Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
  • Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
  • Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
  • Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
  • Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
  • Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings
  • Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart - Kuvings

Verticale Slowjuicer REVO830 Zwart

Verticale Slowjuicer REVO830 Zwart

De Vertical Slowjuicer Kuvings REVO830 Zwart is een innovatief semi-professioneel apparaat: een dubbel mondstuk, een automatische snijschroef en een nieuwe motor.Met zijn persschroef uitgerust met een automatisch snijmechanisme, wordt het voedsel automatisch gesneden door het bovenste deel van de schroef, wat een soepelere extractie mogelijk maakt, zonder vastlopen (dankzij een geoptimaliseerde...

649,00 €

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Vertical Slowjuicer Kuvings REVO830 Zwart is een innovatief semi-professioneel apparaat: een dubbel mondstuk, een automatische snijschroef en een nieuwe motor.

Met zijn persschroef uitgerust met een automatisch snijmechanisme, wordt het voedsel automatisch gesneden door het bovenste deel van de schroef, wat een soepelere extractie mogelijk maakt, zonder vastlopen (dankzij een geoptimaliseerde vezeluitgang) en een snelle reiniging. baanbrekende uitvoering.

Het dubbele mondstuk is uitgerust met een breed mondstuk van 88 mm om hele ronde groenten en fruit in te brengen en het mondstuk van 45 mm is speciaal ontworpen voor wortelen, selderij en komkommer zonder dat ze in secties hoeven te worden gesneden. Ze worden gecombineerd om het nieuwe dubbele mondstuk te creëren, met de mogelijkheid om beide mondstukken tegelijkertijd te gebruiken!

Naast zijn langzame koude rotatie (48 tpm), is de Kuvings REVO 830 verticale sapcentrifuge uitgerust met het Max Filter-systeem (holle schroef en luchtdicht filter) voor 100% vezelvrij sap en een onvergelijkbare rijkdom aan voedingsstoffen.

Esthetisch en compact, hij zal gemakkelijk zijn plaats vinden in elke keuken.

Praktisch, het schoonmaken van uw REVO830 sapcentrifuge was nog nooit zo eenvoudig! Het apparaat wordt geleverd met 3 borstels om de verschillende onderdelen van de juicer gemakkelijk schoon te maken. De groene borstel is speciaal ontworpen om in een mum van tijd het hele filter te borstelen!

Geïnspireerd door het professionele model van Kuvings, garandeert de motor een onberispelijke duurzaamheid. Stiller en robuuster dan eerdere versies, met een garantie van 10 jaar.

Kenmerken:
- Auto-cut schroefsysteem: snelle sappen om te maken
- Handig en veilig dubbel mondstuk
- Max filtertechnologie voor vezelvrij sap
- Duurzamere en stillere motor
- Vereenvoudigde reiniging: geleverd met 3 reinigingsborstels
- Stapelbare sap- en vezellade voor compactere opslag
- Druppeldop
- Gratis receptenboek
- Vermogen: 200W
- Snelheid: 48 tpm
- Spanning: AC220-240V, 50/60Hz
- Samenstelling: Ultem / Tritan (gegarandeerd BPA-vrij)
- Bruto gewicht: 9,6 kg
- Afmetingen: 37 x 28,5 x 46,3 cm
- Motorgarantie: 10 jaar

Schrijf uw recensie

Verticale Slowjuicer  REVO830 Zwart

Verticale Slowjuicer REVO830 Zwart

De Vertical Slowjuicer Kuvings REVO830 Zwart is een innovatief semi-professioneel apparaat: een dubbel mondstuk, een automatische snijschroef en een nieuwe motor.Met zijn persschroef uitgerust met een automatisch snijmechanisme, wordt het voedsel automatisch gesneden door het bovenste deel van de schroef, wat een soepelere extractie mogelijk maakt, zonder vastlopen (dankzij een geoptimaliseerde vezeluitgang) en een snelle reiniging. baanbrekende uitvoering.Het dubbele mondstuk is uitgerust met een breed mondstuk van 88 mm om hele ronde groenten en fruit in te brengen en het mondstuk van 45 mm is speciaal ontworpen voor wortelen, selderij en komkommer zonder dat ze in secties hoeven te worden gesneden. Ze worden gecombineerd om het nieuwe dubbele mondstuk te creëren, met de mogelijkheid om beide mondstukken tegelijkertijd te gebruiken!Naast zijn langzame koude rotatie (48 tpm), is de Kuvings REVO 830 verticale sapcentrifuge uitgerust met het Max Filter-systeem (holle schroef en luchtdicht filter) voor 100% vezelvrij sap en een onvergelijkbare rijkdom aan voedingsstoffen.Esthetisch en compact, hij zal gemakkelijk zijn plaats vinden in elke keuken.Praktisch, het schoonmaken van uw REVO830 sapcentrifuge was nog nooit zo eenvoudig! Het apparaat wordt geleverd met 3 borstels om de verschillende onderdelen van de juicer gemakkelijk schoon te maken. De groene borstel is speciaal ontworpen om in een mum van tijd het hele filter te borstelen!Geïnspireerd door het professionele model van Kuvings, garandeert de motor een onberispelijke duurzaamheid. Stiller en robuuster dan eerdere versies, met een garantie van 10 jaar.Kenmerken:- Auto-cut schroefsysteem: snelle sappen om te maken- Handig en veilig dubbel mondstuk- Max filtertechnologie voor vezelvrij sap- Duurzamere en stillere motor- Vereenvoudigde reiniging: geleverd met 3 reinigingsborstels- Stapelbare sap- en vezellade voor compactere opslag- Druppeldop- Gratis receptenboek- Vermogen: 200W- Snelheid: 48 tpm- Span...