Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
  • Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
  • Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
  • Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
  • Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
  • Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart
  • Air Fryer Mini Oven 17 L - Cuisinart

Air Fryer Mini Oven 17 L

Air Fryer Mini Oven 17 L

Actie CUISINART: Indien u tussen 15-11-2023 en 15-06-2024 één van de deelnemende producten aanschaft en u bent binnen 90 dagen (vanaf de aankoopdatum) niet tevreden, dan biedt Cuisinart terugbetaling aan. Alle voorwaarden en deelnameformulier op de Cuisinart-website.De Cuisinart Air Fryer Mini Oven is een vrijstaande elektrische oven met 7 functies, waarmee je kunt frituren met hete lucht,...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

299,95 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Actie CUISINART: Indien u tussen 15-11-2023 en 15-06-2024 één van de deelnemende producten aanschaft en u bent binnen 90 dagen (vanaf de aankoopdatum) niet tevreden, dan biedt Cuisinart terugbetaling aan. Alle voorwaarden en deelnameformulier op de Cuisinart-website.

De Cuisinart Air Fryer Mini Oven is een vrijstaande elektrische oven met 7 functies, waarmee je kunt frituren met hete lucht, bakken, braden, toasten, pizza's bakken of zelfs eten warm houden.

GEZOND KOKEN
Dankzij de geforceerde luchttechnologie maakt de mini-oven heteluchtfriteuse het mogelijk om goudbruin en krokant voedsel, zoals friet, op een zeer gezonde en vetvrije manier te bereiden. Geniet van heerlijk gefrituurd eten, zoals bereid in een friteuse, maar dan zonder olie!De broodroosterfunctie is erg handig voor het bereiden van toast of heerlijke croques-monsieur.Dankzij de grillfunctie gril je snel en zonder olie een stukje vlees, vis of groente te grillen. De rotisserie-functie garandeert een perfecte bereiding van kippen en ander vlees.De oven kan ook worden gebruikt voor het maken van gebak, zoals muffins, koekjes en cakes.

COMPACT EN PRAKTISCH
Ondanks zijn compacte formaat heeft de matzwarte oven van Cuisinart een inhoud van 17 liter en is hij perfect om te koken voor een gezin van 4 personen. Dankzij het rooster en de bakplaat bak je op twee niveaus pizza's tot 30 cm of bak je een hele kip van 1,8 kg. De meegeleverde koekenpan kan tot 500 gram friet bakken.De mini combi oven plaats je op een werkblad, een tafel of een lage koelkast.

EENVOUDIG GEBRUIK
De Airfryer Mini Oven 17 L heeft maar 4 knoppen om de temperatuur, kookwijze, kooktijd en grillstand aan te passen. Uitgerust met een timer, gaat de oven over wanneer het koken klaar is en schakelt hij automatisch uit, waardoor overkoken en energieverspilling worden voorkomen.ECONOMISCHEDe krachtige gepulseerde luchtstroom van de combi-oven zorgt voor een supersnelle opwarmtijd van slechts 90 seconden! De Airfryer kookt 30% sneller dan een traditionele oven en daardoor laag energieverbruik.

MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN
De aanrechtoven heeft een anti-aanbaklaag, die zeer eenvoudig schoon te maken is. Alle accessoires zijn afneembaar en eenvoudig schoon te maken met een sopje.

Functies :
- 1630 watt
- Temperatuur van 90°C tot 230°C
- 7 functies: luchtfrituren, braadstukken en pizza's, bakken, broodrooster, grill, toast en panini's en warmhouden
- 6 temperatuurstanden, variërend van warmhouden op 90°C tot air fryen op 230°C
- Accessoires inbegrepen: frituurmand voor 4 personen, bakplaat, grill
- 2 kookniveaus
- Afmetingen: L 40,5 x B 39 x H 35,5 cm
- Gewicht: 12,8 kg
- Capaciteit 17 L, maximaal 4 personen
- 3 jaar garantie

Schrijf uw recensie

Air Fryer Mini Oven 17 L

Air Fryer Mini Oven 17 L

Actie CUISINART: Indien u tussen 15-11-2023 en 15-06-2024 één van de deelnemende producten aanschaft en u bent binnen 90 dagen (vanaf de aankoopdatum) niet tevreden, dan biedt Cuisinart terugbetaling aan. Alle voorwaarden en deelnameformulier op de Cuisinart-website.De Cuisinart Air Fryer Mini Oven is een vrijstaande elektrische oven met 7 functies, waarmee je kunt frituren met hete lucht, bakken, braden, toasten, pizza's bakken of zelfs eten warm houden.GEZOND KOKENDankzij de geforceerde luchttechnologie maakt de mini-oven heteluchtfriteuse het mogelijk om goudbruin en krokant voedsel, zoals friet, op een zeer gezonde en vetvrije manier te bereiden. Geniet van heerlijk gefrituurd eten, zoals bereid in een friteuse, maar dan zonder olie!De broodroosterfunctie is erg handig voor het bereiden van toast of heerlijke croques-monsieur.Dankzij de grillfunctie gril je snel en zonder olie een stukje vlees, vis of groente te grillen. De rotisserie-functie garandeert een perfecte bereiding van kippen en ander vlees.De oven kan ook worden gebruikt voor het maken van gebak, zoals muffins, koekjes en cakes.COMPACT EN PRAKTISCHOndanks zijn compacte formaat heeft de matzwarte oven van Cuisinart een inhoud van 17 liter en is hij perfect om te koken voor een gezin van 4 personen. Dankzij het rooster en de bakplaat bak je op twee niveaus pizza's tot 30 cm of bak je een hele kip van 1,8 kg. De meegeleverde koekenpan kan tot 500 gram friet bakken.De mini combi oven plaats je op een werkblad, een tafel of een lage koelkast.EENVOUDIG GEBRUIKDe Airfryer Mini Oven 17 L heeft maar 4 knoppen om de temperatuur, kookwijze, kooktijd en grillstand aan te passen. Uitgerust met een timer, gaat de oven over wanneer het koken klaar is en schakelt hij automatisch uit, waardoor overkoken en energieverspilling worden voorkomen.ECONOMISCHEDe krachtige gepulseerde luchtstroom van de combi-oven zorgt voor een supersnelle opwarmtijd van slechts 90 seconden! De Airfryer kookt 30% sneller dan een ...