Gratis levering vanaf 75 euro of afhalen in de winkel
Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook
voor uw online-aankopen
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook voor
online-aankopen
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Siliconen bakvorm

Toevoegen aan Verlanglijst

Afneembaar Rond Bakvorm 23 cm Rood

Deze springvorm van Lékué is de eenvoudigste manier om een Charlottetaart te maken. Verdeel de lange vingers over de bodem en de zijkant van de vorm.Giet je beslag, afwisselend met een laagje biscuit indien je dit wenst, in de vorm. Plaats de vorm in de koelkast gedurende enkele uren. Om de taart uit de vorm te halen kan je eenvoudig de zijkanten verwijderen. Serveer nadien op de witte b...

32,99 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels

Deze springvorm van Lékué is de eenvoudigste manier om een Charlottetaart te maken. Verdeel de lange vingers over de bodem en de zijkant van de vorm.

Giet je beslag, afwisselend met een laagje biscuit indien je dit wenst, in de vorm. Plaats de vorm in de koelkast gedurende enkele uren.
Om de taart uit de vorm te halen kan je eenvoudig de zijkanten verwijderen. Serveer nadien op de witte bodem. Oven-, microgolfoven- en diepvriesbestendig.

Schrijf uw recensie

Afneembaar Rond Bakvorm 23 cm Rood

Afneembaar Rond Bakvorm 23 cm Rood

Deze springvorm van Lékué is de eenvoudigste manier om een Charlottetaart te maken. Verdeel de lange vingers over de bodem en de zijkant van de vorm.Giet je beslag, afwisselend met een laagje biscuit indien je dit wenst, in de vorm. Plaats de vorm in de koelkast gedurende enkele uren. Om de taart uit de vorm te halen kan je eenvoudig de zijkanten verwijderen. Serveer nadien op de witte b...