Leer thuis je biologische zaden ontkiemen!
In deze doos zit alles wat je nodig hebt om kieming te ontdekken. Met de Organische Radis en Capucine Set van 2 Glazen Kiemtoren + Bio Zaden Pakket, leer je hoe je je zaden kunt kweken dankzij het verklarende boekje en de meegeleverde potten en zakken met biologische zaden.
Gebruiksaanwijzing, hoe de zaden ontkiemen?
Week de zaden eerst in water totdat ze opgezwollen zijn. Giet 2 theelepels van deze natte zaden in een van de twee kleine potjes met gaatjes. Spray ze 2 of 3 keer per dag met water. Doe de deksel erop en zorg ervoor dat de pot onderaan altijd voldoende water bevat. Zet de kiemer op een plek op kamertemperatuur (20-22 ° C). Voeg eventueel elke dag een beetje water toe. Warmte en vochtigheid zijn essentieel voor een goede kieming.
Afhankelijk van de zaden verschijnen de eerste spruiten tussen 4 en 14 dagen, de spruiten (3 tot 5 cm hoog) zijn klaar om gegeten te worden.
U kunt ze oogsten voor uw salades, sandwiches en vele andere bereidingen. De potten kunnen ook worden gebruikt om kruiden in te bewaren.
Wat zijn de zaden die kunnen worden ontkiemd?
- Peulvruchten: alfalfa (of alfalfa), fenegriek, groene bonen, linzen, kikkererwten;
- Granen: haver, tarwe, maïs, gierst, gerst (ongepeld), boekweit, rogge, quinoa, rijst;
- Oliehoudende zaden: sesam, zonnebloem en oliehoudend fruit: amandelen, hazelnoten;
- Groenten: broccoli, wortel, selderij, kool, spinazie, venkel, raap, ui, prei, peterselie, radijs;
- Slijmerige planten: waterkers, lijnzaad, rucola, mosterd.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Leer thuis je biologische zaden ontkiemen!
In deze doos zit alles wat je nodig hebt om kieming te ontdekken. Met de Organische Radis en Capucine Set van 2 Glazen Kiemtoren + Bio Zaden Pakket, leer je hoe je je zaden kunt kweken dankzij het verklarende boekje en de meegeleverde potten en zakken met biologische zaden.
Gebruiksaanwijzing, hoe de zaden ontkiemen?
Week de zaden eerst in water totdat ze opgezwollen zijn. Giet 2 theelepels van deze natte zaden in een van de twee kleine potjes met gaatjes. Spray ze 2 of 3 keer per dag met water. Doe de deksel erop en zorg ervoor dat de pot onderaan altijd voldoende water bevat. Zet de kiemer op een plek op kamertemperatuur (20-22 ° C). Voeg eventueel elke dag een beetje water toe. Warmte en vochtigheid zijn essentieel voor een goede kieming.
Afhankelijk van de zaden verschijnen de eerste spruiten tussen 4 en 14 dagen, de spruiten (3 tot 5 cm hoog) zijn klaar om gegeten te worden.
U kunt ze oogsten voor uw salades, sandwiches en vele andere bereidingen. De potten kunnen ook worden gebruikt om kruiden in te bewaren.
Wat zijn de zaden die kunnen worden ontkiemd?
- Peulvruchten: alfalfa (of alfalfa), fenegriek, groene bonen, linzen, kikkererwten;
- Granen: haver, tarwe, maïs, gierst, gerst (ongepeld), boekweit, rogge, quinoa, rijst;
- Oliehoudende zaden: sesam, zonnebloem en oliehoudend fruit: amandelen, hazelnoten;
- Groenten: broccoli, wortel, selderij, kool, spinazie, venkel, raap, ui, prei, peterselie, radijs;
- Slijmerige planten: waterkers, lijnzaad, rucola, mosterd.
close |