter melk.Om het Patisdecor product zonder klonters te dispergeren, moet u het droog voormengen met andere droge ingrediënten en vervo...

13,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Pectine NH Patisdécor van Cerf Dellier is een geleermiddel voor confituren met een dikke textuur, melkconfituren, desserts met topping, vruchtenpuree, melkdesserts in gelei en dieet- en caloriearme producten.

Gebruik:
0,3 tot 0,5 g per kg of 4 tot 5 g per liter melk.

Om het Patisdecor product zonder klonters te dispergeren, moet u het droog voormengen met andere droge ingrediënten en vervolgens de bereiding in de vloeistof gieten, of het in een niet-oplosbaar medium (olie, alcohol...) opnemen.

Kenmerken:
- Ingrediënten : geleermiddel : zetmeel pectine E440II, dextrose.
- Inhoud : 125 g
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
- Geschikt voor vegetariërs.
- Voor gebruik in levensmiddelen.
- Bewaren op een koele, droge plaats.

Schrijf uw recensie

Pectine NH 125 g

Pectine NH 125 g

Pectine NH Patisdécor van Cerf Dellier is een geleermiddel voor confituren met een dikke textuur, melkconfituren, desserts met topping, vruchtenpuree, melkdesserts in gelei en dieet- en caloriearme producten.Gebruik: 0,3 tot 0,5 g per kg of 4 tot 5 g per liter melk.Om het Patisdecor product zonder klonters te dispergeren, moet u het droog voormengen met andere droge ingrediënten en vervo...