Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Beuken Snijplank met Handvat 39X23 cm - Bérard
  • Beuken Snijplank met Handvat 39X23 cm - Bérard

Beuken Snijplank met Handvat 39X23 cm

Economisez 5,99 €

Beuken Snijplank met Handvat 39X23 cm

De Beuken Snijplank met Handvat 39X23 cm van Berard is een grote rechthoekige massief houten plank, perfect voor het snijden en bereiden van uw eten, het presenteren van kaas, vleeswaren of worst en het snijden van uw brood. De sapgleuf op dit snijrek is handig voor het opvangen van vloeistoffen bij het snijden van bijvoorbeeld meloenen of gegrild vlees.De plaatsing van de houten strips maakt...

23,96 €

Cataloguswaarde: 29,95 €
  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Beuken Snijplank met Handvat 39X23 cm van Berard is een grote rechthoekige massief houten plank, perfect voor het snijden en bereiden van uw eten, het presenteren van kaas, vleeswaren of worst en het snijden van uw brood.

De sapgleuf op dit snijrek is handig voor het opvangen van vloeistoffen bij het snijden van bijvoorbeeld meloenen of gegrild vlees.De plaatsing van de houten strips maakt elke natuurlijke snijplank van Berard uniek en beschermt hem tegen messporen. Het rechthoekige bord heeft een dikte van 1,8 cm.

De voordelen van beukenhout

Beukenhout is een goed compromis tussen hardheid, weerstand en gebruiksgemak.De beukenhouten planken hebben geen enkele beschermende behandeling ondergaan en krijgen door gebruik een natuurlijke patina.Hout is van nature een bacteriedodend materiaal. Na elk gebruik afspoelen met heet water en grondig reinigen, zorgvuldig afdrogen en bij voorkeur rechtop laten drogen, met de houtnerf in verticale positie. Reinigen met zeep is alleen nodig na het snijden van rauw vlees, gevogelte of vis. Om het hout in perfecte staat te houden, polijst u het oppervlak regelmatig met een neutrale minerale olie zoals zonnebloemolie, die de waterdichtheid van het hout vergroot en beschermt tegen vlekken. Doe dit bij voorkeur met een licht vochtige doek.Om een plank te desinfecteren, wrijf je het oppervlak in met een halve citroen en zeezout. Een kwartier laten inwerken, afspoelen, drogen en goed laten drogen. Dompel een houten snijplank nooit onder in water.

Schrijf uw recensie

Beuken Snijplank met Handvat 39X23 cm

Beuken Snijplank met Handvat 39X23 cm

De Beuken Snijplank met Handvat 39X23 cm van Berard is een grote rechthoekige massief houten plank, perfect voor het snijden en bereiden van uw eten, het presenteren van kaas, vleeswaren of worst en het snijden van uw brood.

De sapgleuf op dit snijrek is handig voor het opvangen van vloeistoffen bij het snijden van bijvoorbeeld meloenen of gegrild vlees.De plaatsing van de houten strips maakt elke natuurlijke snijplank van Berard uniek en beschermt hem tegen messporen. Het rechthoekige bord heeft een dikte van 1,8 cm.

De voordelen van beukenhout

Beukenhout is een goed compromis tussen hardheid, weerstand en gebruiksgemak.De beukenhouten planken hebben geen enkele beschermende behandeling ondergaan en krijgen door gebruik een natuurlijke patina.Hout is van nature een bacteriedodend materiaal. Na elk gebruik afspoelen met heet water en grondig reinigen, zorgvuldig afdrogen en bij voorkeur rechtop laten drogen, met de houtnerf in verticale positie. Reinigen met zeep is alleen nodig na het snijden van rauw vlees, gevogelte of vis. Om het hout in perfecte staat te houden, polijst u het oppervlak regelmatig met een neutrale minerale olie zoals zonnebloemolie, die de waterdichtheid van het hout vergroot en beschermt tegen vlekken. Doe dit bij voorkeur met een licht vochtige doek.Om een plank te desinfecteren, wrijf je het oppervlak in met een halve citroen en zeezout. Een kwartier laten inwerken, afspoelen, drogen en goed laten drogen. Dompel een houten snijplank nooit onder in water.