Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Eierprikker RVS - Westmark
Eierprikker RVS - Westmark
Eierprikker RVS - Westmark
Eierprikker RVS - Westmark
  • Eierprikker RVS - Westmark
  • Eierprikker RVS - Westmark
  • Eierprikker RVS - Westmark
  • Eierprikker RVS - Westmark

Eierprikker RVS

Eierprikker RVS

Met de eierprikker Westmark maak je een klein gaatje in de schaal van je ei om te voorkomen dat het barst tijdens het koken. Het gat gemaakt met het doorboorde ei zal de lucht verwijderen die zich tussen de schaal en het membraan bevindt. Dus je ei zal niet barsten als het kookt in kokend water.Na het koken is je ei goed afgerond. Door een ei te boren vóór het koken, wordt voorkomen dat ...

9,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Met de eierprikker Westmark maak je een klein gaatje in de schaal van je ei om te voorkomen dat het barst tijdens het koken. Het gat gemaakt met het doorboorde ei zal de lucht verwijderen die zich tussen de schaal en het membraan bevindt. Dus je ei zal niet barsten als het kookt in kokend water.

Na het koken is je ei goed afgerond. Door een ei te boren vóór het koken, wordt voorkomen dat de basis wordt platgedrukt.

De Westmark Egg Spade is heel gemakkelijk te gebruiken, druk gewoon op je ei op de punt van het schopei en de naald ponst een gat in de schaal.

Specificaties :
- Afmetingen : 57 x 57 x 29 mm
- Materiaal : roestvrij staal
- Garantie : 5 jaar

Schrijf uw recensie

Eierprikker RVS

Eierprikker RVS

Met de eierprikker Westmark maak je een klein gaatje in de schaal van je ei om te voorkomen dat het barst tijdens het koken. Het gat gemaakt met het doorboorde ei zal de lucht verwijderen die zich tussen de schaal en het membraan bevindt. Dus je ei zal niet barsten als het kookt in kokend water.Na het koken is je ei goed afgerond. Door een ei te boren vóór het koken, wordt voorkomen dat ...