Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Kappa Carrageen 10 g - Patisdécor
  • Kappa Carrageen 10 g - Patisdécor

Kappa Carrageen 10 g

Kappa Carrageen 10 g

Kappa Carrageenan 10 g van Deer Dellier is een plantaardig geleermiddel en een bijzonder effectief bindmiddel voor het geleren van fruit (ananas, kiwi, papaya) dat niet kan worden gegelatineerd. Het wordt ook gebruikt voor het verdikken van bereidingen op basis van melk, crèmes, jam, gelei en vlaai, of zelfs mousses en schuimen.Het kan dierlijke gelatine vervangen (zijn geleerkracht is 8 keer...

4,50 € / Stk

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Kappa Carrageenan 10 g van Deer Dellier is een plantaardig geleermiddel en een bijzonder effectief bindmiddel voor het geleren van fruit (ananas, kiwi, papaya) dat niet kan worden gegelatineerd. Het wordt ook gebruikt voor het verdikken van bereidingen op basis van melk, crèmes, jam, gelei en vlaai, of zelfs mousses en schuimen.Het kan dierlijke gelatine vervangen (zijn geleerkracht is 8 keer hoger) en zorgt voor een stevigere textuur dan met klassieke gelatine.

Hoe gebruikt u Kappa Carrageenan?
Pre-mix droog met andere droge ingrediënten.
Giet het preparaat onder krachtig roeren in een hete vloeistof en blijf roeren tot het volledig is opgelost.

Harding gaat zeer snel en gelering treedt op bij afkoeling (vanaf 40°C). Geeft een sterke, gladde en broze gel, bestand tegen hitte (tot 65°C).De gel is thermoreversibel: smelt rond de 70°C°.
Het product hydrateert maar lost pas op als de temperatuur boven de 70°C komt.

Kenmerken
- Ingrediënten: Carrageen E407, dextrose.
- Hoeveelheid: 10g
- Aanbevolen dosering: 0,5 tot 1% per kilo bereiding
- Voor gebruik in levensmiddelen
- Bewaar uit de buurt van hitte en vochtigheid
- Glutenvrij, Lactosevrij, Veganistisch, Veganistisch, Vegetarisch
- Glazen pot

Schrijf uw recensie

Kappa Carrageen 10 g

Kappa Carrageen 10 g

Kappa Carrageenan 10 g van Deer Dellier is een plantaardig geleermiddel en een bijzonder effectief bindmiddel voor het geleren van fruit (ananas, kiwi, papaya) dat niet kan worden gegelatineerd. Het wordt ook gebruikt voor het verdikken van bereidingen op basis van melk, crèmes, jam, gelei en vlaai, of zelfs mousses en schuimen.Het kan dierlijke gelatine vervangen (zijn geleerkracht is 8 keer hoger) en zorgt voor een stevigere textuur dan met klassieke gelatine.

Hoe gebruikt u Kappa Carrageenan?
Pre-mix droog met andere droge ingrediënten.
Giet het preparaat onder krachtig roeren in een hete vloeistof en blijf roeren tot het volledig is opgelost.

Harding gaat zeer snel en gelering treedt op bij afkoeling (vanaf 40°C). Geeft een sterke, gladde en broze gel, bestand tegen hitte (tot 65°C).De gel is thermoreversibel: smelt rond de 70°C°.
Het product hydrateert maar lost pas op als de temperatuur boven de 70°C komt.

Kenmerken
- Ingrediënten: Carrageen E407, dextrose.
- Hoeveelheid: 10g
- Aanbevolen dosering: 0,5 tot 1% per kilo bereiding
- Voor gebruik in levensmiddelen
- Bewaar uit de buurt van hitte en vochtigheid
- Glutenvrij, Lactosevrij, Veganistisch, Veganistisch, Vegetarisch
- Glazen pot