Le chef vous propose pour la realisation

  • Melkchocolade Azelia 35% Bonen Zakje 250 g
    Valrhona Azélia 35% melkchocolade drukt gastronomische tonen van geroosterde hazelnoten...
  • i78 Glucosestroop 230 g
    Silikomart glucosestroop is zeer nuttig voor het maken van stukjes getrokken suiker, geblazen...
  • Gelato Expert-ijsturbine
    De droom van elke ijsmachine, bereid heerlijk ijs met de Magimix 11680 Gelato Expert ijsmachine....
  • IJsturbine, 1,5 l-pakket LSDC ICE100E
    Met de Cuisinart LSDC ICE100E-ijsmachine van 1,5 liter maak je in minder dan 40 minuten heerlijk...
  • Le Glacier 1,5 L Wit
    De Glacier Blanc Magimix is ??een compacte en ronde ijsmachine waarmee je in 20 tot 30 minuten...
  • Le Glacier 1,5 L Rood
    De Glacier Rood Magimix is een compacte en ronde ijsmachine waarmee je in 20 tot 30 minuten zelf...
  • Göma Klopper 25 cm
    Deze klopper is gemaakt voor het betere en zwaardere klopwerk. Of het nu gaat om het opkloppen...
  • Mengkom 20 cm
  • Thermometer sonde infrarood
    De Yoocook infraroodthermometer is een ergonomische tool die een resultaat weergeeft in minder...
  • Spatelthermometer / lepel
    De Yoocook verwijderbare thermometerspatel + lepeltip is een 2-in-1 keukengerei dat twee...
  • Apollo 7 Conische Sauspan RVS 20 cm
    De Demeyere Apollo 7 Conische Sauspan 20 cm is een 2 liter sauteerpan zonder deksel. De Apollo...
  • Manjari Pure Chocolade 64% Bonenzak 250 g
    De donkere chocolade Manjari 64% Valrhona verleidt met zijn tonen van pittig en vlezig rood...
  • Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g
    Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen...
  • Ijsschep
    Een ijsportioneerlepel voor het maken van ronde ijsbollen.
  • Ijsportioneerlepel 5,5 cm
    Een ijsschep voor het maken van ronde ijsbollen.

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire