Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Extracteur de Jus Horizontal Multifonctions Chrome - Jazz Max
Extracteur de Jus Horizontal Multifonctions Chrome - Jazz Max
 • Extracteur de Jus Horizontal Multifonctions Chrome - Jazz Max
 • Extracteur de Jus Horizontal Multifonctions Chrome - Jazz Max

Extracteur de Jus Horizontal Multifonctions Chrome

Extracteur de Jus Horizontal Multifonctions Chrome

De Jazz Max Slowjuicer Chroom is de essentiële bondgenoot voor het efficiënt produceren van de sappen van alle soorten fruit en groenten, of ze nu zacht of hard, vezelig of grasachtig zijn, zonder hun natuurlijke smaak en voedingswaarde te veranderen. De frisheid van smaak en optimale voeding worden gegarandeerd door ons unieke extractieproces. Het gebruik ervan is heel eenvoudig....

379,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Jazz Max Slowjuicer Chroom is de essentiële bondgenoot voor het efficiënt produceren van de sappen van alle soorten fruit en groenten, of ze nu zacht of hard, vezelig of grasachtig zijn, zonder hun natuurlijke smaak en voedingswaarde te veranderen. De frisheid van smaak en optimale voeding worden gegarandeerd door ons unieke extractieproces. Het gebruik ervan is heel eenvoudig. Demontage-wassen-monteren is supersnel. Jazz Max is niet alleen een centrifuge, maar ook een shredder van het zachte morteltype.

Pers alle groenten en fruit, inclusief groene sappen, die zo moeilijk te krijgen zijn, zoals tarwegras of "harde" sappen zoals rauwe aardappel. Appels, wortelen, ananas, druiven, komkommers, aardbeien, tomaten en zelfs vezelige groenten zoals venkel of selderij. Je drinkt vitaliteit in de vorm van gewoon sap. Je zult ze ook weigeren in plantaardige milkshakes of in verse fruitcrèmes.
De frisheid van smaak en optimale voeding worden gegarandeerd door het nieuwe unieke extractieproces van Jazzmax.

Dankzij de mortelfunctie van de Jazz Max multifunctionele sapcentrifuge kunt u op het moment cashewnoten of zonnebloempitten malen voor een sublieme Walnut Butter. Of peulvruchten voor Hoummous of Sunflower Caviar met een onvergelijkbare textuur. Ze zijn niet erg breekbaar bij oxidatie, ze kunnen hun smaak en hun voedingsstoffen meerdere dagen behouden. Maal alle voedingsmiddelen, zelfs harde (bijvoorbeeld rauwe pompoen) voor snelle, bijna rauwe soepen.

Jazz Max maakt het mogelijk om plantaardige melk (amandelen, soja, enz.) Te extraheren. Deze procedure zou ook mogelijk zijn met een keukenmachine, blender of molen, maar het zou dan veel omslachtiger zijn: na het malen moet het gemalen materiaal lang worden gefilterd door het door verschillende lagen meeldraden te verpletteren, op een vergiet. . Knijp met Max gewoon het geweekte amandelsap uit ...

Makkelijk schoon te maken
De apparaten in het Jazz Max-assortiment zijn ontworpen om liters sap achter elkaar te persen zonder demontage. Zeer eenvoudig te demonteren, wassen en weer in elkaar zetten.

Zo simpel!
Jazz Max is de meest intuïtieve van alle extractors. Ze zijn onmiddellijk operationeel.
Zeer weinig accessoires. Slechts twee kegels: een sapkegel voor het persen van het sap of een molenkegel voor caviars en babypuree.

Zachte extractie bij 80 tpm
De smaak van de verse sappen geproduceerd met Jazz-slowjuicers is uitzonderlijk. Dankzij de lage rotatiesnelheid (minder dan 80 omwentelingen per minuut) en de afwezigheid van metaal in de rollen, blijven de voedingsstoffen lang bewaard. Deze sappen bewaren een dag in tegenstelling tot sappen in de centrifuge die onmiddellijk moeten worden geconsumeerd.

Schrijf uw recensie

Extracteur de Jus Horizontal Multifonctions Chrome

Extracteur de Jus Horizontal Multifonctions Chrome

De Jazz Max Slowjuicer Chroom is de essentiële bondgenoot voor het efficiënt produceren van de sappen van alle soorten fruit en groenten, of ze nu zacht of hard, vezelig of grasachtig zijn, zonder hun natuurlijke smaak en voedingswaarde te veranderen. De frisheid van smaak en optimale voeding worden gegarandeerd door ons unieke extractieproces. Het gebruik ervan is heel eenvoudig. Demontage-wassen-monteren is supersnel. Jazz Max is niet alleen een centrifuge, maar ook een shredder van het zachte morteltype.Pers alle groenten en fruit, inclusief groene sappen, die zo moeilijk te krijgen zijn, zoals tarwegras of "harde" sappen zoals rauwe aardappel. Appels, wortelen, ananas, druiven, komkommers, aardbeien, tomaten en zelfs vezelige groenten zoals venkel of selderij. Je drinkt vitaliteit in de vorm van gewoon sap. Je zult ze ook weigeren in plantaardige milkshakes of in verse fruitcrèmes.De frisheid van smaak en optimale voeding worden gegarandeerd door het nieuwe unieke extractieproces van Jazzmax.Dankzij de mortelfunctie van de Jazz Max multifunctionele sapcentrifuge kunt u op het moment cashewnoten of zonnebloempitten malen voor een sublieme Walnut Butter. Of peulvruchten voor Hoummous of Sunflower Caviar met een onvergelijkbare textuur. Ze zijn niet erg breekbaar bij oxidatie, ze kunnen hun smaak en hun voedingsstoffen meerdere dagen behouden. Maal alle voedingsmiddelen, zelfs harde (bijvoorbeeld rauwe pompoen) voor snelle, bijna rauwe soepen.Jazz Max maakt het mogelijk om plantaardige melk (amandelen, soja, enz.) Te extraheren. Deze procedure zou ook mogelijk zijn met een keukenmachine, blender of molen, maar het zou dan veel omslachtiger zijn: na het malen moet het gemalen materiaal lang worden gefilterd door het door verschillende lagen meeldraden te verpletteren, op een vergiet. . Knijp met Max gewoon het geweekte amandelsap uit ...Makkelijk schoon te makenDe apparaten in het Jazz Max-assortiment zijn ontworpen om liters sap achter elkaar te persen zo...