Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU - Smeg
Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU - Smeg
Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU - Smeg
Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU - Smeg
Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU - Smeg
 • Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU - Smeg
 • Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU - Smeg
 • Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU - Smeg
 • Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU - Smeg
 • Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU - Smeg

Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU

Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU

De Gebak Robot Op Witte Creme Onderstel SMF03 is een robuuste en efficiënte robot met een jaren 50 uitstraling. Zoete of hartige broden, allerlei soorten taarten, seizoenstaarten, drijvende eilanden, chocoladetaarten, feestelijke boomstammen, bitterkoekjes, nonnen, pannenkoeken en zoveel andere lekkernijen zijn van jou!De multifunctionele banketbakrobot combineert elegantie, stevigheid en...

579,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Gebak Robot Op Witte Creme Onderstel SMF03 is een robuuste en efficiënte robot met een jaren 50 uitstraling. Zoete of hartige broden, allerlei soorten taarten, seizoenstaarten, drijvende eilanden, chocoladetaarten, feestelijke boomstammen, bitterkoekjes, nonnen, pannenkoeken en zoveel andere lekkernijen zijn van jou!De multifunctionele banketbakrobot combineert elegantie, stevigheid en prestaties om alle gezinnen te bekoren.

De Gebak Robot Op Witte Creme Onderstel SMF03 is ideaal voor bereidingen die lang kneden vereisen, zoals brood of pizza's, zonder zelfs maar vlekken op je schort te maken, zodat je je handen vrij hebt voor andere bereidingen.De multifunctionele gebakrobot SMF03 zwart, uitgerust met een krachtige motor met 10 snelheden, kan mixen, kloppen en kneden dankzij de meegeleverde accessoires:
- Draadzweep
- Platte klopper
- Klopper met flexibele randen
- Deeghaak.
- Roestvrijstalen kom
- Schenkdeksel

Multifunctioneel:
De SMF03 Witte creme Robot kan ook worden aangevuld met andere Smeg-accessoires om nog meer functionaliteit te bieden en uw recepten te verbeteren, zoals het foodprocessor-accessoire, de ijsmachine, de hakmolen, de pastarollers, enz... Getransformeerd tot een echte culinair hulpmiddel, het kan dan mixen, hakken, snijden, raspen, malen en emulgeren. Smeg-robots zijn ook in staat om uw bereidingen te mixen of te kneden zodat er geen kruimels achterblijven. Het is niet nodig om de kom om te draaien of langs de zijkanten te schrapen - de keukenmixer regelt dat voor u, waardoor uw werklast wordt verminderd. Sommige accessoires kunnen ook in de vaatwasser worden gereinigd.

Ergonomie en veiligheid:
De Smeg robot is uitgerust met een kom met een groot handvat waardoor je je bereidingen gemakkelijk in een schaal of vorm kunt gieten. Bovendien maakt de stabiele en slipvaste basis van de robot een veilig gebruik mogelijk.

Ontwerp:
Met zijn retrostijl en elegantie uit de jaren 50 wordt de Smeg-robot het ultradesignaccessoire voor uw keuken! De monochrome keukenmixer, met een vintage look en afgeronde vormen, toont een prachtige wiite creme kleur, met chromen details.

Kenmerken:
- Een kantelkopmodel met een afgerond ontwerp
- Kleur witte creme
- Stil, stabiel, efficiënt, krachtig en resistent
- Volledig gegoten metalen ontwerp met antislipbasis
- Mengactie met planetaire beweging: homogeen resultaat dankzij een constant gedreven deeg naar het midden
- Hoge snelheid en precisie voor snelle en volledige homogenisatie
- Ontworpen voor intensief gebruik
- Materialen: roestvrijstalen kom geschikt voor contact met levensmiddelen. Gegoten aluminium behuizing
- Glanzende afwerking
- 10 snelheden met zachte start
- Motor met directe transmissie
- Eenvoudig schoon te maken: kom, platte menghaak, draadmand en kneedhaak zijn vaatwasmachinebestendig
- Hefkom van 4,8 L voorzien van een handgreep
- Meegeleverde accessoires: draadgarde, klopper met flexibele randen, platte klopper, kneedhaak, kom, schenkdeksel
- Afmetingen: 22,1 x 37,8 x 40,2 cm
- Gewicht: 9,2 kg
- Ingangsfrequentie: 50 tot 60 Hz- Spanning: 220 tot 240 V
- Vermogen: 800W
- Kabellengte: 1m
- Geïntegreerde snoeropberger
- Gegarandeerd 5 jaar
- Referentie: SMF03CREU

Schrijf uw recensie

Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU

Robot Patissier Sur Socle Blanc Creme SMF03CREU

De Gebak Robot Op Witte Creme Onderstel SMF03 is een robuuste en efficiënte robot met een jaren 50 uitstraling. Zoete of hartige broden, allerlei soorten taarten, seizoenstaarten, drijvende eilanden, chocoladetaarten, feestelijke boomstammen, bitterkoekjes, nonnen, pannenkoeken en zoveel andere lekkernijen zijn van jou!De multifunctionele banketbakrobot combineert elegantie, stevigheid en prestaties om alle gezinnen te bekoren. De Gebak Robot Op Witte Creme Onderstel SMF03 is ideaal voor bereidingen die lang kneden vereisen, zoals brood of pizza's, zonder zelfs maar vlekken op je schort te maken, zodat je je handen vrij hebt voor andere bereidingen.De multifunctionele gebakrobot SMF03 zwart, uitgerust met een krachtige motor met 10 snelheden, kan mixen, kloppen en kneden dankzij de meegeleverde accessoires:- Draadzweep- Platte klopper- Klopper met flexibele randen- Deeghaak.- Roestvrijstalen kom- SchenkdekselMultifunctioneel:De SMF03 Witte creme Robot kan ook worden aangevuld met andere Smeg-accessoires om nog meer functionaliteit te bieden en uw recepten te verbeteren, zoals het foodprocessor-accessoire, de ijsmachine, de hakmolen, de pastarollers, enz... Getransformeerd tot een echte culinair hulpmiddel, het kan dan mixen, hakken, snijden, raspen, malen en emulgeren. Smeg-robots zijn ook in staat om uw bereidingen te mixen of te kneden zodat er geen kruimels achterblijven. Het is niet nodig om de kom om te draaien of langs de zijkanten te schrapen - de keukenmixer regelt dat voor u, waardoor uw werklast wordt verminderd. Sommige accessoires kunnen ook in de vaatwasser worden gereinigd.Ergonomie en veiligheid:De Smeg robot is uitgerust met een kom met een groot handvat waardoor je je bereidingen gemakkelijk in een schaal of vorm kunt gieten. Bovendien maakt de stabiele en slipvaste basis van de robot een veilig gebruik mogelijk.Ontwerp:Met zijn retrostijl en elegantie uit de jaren 50 wordt de Smeg-robot het ultradesignaccessoire voor uw keuken! De monochr...