Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
  • COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
  • COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
  • COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
  • COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
  • COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
  • COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle
  • COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas - Dielle

COMBIT Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas

COMBIT Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas

COMBIT 3 in 1 Outdoor Pizza Oven van Dielle is een gecombineerde oven waarmee u dankzij een gepatenteerd klepsysteem de gegenereerde rook- en warmtestromen kunt afleiden en kunt kiezen tussenDirect koken: het vuur en de rook komen in contact met het voedsel;Indirect koken: het vuur en de rook zijn volledig geïsoleerd van de kookkamer en komen dus niet in contact met het voedsel (uitstekend voor...

2 495,00 €

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

COMBIT 3 in 1 Outdoor Pizza Oven van Dielle is een gecombineerde oven waarmee u dankzij een gepatenteerd klepsysteem de gegenereerde rook- en warmtestromen kunt afleiden en kunt kiezen tussen

Direct koken: het vuur en de rook komen in contact met het voedsel;
Indirect koken: het vuur en de rook zijn volledig geïsoleerd van de kookkamer en komen dus niet in contact met het voedsel (uitstekend voor langzaam koken: vlees, desserts, enz.);
Rokerij: het vuur is ver verwijderd van het voedsel, maar de rook staat er wel mee in contact.


Dit bijzondere 3-in-1 systeem maakt de COMBIT by Dielle combi-oven absoluut uniek, aangezien de markt momenteel modellen aanbiedt met slechts één manier van koken of met de enige rookfunctie.
Deze oven, aangedreven door hout, pellets of gas, is bedoeld voor gebruik buitenshuis en kan dankzij zijn kleine afmetingen gemakkelijk zelfs op een groot terras worden geplaatst.

De kookkamer is gemaakt van roestvrij staal en de buitenstructuur is gemaakt van op hoge temperatuur geverfd staal voor maximale weerstand tegen slecht weer. Uitgerust met een deur die kan worden geopend voor constante inspectie van de vlam. Dankzij een luchtsplitter is het mogelijk om de hoeveelheid zuurstof die in de verbrandingskamer wordt gebracht aan te passen en om het vermogen en de luchttoevoer naar de brandstof te moduleren.

DIRECTE KEUKEN

In de Direct Cooking-modus kunt u op elk moment kiezen tussen koken met hout/pellets of gas door simpelweg de brander te verwisselen.

In de directe kookmodus wordt de vlam in de kookkamer zelf ontstoken en kookt het voedsel in direct contact met de vuurvaste bodem.
Voor meer gebruiksgemak is het op ieder moment mogelijk om te kiezen tussen koken op hout/pellets of gas door simpelweg de brander te vervangen.
Net als in een professionele oven maakt de directe en stralingswarmte die wordt veroorzaakt door de vlam die in contact komt met het voedsel deze modus de ideale keuze voor het bereiden van pizza's.

Door de grote gaarkamer bereid je comfortabel 2 pizza's tegelijk, maar ook vele andere gerechten.

De Dielle 3 in 1 Outdoor Pizza Oven gaat van 0° naar 500°C in slechts 15 minuten en bakt 2 pizza's tegelijkertijd in 90 seconden, waardoor het een must-have is om de juiste temperatuur te bereiken om een ??echte Napolitaanse pizza te bereiden.


INDIRECTE KEUKEN

In deze modus wordt het vuur in een volledig aparte kamer aangestoken en komt het niet in contact met het voedsel.
Het voedsel zal dus niet worden aangetast door de rook en daarom zal de rook geen enkele verandering in de smaak van het koken of enig teken van roken achterlaten.
De indirecte kookmethode is de ideale keuze voor het bereiden van bepaalde soorten vlees, hartige taarten, aardappelen, cakes, enz.


ROKENDE OVEN

In de rookmodus laat het vuur dat onderaan wordt aangestoken, dankzij het openen van speciale deflectorkleppen, de rook circuleren en in de kookkamer stagneren voordat deze via het rookkanaal wordt uitgestoten.

Deze specifieke configuratie maakt het mogelijk om voedsel te koken met alleen de hitte van de rook, zonder dat de warmte van de straling of de vlam in contact komt met het voedsel.
Dankzij de rookklep (instelbaar) is het bovendien mogelijk om de rookopbrengst te verdelen en zo te bepalen hoe lang deze in de gaarkamer blijft.
Het is ideaal voor alle soorten slowcooking, bij lage temperaturen en wanneer een rokerige smaak vereist is, die ook kan variëren afhankelijk van de gebruikte houtsoort.


Wordt geleverd met een kleine pizzaschep en een handschoen.
Gasfles, gasregelaar/reductieset met 37 Mbar slang niet inbegrepen.
Trolley optioneel; Bij het model met trolley is deze uitgerust met een praktisch zijschap voor het bewaren van voedsel en kruiden.


Functies
Afmetingen: 186X74X70 cm
Kookoppervlak: 65×45 cm
Gewicht: 80 kg
Voorverwarmtijd: 15 minuten
Pizzacapaciteit: 2
Capaciteit brood: 2 kg
Aantal personen: 8 tot 18
Verbruik: 2,5 kg/u
Maximale temperatuur: 500°C

Gemaakt in Italië
2 jaar garantie

Schrijf uw recensie

COMBIT  Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas

COMBIT Buiten Pizzaoven 3 in 1 Hout/Houtpellets/ Gas

COMBIT 3 in 1 Outdoor Pizza Oven van Dielle is een gecombineerde oven waarmee u dankzij een gepatenteerd klepsysteem de gegenereerde rook- en warmtestromen kunt afleiden en kunt kiezen tussenDirect koken: het vuur en de rook komen in contact met het voedsel;Indirect koken: het vuur en de rook zijn volledig geïsoleerd van de kookkamer en komen dus niet in contact met het voedsel (uitstekend voor langzaam koken: vlees, desserts, enz.);Rokerij: het vuur is ver verwijderd van het voedsel, maar de rook staat er wel mee in contact.Dit bijzondere 3-in-1 systeem maakt de COMBIT by Dielle combi-oven absoluut uniek, aangezien de markt momenteel modellen aanbiedt met slechts één manier van koken of met de enige rookfunctie.Deze oven, aangedreven door hout, pellets of gas, is bedoeld voor gebruik buitenshuis en kan dankzij zijn kleine afmetingen gemakkelijk zelfs op een groot terras worden geplaatst.De kookkamer is gemaakt van roestvrij staal en de buitenstructuur is gemaakt van op hoge temperatuur geverfd staal voor maximale weerstand tegen slecht weer. Uitgerust met een deur die kan worden geopend voor constante inspectie van de vlam. Dankzij een luchtsplitter is het mogelijk om de hoeveelheid zuurstof die in de verbrandingskamer wordt gebracht aan te passen en om het vermogen en de luchttoevoer naar de brandstof te moduleren.DIRECTE KEUKENIn de Direct Cooking-modus kunt u op elk moment kiezen tussen koken met hout/pellets of gas door simpelweg de brander te verwisselen.In de directe kookmodus wordt de vlam in de kookkamer zelf ontstoken en kookt het voedsel in direct contact met de vuurvaste bodem.Voor meer gebruiksgemak is het op ieder moment mogelijk om te kiezen tussen koken op hout/pellets of gas door simpelweg de brander te vervangen.Net als in een professionele oven maakt de directe en stralingswarmte die wordt veroorzaakt door de vlam die in contact komt met het voedsel deze modus de ideale keuze voor het bereiden van pizza's.Door de grote gaarkamer bereid j...