Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Barbecue Plancha Classic Corten 85 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Corten 85 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Corten 85 - Ofyr
Barbecue Plancha Classic Corten 85 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Corten 85 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Corten 85 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Corten 85 - Ofyr
 • Barbecue Plancha Classic Corten 85 - Ofyr

Barbecue Plancha Classic Corten 85

Barbecue Plancha Classic Corten 85

De Corten 85 Ofyr Classic Plancha Barbecue werkt op een houtvuur en combineert een barbecue, een plancha en een vuurpot. Met de Zweedse barbecue, ontworpen voor gebruik buitenshuis, kunt u voedsel koken, braden en grillen voor 8 tot 12 personen (volledige maaltijden) en maximaal 40 personen (tapasaperitief). Ervaar het plezier van buiten koken en een echt moment van gezelligheid met vrienden en...

1 795,00 €

  In voorraad

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Corten 85 Ofyr Classic Plancha Barbecue werkt op een houtvuur en combineert een barbecue, een plancha en een vuurpot. Met de Zweedse barbecue, ontworpen voor gebruik buitenshuis, kunt u voedsel koken, braden en grillen voor 8 tot 12 personen (volledige maaltijden) en maximaal 40 personen (tapasaperitief). Ervaar het plezier van buiten koken en een echt moment van gezelligheid met vrienden en familie!

De Barbecue Plancha Classic Corten, met een diameter van 85cm, bevat:
- 1 Cortenstalen sokkel 45x45x78 cm
- 1 kom van Cortenstaal 85 cm
- 1 ronde bakplaat in zwart staal

Oneindige kooktechnieken:
Dankzij de Ofyr plancha-komfoor en zijn kookaccessoires is het mogelijk om eindeloze gerechten te bereiden, zodat er ruimte is voor uw creativiteit!

Bakplaat:
Op de grote stalen kookplaat maak je heerlijke teppanyaki plancha's! Kook en gril groenten, vlees, vis of schaaldieren, zoals mosselen, oesters of garnalen. Het ronde kookoppervlak maakt het mogelijk om een grote hoeveelheid voedsel te bereiden, direct toegankelijk voor alle gasten rond de vuurpot.

Barbecue:
Om het als barbecue te gebruiken, plaats je gewoon het 85 ronde stalen rooster (optioneel) in het midden van de vuurpot en kook je gegrild vlees.

Pizzaoven :
Dankzij het accessoire "Ofyr Pizza Oven 85" (optioneel) bak je een heerlijke houtgestookte pizza op steen. De vrijstaande en compacte Ofyr pizzaoven heeft de vorm van een bel en kan ook gebruikt worden als traditionele oven. Dankzij de speciale pootjes zit de pizzaoven direct aan de binnenkant van de stalen kookplaat van je Ofyr.

Rotisserie :
Kook heerlijke aan het spit geroosterde kip met krokant vel, geroosterde ananas met de Ofyr rotisserie set (optioneel). Zeer eenvoudig te installeren, het draaispit klikt op de kookplaat.

Welk hout te gebruiken voor Ofyr?
Om het meeste uit uw Classic Corten 85 Plancha Barbecue te halen, is het het beste om blokken van zeer droog hout te gebruiken (max. 20% vochtigheid) die de kookzone snel zullen opwarmen. U kunt Ofyr kokosbriketten ook midden op houten blokken leggen.

De ultramoderne Brazier Plancha Ofyr is ook een designobject dat een warme en vriendelijke sfeer zal creëren tijdens uw maaltijden en avonden met vrienden of familie, op het terras en in de tuin.

Kenmerken:
- Afmeting voet: 45x45x78 cm
- Diameter kookplaat: 85 cm
- Kookoppervlakte: 0,44 m2
- Plaatgewicht: 45 kg
- Totaal gewicht: 84 kg
- Structuurmateriaal: cortenstaal
- Materiaal kookplaat: zwart staal
- Verlichtingstijd in de zomer: 20 - 25 minuten
- Ontstekingstijd in de winter: 40 - 50 minuten
- 2 jaar garantie

Schrijf uw recensie

Barbecue Plancha Classic Corten 85

Barbecue Plancha Classic Corten 85

De Corten 85 Ofyr Classic Plancha Barbecue werkt op een houtvuur en combineert een barbecue, een plancha en een vuurpot. Met de Zweedse barbecue, ontworpen voor gebruik buitenshuis, kunt u voedsel koken, braden en grillen voor 8 tot 12 personen (volledige maaltijden) en maximaal 40 personen (tapasaperitief). Ervaar het plezier van buiten koken en een echt moment van gezelligheid met vrienden en familie!De Barbecue Plancha Classic Corten, met een diameter van 85cm, bevat:- 1 Cortenstalen sokkel 45x45x78 cm- 1 kom van Cortenstaal 85 cm- 1 ronde bakplaat in zwart staalOneindige kooktechnieken:Dankzij de Ofyr plancha-komfoor en zijn kookaccessoires is het mogelijk om eindeloze gerechten te bereiden, zodat er ruimte is voor uw creativiteit!Bakplaat:Op de grote stalen kookplaat maak je heerlijke teppanyaki plancha's! Kook en gril groenten, vlees, vis of schaaldieren, zoals mosselen, oesters of garnalen. Het ronde kookoppervlak maakt het mogelijk om een grote hoeveelheid voedsel te bereiden, direct toegankelijk voor alle gasten rond de vuurpot.Barbecue:Om het als barbecue te gebruiken, plaats je gewoon het 85 ronde stalen rooster (optioneel) in het midden van de vuurpot en kook je gegrild vlees.Pizzaoven :Dankzij het accessoire "Ofyr Pizza Oven 85" (optioneel) bak je een heerlijke houtgestookte pizza op steen. De vrijstaande en compacte Ofyr pizzaoven heeft de vorm van een bel en kan ook gebruikt worden als traditionele oven. Dankzij de speciale pootjes zit de pizzaoven direct aan de binnenkant van de stalen kookplaat van je Ofyr.Rotisserie :Kook heerlijke aan het spit geroosterde kip met krokant vel, geroosterde ananas met de Ofyr rotisserie set (optioneel). Zeer eenvoudig te installeren, het draaispit klikt op de kookplaat.Welk hout te gebruiken voor Ofyr?Om het meeste uit uw Classic Corten 85 Plancha Barbecue te halen, is het het beste om blokken van zeer droog hout te gebruiken (max. 20% vochtigheid) die de kookzone snel zullen opwarmen. U kunt Ofyr kokosbrik...